Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Menü

Két személyautó és egy kukoricát szállító pótkocsis tehergépkocsi ütközött össze augusztus 8-án 9 óra körül a 4-es számú főúton, Törökszentmiklós közelében.

A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, többen súlyosan megsérültek.  A teherautó rakománya szétszóródott az úttesten.


A balesethez a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik kiemelték a járművek utasait és átadták őket a mentőknek.


„Az elsődleges információk szerint a teherautó Szolnok felé tartott, amikor egy vele szemben közlekedő személyautó áttért a sávjába. A kamion sofőrje már nem tudta elkerülni a karambolt, ám elrántotta a kormányt, és egy másik autóval is összeütközött. Ez utóbbi jármű vezetője vesztette életét a baleset során, de a kamionos és a másik személyautó sofőrje is megsérült” - mondta az MTI-nek Vojter-Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


 A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 4-es főutat teljes szélességében lezárták a 119-es és a 120-as kilométer között. A rendőrök a főút forgalmát Törökszentmiklós belterületén át terelik.


Fotók: Mészáros János / MTI, Németh Ádám tű. ftőrm.


Fotók:

media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2019 / 11 / 07
Gázolt a HÉV Kistarcsán
Elgázolt egy embert a H8-as HÉV Kistarcsán, a Határ úton. Meg nem erősített információ szerint öngyilkossági kísérlet történhetett.
Tovább
2019 / 11 / 05
Felborult egy mentőautó Zsámbék közelében
November 5-én kora este felborult  egy VW típusú mentőautó a 102-es úton, az M1 lehajtó és Zsámbék között.
Tovább
2019 / 10 / 29
Halálos kamionbaleset az M0-ás úton
Három kamion szenvedett ráfutásos balesetet az M0-áson, a középső kamion felismerhetetlenségig összeroncsolódott fülkéjéből a tűzoltók emelték ki a sofőr holttestét.
Tovább
2019 / 10 / 29
Családi ház oldalába rohant egy kamion
 Hihetetlen, de sem a kamion vezetője, sem a házban tartózkodó házaspár nem sérült meg a balesetben.
Tovább