A Tűzoltóság.info egy független weboldal, nem a BM OKF  vagy annak bármely helyi szervének hivatalos kiadványa.
Alapító főszerkesztő: Nagy-Meszler Csaba c. tű. törzszászlós

Kapcsolat a kiadóval


Cégadatok

Kiadó: Nagy-Meszler Kft.
Bejegyezte: a Cg. 02-09-078518/4 számú végzéssel a Baranya Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Székhely: 7800 Siklós, Harkányi út 6/B
Adószám: 23801170-1-02
Cégjegyzékszám: 02-09-078518
Bankszámlaszám: 11731087-29901326

Email: hello@nagymeszler.hu

A kiadásért felel: A Nagy-Meszler Kft. ügyvezetője

Tárhelyszolgáltató: Magyar Hosting Kft.

Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Adószám: 23495919-2-41
Weboldal: www.mhosting.hu
E-mail cím: info@mhosting.hu
Telefonszám: +36 1 700 2323


Médiaajánlat


Lehetőség van a Tűzoltóság.info napi olvasóihoz reklám célú ajánlatot eljuttatni a weboldal felületén display hirdetésként vagy advertorial („pr cikk”) formájában, valamint emailben vagy Facebook posztban.

Az aktuális médiaajánlatunk ide kattintva éred el


Partnereink:


112 Emergency Press Hírügynökség Kft.BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Magyar Távirati IrodaFelhasználási feltételek

Azzal, hogy a látogató belép a Tűzoltóság.info valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak:


A Tűzoltóság.info weboldalon megjelenő tartalom bárki számára szabadon átvehető azzal a feltétellel, hogy forrásként feltünteti a Tűzoltóság.info nevét és a weboldalra mutató linket (https://tuzoltósag.info) helyez el a szövegben.

A hírügynökségektől átvett tartalmak csak a jogtulajdonos engedélyével közölhetők tovább.
A Tűzoltóság.info weboldalon megjelenő fotók szerzői jogvédelem alatt állnak.


A weboldalon megjelenő hirdetések valóságtartalmáért a hirdetés feladója tartozik felelősséggel.

A Tűzoltóság.info weboldalon, valamint a kapcsolódó közösségi oldalakon a látogatók kommentálhatják a tartalmat. A hozzászólások minden esetben a hozzászóló tulajdonát képezik, azokkal a kiadó nem feltétlenül ért egyet és a hozzászólások semmi esetre sem hozhatók összefüggésbe a kiadó, a BM OKF vagy bármely tűzoltó egyesület hivatalos álláspontjával. A hozzászólások tartalmáért minden esetben a hozzászóló tartozik felelősséggel.
A törvénybe ütköző vagy etikailag kifogásolható (gyalázkodó, spammelő) hozzászólásokat a kiadó igyekszik a lehető leghamarabb eltávolítani.


A kiadó minden tőle elvárható intézkedést megtesz az általa kezelt és tárolt adatok biztonságos őrzésére, de nem vonható felelősségre az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény, vis maior esetén vagy bármilyen olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem a kiadó irányítása alatt áll.


Adatvédelem

A Tűzoltóság.info 2018 május 1-től érvényes adatkezelési tájékoztatója ezen a linken érhető el: https://tuzoltosag.info/adatkezelesi_tajekoztato.pdf