Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Menü

Összeütközött egy kamion és egy személyautó augusztus 8-án reggel a 37-es főút Szerencs és Bodrogkisfalud közötti szakaszán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy bosnyák kamion ütközött össze egy lengyel rendszámú személyautóval. A személygépkocsiban hárman utaztak, a 30 év körüli szülők és a csecsemőjük.

Az ütközés következtében a személyautó az árokba sodródott és a tetejére borult, a kamion üzemanyagtartálya pedig megsérült és szivárogni kezdett. A gépkocsit vezető apa és a három hónapos baba életüket vesztették, az anyát mentőhelikopter szállította kórházba. A kamion vezetője nem szenvedett sérülést.


A baleset helyszínére a szerencsi tűzoltók vonultak ki, akik felitatták a kiömlött üzemanyagot, áramtalanították a balesetben érintett járműveket és feszítővágó berendezések segítségével három embert kiszabadítottak a személyautóból.

A helyszínről tudósító Globo Televízió információja szerint a Szerencs felől érkező kamion szabályosan haladt, amikor a Sárospatak irányából érkező Opel sofőrje eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütköztek. Az eset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.Forrás: MTI / Rendőrség / Észak-Magyarország / Globo Televízió
Fotók: Rendőrség, Vajda János / MTI


Fotók:

media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2019 / 10 / 02
Láthatatlan veszély, ami még az edzett tűzoltókat is legyőzi
A sebtében hideg víz alá dugott kéz nem felel meg a higiéniás szempontoknak
Tovább
2019 / 09 / 01
A folyón is átgázol a franciák lánctalpas szörnye
A lánctalpas kétéltű 16 ember szállítására, kimenekítésére alkalmas akár a homokos talajon, akár vízzel elöntött területen.
Tovább
2019 / 08 / 29
Két lakóház égett a Pest megyei Csömörön
A tűz átterjedt a szomszédos házra, így mindkét épület tetőszerkezete és két közeli melléképület is teljes terjedelmében égett.
Tovább
2019 / 08 / 14
Lángba borult egy XVIII. kerületi ikerház tetőszerkezete
A házban lakók még időben el tudták hagyni lángba borult otthonukat. 
Tovább