Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Menü

Átszakította az útpályákat elválasztó szalagkorlátot és az autópálya másik oldalán az árokba, a fák közé csapódott a Renault F1 csapatának kamionja.

A baleset július 29-én kora délután történt az M1-es autópálya 121-es kilométerszelvényénél Győr térségében, a Budapest felé tartó oldalon.


A helyszínre vonuló tűzoltók megtisztították a baleset helyszínét a faágaktól, majd a mentőszolgálattal közösen kiemelték a sérült sofőrt járművéből.

A tűzoltók emellett felitatták a kifolyt üzemanyagot, valamint eltávolították a balesettől sérült és veszélyessé vált szalagkorlátot.


„Megerősítjük, hogy a csapat egy kamionja balesetet szenvedett a magyarországi M1-es autópályán, Győr közelében. A sofőr, aki a közlekedési szabályokat betartva vezetett, eszméleténél van, és nem szerzett súlyos sérüléseket. További ellenőrzésekre kórházba szállították. Más jármű nem volt részese a balesetnek” – írta a Renault F1-es istállója a Twitter-en.


Fotók: Papp Norbert tű. fhdgy. / Győr HTP

Fotók:

media
media
media
media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2019 / 09 / 01
A folyón is átgázol a franciák lánctalpas szörnye
A lánctalpas kétéltű 16 ember szállítására, kimenekítésére alkalmas akár a homokos talajon, akár vízzel elöntött területen.
Tovább
2019 / 08 / 29
Két lakóház égett a Pest megyei Csömörön
A tűz átterjedt a szomszédos házra, így mindkét épület tetőszerkezete és két közeli melléképület is teljes terjedelmében égett.
Tovább
2019 / 08 / 14
Lángba borult egy XVIII. kerületi ikerház tetőszerkezete
A házban lakók még időben el tudták hagyni lángba borult otthonukat. 
Tovább
2019 / 08 / 14
Nem gondolnánk rá, pedig a vízipipa is bajt okozhat
Nemrégiben azért riasztották a fővárosi tűzoltókat, mert egy hatfős társaság vízipipázott, de a szobában elfogyott a levegő.
Tovább