Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Navigation

A kigyulladt aljnövényzetről több lakóházra átterjedt a tűz február 28-án este Sárkeresztúron. A Vörösmarty utcában felcsapó lángok az erős szélben az égő nádasról, bozótosról és szemétkupacokról gyorsan terjedtek.
A szomszédos Szabadság utcában kettő, régi építésű ház tetőszerkezete is lángba borult, másik kettő tetőhéjazata ugyancsak meggyulladt, egy ötödik családi házat a székesfehérvári hivatásos tűzoltók gyors beavatkozásukkal megvédték a tűztől.


Az oltási munkálatokat a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította, a lángokat négy megyéből több mint ötven hivatásos tűzoltó oltotta el. Az egyik lakóháznál a mezőfalvi önkéntes tűzoltók fékezték meg a lángokat, a lajoskomáromi önkéntesek pedig a katasztrófavédelem három vízszállítója mellett további egy járművel segítették az oltáshoz szükséges víz pótlását.


Az utómunkálatok részeként a tűzoltók hőkamerával vizsgálták át a leégett területet és az épületeket.
Személyi sérülés nem történt, a megégett házakban élő tizenegy ember rokonoknál töltötte az éjszakát. A tűz keletkezésének okát, körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja

Fotók:

media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2019 / 05 / 21
Lángba borult a békéscsabai István Gőzmalom épülete
Teljes terjedelmében égett Békéscsabán, a Gőzmalom téren álló hat emelet magas István Gőzmalom. A tűz a szomszédos raktárépületre is átterjedt.
Tovább
2019 / 05 / 04
Három autó ütközött a Tenkes csárdánál
Hárman súlyosan, egy ember könnyebben sérült meg.
Tovább
2019 / 04 / 22
Kigyulladt húsvétkor egy cukrászda Leányfalun
A tűzesethez vonuló egyik tűzoltóautó balesetet szenvedett
Tovább
2019 / 04 / 18
Ők mentették meg a Notre-Dame-ot a teljes pusztulástól
Riportvideó a párizsi tűzoltókkal, akik vízágyúkat, tűzoltó robotot és drónt is bevetettek, hogy megvédjék a székesegyházat és felbecsülhetetlen értékű kincseit.
Tovább