Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Menü

Összeütközött egy kamion és egy személyautó augusztus 8-án reggel a 37-es főút Szerencs és Bodrogkisfalud közötti szakaszán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy bosnyák kamion ütközött össze egy lengyel rendszámú személyautóval. A személygépkocsiban hárman utaztak, a 30 év körüli szülők és a csecsemőjük.

Az ütközés következtében a személyautó az árokba sodródott és a tetejére borult, a kamion üzemanyagtartálya pedig megsérült és szivárogni kezdett. A gépkocsit vezető apa és a három hónapos baba életüket vesztették, az anyát mentőhelikopter szállította kórházba. A kamion vezetője nem szenvedett sérülést.


A baleset helyszínére a szerencsi tűzoltók vonultak ki, akik felitatták a kiömlött üzemanyagot, áramtalanították a balesetben érintett járműveket és feszítővágó berendezések segítségével három embert kiszabadítottak a személyautóból.

A helyszínről tudósító Globo Televízió információja szerint a Szerencs felől érkező kamion szabályosan haladt, amikor a Sárospatak irányából érkező Opel sofőrje eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütköztek. Az eset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.Forrás: MTI / Rendőrség / Észak-Magyarország / Globo Televízió
Fotók: Rendőrség, Vajda János / MTI


Fotók:

media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2019 / 08 / 14
Lángba borult egy XVIII. kerületi ikerház tetőszerkezete
A házban lakók még időben el tudták hagyni lángba borult otthonukat. 
Tovább
2019 / 08 / 14
Nem gondolnánk rá, pedig a vízipipa is bajt okozhat
Nemrégiben azért riasztották a fővárosi tűzoltókat, mert egy hatfős társaság vízipipázott, de a szobában elfogyott a levegő.
Tovább
2019 / 08 / 09
Speciális hordágyon mentették ki a Duna-parti kövekre esett férfit
A rakpartról a Duna-parti sziklás kövekre esett egy férfi augusztus 8-án este Budapesten, a Boráros térnél.
Tovább
2019 / 08 / 08
Kisbaba és édesapja halt meg a Szerencs közelében karambolozó autóban
Bosnyák rendszámú kamion ütközött össze egy lengyel személyautóval.
Tovább