Cikkszám: W017
Elérhető: Raktáron
249 Ft

Mennyiségi kedvezmény:
3 vagy több: : 239 Ft
5 vagy több: : 225 Ft
10 vagy több: : 209 Ft

Választható opciók

A Tűzoltóság.info-n rendelt táblákat és öntapadós matricákat általában 3-5 munkanapos gyártási határidővel vállaljuk.

A csomagokat a GLS szállítja.


Mindig újak készülnek

A biztonsági jelekből nem tartunk raktárkészletet. Mindig csak azokat gyártjuk le, amit megrendeltél tőlünk.

Ez azért jó, mert soha nem raktárban álló példányokat, hanem mindig vadi újat fogsz kapni mindenből.


Ahhoz, hogy az árainkat alacsonyan tudjuk tartani, optimalizáljuk a gyártást. Vagyis összevárjuk, amíg több megrendelés is beérkezik, mert akkor egy egész (6 négyzetméteres) alapanyagot fel tudunk használni, amivel gazdaságosabb a folyamat.

A raktáron tartott táblák sajnos akkor is öregednek, ha a dobozokban pihennek. Az anyaguk elfárad, a ragasztó kiszárad, a fólia elöregedik. Ezért mindig mindenből újat készítünk, hogy szavatolni tudjuk a gyártó paramétereit: a tőlünk kapott táblák még legalább 7 évig a helyükön maradnak, nem fakulnak ki, nem ereszkednek meg, nem repedeznek be és nem engedik el a ragasztást.

Tőlünk mindig 2-4 napon belül gyártott új táblát tudsz vásárolni.


Ingyenes szállítás

A csomagolás és kiszállítás költsége alapesetben 1.890 Ft, ebből kedvezményt adunk, ha nem utánvéttel történik a fizetés.

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítási költséget átvállaljuk, azaz szállítás ingyenes.

A megrendelt termékeket az átvételtől számított 60 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted.


A törvény csak 14 napot ír elő és az elállás joga csak magánszemélyeket illet meg, de mi eltérünk ettől: cégek, társasházak számára is lehetővé tesszük, hogy visszaküldjék a megvásárolt terméket.
Ez alól csak az egyedileg elkészített táblák jelentenek kivételt, például az ELADÓ vagy BÉRELHETŐ feliratú táblák, amelyekre a megrendelő telefonszáma került.

Mivel bárkivel előfordulhat, hogy nem a megfelelő méretet választotta ki vagy más egyéb miatt mégsincs szükség a táblára, ezért 60 napig biztosítjuk a visszaküldés lehetőségét.


Az öntapadós fóliák és a műanyag táblák a piacvezető gyártók (Avery, 3M) magas minőségű alapanyagainak felhasználásával készülnek.
A gyártó garantálja, hogy ezek a termékek a gyártástól számított legalább 7 évig a helyükön maradnak, nem fakulnak ki, nem ereszkednek meg, nem repedeznek be és nem engedik el a ragasztást.

A megrendelt táblák árából mennyiségi kedvezményt tudunk adni.


Termékenként ez eltérhet, de általánosan 

  • 3 db-tól ~5% kedvezményt,
  • 5 db-tól ~7% kedvezményt,
  • 10 db-tól ~10% kedvezményt adunk.

Ennél nagyobb mennyiségre érdemes egyedi árajánlatot kérni.


A mennyiségi kedvezmény egy termékre vonatkozik, de azon belül összevonható.
Ha tehát kérsz 1 db táblát és 2 db matricát ugyanabban a méretben, akkor automatikusan megkapod a 3 db-ra járó kedvezményt.


Ezen kívül ingyenes szállítást biztosítunk 20.000 Ft feletti megrendelés esetén.

Forró felületre figyelmeztető tábla.

Pékségek, éttermek, pizzériák, laboratóriumok, de még az orosházi üveggyár és más ipari üzemek is rendeltek már tőlünk ilyen táblákat.

Ennek oka, hogy az egyes gyártási berendezésekről nem derül ki egyértelműen, hogy a felületük érintése égési sérüléssel járna, ezért munkavédelmi táblával kell figyelmeztetni erre.

A forró felületre figyelmeztető táblát vagy az öntapadós fóliát sosem olyan helyre kell rögzíteni, ahol magát a táblát is hőhatás érné (például a kemence oldalán), hanem olyan felületet kell választani, amely nem melegszik 40°C fölé.


Az öntapadós matrica felületére védőréteg van laminálva, ezért könnyen tisztítható. Kiválóan alkalmas a konyhák azon részeire, ahol gőz, felfröccsenő olaj éri a matricát.

Forró felületek a konyhában

Miért van szükség a forró felületeket munkavédelmi táblával megjelölni?

Forró felületek (például égetőkemencék ajtaja, borítása, valamint forró edények, sütő berendezések) akaratlan érintése esetén a munkavállaló égési sérülést szenvedhet.

I. Az égési sérülés legenyhébb formája az első fokú égés, ami bőrpírt jelent. Ez egy felületes sérülés, csak a bőr felszínét érinti.

II. Ennél komolyabb a másod fokú égési sérülés, amikor a károsító hőhatás a bőr mélyebb rétegeit is eléri. Meglehetősen fájdalmas, hólyagossá válik az égett bőr.

III. Ennél is súlyosabb a harmadfokú égés, ami az irha teljes mélységére kiterjed. A megégett bőr sebészi eltávolítása szükséges.

IV. A bőr alatt szövetek égésével járó szenesedést nevezik negyedfokú égésnek, amely sajnos már amputációval vagy elhalálozással járhat.


A megégett bőrfelületet 8-10 percen át folyó, hideg vízzel kell hűteni. Ennek fájdalomcsillapító és hűtő hatása van. Az forró felülettel történő érintkezést követően a bőr tovább károsodhat, ha nem kezdik azonnal hűteni. Ezt követően tiszta ágyneművel, vizes lepedővel le kell takarni az égett sebet, hogy megóvjuk a beteget a fertőzésektől.
Ha valami beleragadt az égési sebbe, azt nem szabad kitépni onnan. 

Figyelmeztető jelek - rendelhető táblaméretek

Méret és alapanyag kiválasztása

A piktogramot és a feliratokat strapabíró, kültéren is alkalmazható öntapadós vinyl fóliára vagy habosított PVC táblára készítjük.
A figyelmeztető jel mérete, színe és alakja az ISO 7010 szabvány szerint készül, továbbá megfelel a biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről szóló 2/1998. (I. 16.) MüM rendelet figyelmeztető jelekre vonatkozó mellékletében foglaltakkal.


Ha hasznosnak találtad, kérlek oszd meg vagy küldd tovább: