Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Navigation

Vélhetően szőlővenyigét égettek és erről terjedt el a tűz március elsején dél előtt Nagyharsány közelében, a Szársomlyó hegyen.

A lángok nagyjából 20 hektáron égtek és a Szoborpark közelében levő természetvédelmi területet is érintették. A tűz oltását az erős szél és a sziklás, meredek hegyoldal nehéz járhatósága befolyásolta.


A tűz oltását a környező pincékben dolgozók kezdték meg, majd Siklósról, Pécsről, Mohácsról, Sellyéről, Villányból és Palkonyáról is vonultak hivatásos és önkéntes tűzoltók a helyszínre. Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. 

A tűzoltók munkagépek segítségével védték meg a szőlőültetvényeket és a közeli erdőt. Az utómunkálatok a kora esti órákban kezdődtek meg.
A tűzeset során nem sérült meg senki.
Fotók: Király Bálint

Fotók:

media
media
media
media
media
media
media
media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2019 / 05 / 21
Lángba borult a békéscsabai István Gőzmalom épülete
Teljes terjedelmében égett Békéscsabán, a Gőzmalom téren álló hat emelet magas István Gőzmalom. A tűz a szomszédos raktárépületre is átterjedt.
Tovább
2019 / 05 / 04
Három autó ütközött a Tenkes csárdánál
Hárman súlyosan, egy ember könnyebben sérült meg.
Tovább
2019 / 04 / 22
Kigyulladt húsvétkor egy cukrászda Leányfalun
A tűzesethez vonuló egyik tűzoltóautó balesetet szenvedett
Tovább
2019 / 04 / 18
Ők mentették meg a Notre-Dame-ot a teljes pusztulástól
Riportvideó a párizsi tűzoltókkal, akik vízágyúkat, tűzoltó robotot és drónt is bevetettek, hogy megvédjék a székesegyházat és felbecsülhetetlen értékű kincseit.
Tovább