Cikkszám: KAM1
Elérhető: Raktáron
2 096 Ft
Nettó ár: 1 650 Ft
Vásárláskor járó hűség pontok: 50

Mennyiségi kedvezmény:
3 vagy több: : 2 051 Ft
5 vagy több: : 2 026 Ft
10 vagy több: : 1 962 Ft

Választható opciók

Mennyiség

Kérdés a táblával kapcsolatban

A Tűzoltóság.info-n rendelt táblákat és öntapadós matricákat általában 3-5 munkanapos gyártási határidővel vállaljuk.

A csomagokat a GLS szállítja.


Mindig újak készülnek

A biztonsági jelekből nem tartunk raktárkészletet. Mindig csak azokat gyártjuk le, amit megrendeltél tőlünk.

Ez azért jó, mert soha nem raktárban álló példányokat, hanem mindig vadi újat fogsz kapni mindenből.


Ahhoz, hogy az árainkat alacsonyan tudjuk tartani, optimalizáljuk a gyártást. Vagyis összevárjuk, amíg több megrendelés is beérkezik, mert akkor egy egész (6 négyzetméteres) alapanyagot fel tudunk használni, amivel gazdaságosabb a folyamat.

A raktáron tartott táblák sajnos akkor is öregednek, ha a dobozokban pihennek. Az anyaguk elfárad, a ragasztó kiszárad, a fólia elöregedik. Ezért mindig mindenből újat készítünk, hogy szavatolni tudjuk a gyártó paramétereit: a tőlünk kapott táblák még legalább 7 évig a helyükön maradnak, nem fakulnak ki, nem ereszkednek meg, nem repedeznek be és nem engedik el a ragasztást.

Tőlünk mindig 2-4 napon belül gyártott új táblát tudsz vásárolni.


Ingyenes szállítás

A csomagolás és kiszállítás költsége alapesetben 1.890 Ft, ebből kedvezményt adunk, ha nem utánvéttel történik a fizetés.

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítási költséget átvállaljuk, azaz szállítás ingyenes.

A megrendelt termékeket az átvételtől számított 60 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted.


A törvény csak 14 napot ír elő és az elállás joga csak magánszemélyeket illet meg, de mi eltérünk ettől: cégek, társasházak számára is lehetővé tesszük, hogy visszaküldjék a megvásárolt terméket.
Ez alól csak az egyedileg elkészített táblák jelentenek kivételt, például az ELADÓ vagy BÉRELHETŐ feliratú táblák, amelyekre a megrendelő telefonszáma került.

Mivel bárkivel előfordulhat, hogy nem a megfelelő méretet választotta ki vagy más egyéb miatt mégsincs szükség a táblára, ezért 60 napig biztosítjuk a visszaküldés lehetőségét.


Az öntapadós fóliák és a műanyag táblák a piacvezető gyártók (Avery, 3M) magas minőségű alapanyagainak felhasználásával készülnek.
A gyártó garantálja, hogy ezek a termékek a gyártástól számított legalább 7 évig a helyükön maradnak, nem fakulnak ki, nem ereszkednek meg, nem repedeznek be és nem engedik el a ragasztást.

A megrendelt táblák árából mennyiségi kedvezményt tudunk adni.


Termékenként ez eltérhet, de általánosan 

  • 3 db-tól ~5% kedvezményt,
  • 5 db-tól ~7% kedvezményt,
  • 10 db-tól ~10% kedvezményt adunk.

Ennél nagyobb mennyiségre érdemes egyedi árajánlatot kérni.


A mennyiségi kedvezmény egy termékre vonatkozik, de azon belül összevonható.
Ha tehát kérsz 1 db táblát és 2 db matricát ugyanabban a méretben, akkor automatikusan megkapod a 3 db-ra járó kedvezményt.


Ezen kívül ingyenes szállítást biztosítunk 20.000 Ft feletti megrendelés esetén.

Figyelemfelkeltő narancssárga színű tábla 30 x 40 cm méretben, amelyet kamerával megfigyelt területen kell rögzíteni.

A tábla célja alapvetően az, hogy a bekamerázott helyre belépő személy értesüljön róla, hogy itt felvétel készülhet róla. Erről azért kell tudnia, mert mindenkit megillet a jó hírnévhez, a magánlakás sérthetetlenségéhez, valamint a magántitok és a személyes adatok védelméhez való jog.
Ha valaki úgy követ el bűncselekményt, hogy egy kamera azt rögzítette, de ő nem tudott erről - a felvétel (a szabad bizonyítás elve szerint) bizonyítékként akkor is felhasználható ellene. 


Egy kamerás megfigyelő rendszerrel rögzített és kezelt felvétel azonban személyes adatnak minősül, ami azt jelenti, hogy akár egy bolti lopást rögzítő videó is csak akkor hozható nyilvánosságra, ha az érintett (az elkövető) ehhez hozzájárulna. Az elkövető felkutatása kizárólag a rendőrség hatásköre, ezért az ilyen felvételeket nem tanácsos megosztani Facebook-on azzal a szándékkal sem, hogy fény derüljön az elkövető kilétére.


Munkahelyen kamera a munkavállaló munkavégzésének, illetőleg munkahelyi viselkedésének megfigyelése céljából nem helyezhető el olyan helyiségekben, amelyekben állandó munkavégzés folyik.
Kivételt képeznek azok a munkavégzésre szolgáló helyiségek, ahol a kamerák üzemeltetése a tevékenység veszélyességére tekintettel a munkavállalók testi épségének, valamint az ott tárolt vagyontárgyak értékére figyelemmel, azok védelme érdekében biztonsági, megelőző célokat szolgál.


Magánterületen, üzletekben, irodákban készült kamerás felvételeket egyébként 3 munkanap elteltével törölni kell, míg a közös tulajdonban álló épületrészeken készített felvételeket 15 napig lehet megőrizni.
A tömegközlekedési járműveken és megállóikban készített felvételeket 16 napig lehet tárolni.


Kamerával megfigyelt területet jelölő tábla

Alapanyag kiválasztása

A piktogramot és a feliratokat strapabíró, kültéren is alkalmazható öntapadós vinyl fóliára vagy habosított PVC táblára készítjük.
A figyelmeztető jel mérete, színe és alakja az ISO 7010 szabvány szerint készül, továbbá megfelel a biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről szóló 2/1998. (I. 16.) MüM rendelet figyelmeztető jelekre vonatkozó mellékletében foglaltakkal.


Ha hasznosnak találtad, kérlek oszd meg vagy küldd tovább: