Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Menü

Hétfő hajnali fél három körül egy szerb kamion eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban összeütközött két külföldi rendszámú személyautóval.

A rakomány és mindkét személyautó kigyulladt, a gépkocsikban utazó hét ember a helyszínen meghalt. A kamion sofőrje nem sérült meg.

A háztartási vegyi árut szállító kamion Budapest felé tartott az M5-ös autópálya 146-os kilométerszelvényénél, Balástya térségében, amikor a baleset bekövetkezett.


A szegedi és a kisteleki hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre vonult. Az egységek négy vízsugárral körülhatárolták, majd megfékezték a lángokat.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az M5-ös autópálya érintett szakaszát mindkét irányban lezárták.Forrás: MTI, M1, OKF
Fotók: Donka Ferenc / MTI, Rendőrség

Fotók:

media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2019 / 11 / 07
Gázolt a HÉV Kistarcsán
Elgázolt egy embert a H8-as HÉV Kistarcsán, a Határ úton. Meg nem erősített információ szerint öngyilkossági kísérlet történhetett.
Tovább
2019 / 11 / 05
Felborult egy mentőautó Zsámbék közelében
November 5-én kora este felborult  egy VW típusú mentőautó a 102-es úton, az M1 lehajtó és Zsámbék között.
Tovább
2019 / 10 / 29
Halálos kamionbaleset az M0-ás úton
Három kamion szenvedett ráfutásos balesetet az M0-áson, a középső kamion felismerhetetlenségig összeroncsolódott fülkéjéből a tűzoltók emelték ki a sofőr holttestét.
Tovább
2019 / 10 / 29
Családi ház oldalába rohant egy kamion
 Hihetetlen, de sem a kamion vezetője, sem a házban tartózkodó házaspár nem sérült meg a balesetben.
Tovább