Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Menü

Két személyautó és egy kukoricát szállító pótkocsis tehergépkocsi ütközött össze augusztus 8-án 9 óra körül a 4-es számú főúton, Törökszentmiklós közelében.

A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, többen súlyosan megsérültek.  A teherautó rakománya szétszóródott az úttesten.


A balesethez a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik kiemelték a járművek utasait és átadták őket a mentőknek.


„Az elsődleges információk szerint a teherautó Szolnok felé tartott, amikor egy vele szemben közlekedő személyautó áttért a sávjába. A kamion sofőrje már nem tudta elkerülni a karambolt, ám elrántotta a kormányt, és egy másik autóval is összeütközött. Ez utóbbi jármű vezetője vesztette életét a baleset során, de a kamionos és a másik személyautó sofőrje is megsérült” - mondta az MTI-nek Vojter-Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


 A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 4-es főutat teljes szélességében lezárták a 119-es és a 120-as kilométer között. A rendőrök a főút forgalmát Törökszentmiklós belterületén át terelik.


Fotók: Mészáros János / MTI, Németh Ádám tű. ftőrm.


Fotók:

media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2020 / 09 / 11
Meghalt a fűnyírógépnek ütköző autó utasa
Fűnyírást végző munkagépnek ütközött egy házaspár az M7-es autópályán Polgárdi térségében.
Tovább
2020 / 09 / 07
Ennyi maradt a lezuhant hőlégballonból
Felszállás közben kigyulladt egy hőlégballon. Hárman ki tudtak ugrani, egy ember azonban életét vesztette a lezuhanó kosárban.
Tovább
2020 / 09 / 07
Videó: Kórházi ágyakat szállító kamion borult lángba
Kora reggel kigyulladt egy kórházi ágyakat szállító nyerges vontató Székesfehérváron.
Tovább
2020 / 04 / 01
Buszok égtek Kaposváron
Március 31-én délelőtt kigyulladt több, szétdarabolásra váró autóbusz Kaposváron, egy járműbontó telepen.
Tovább