Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Menü

Összeütközött egy kamion és egy személyautó augusztus 8-án reggel a 37-es főút Szerencs és Bodrogkisfalud közötti szakaszán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy bosnyák kamion ütközött össze egy lengyel rendszámú személyautóval. A személygépkocsiban hárman utaztak, a 30 év körüli szülők és a csecsemőjük.

Az ütközés következtében a személyautó az árokba sodródott és a tetejére borult, a kamion üzemanyagtartálya pedig megsérült és szivárogni kezdett. A gépkocsit vezető apa és a három hónapos baba életüket vesztették, az anyát mentőhelikopter szállította kórházba. A kamion vezetője nem szenvedett sérülést.


A baleset helyszínére a szerencsi tűzoltók vonultak ki, akik felitatták a kiömlött üzemanyagot, áramtalanították a balesetben érintett járműveket és feszítővágó berendezések segítségével három embert kiszabadítottak a személyautóból.

A helyszínről tudósító Globo Televízió információja szerint a Szerencs felől érkező kamion szabályosan haladt, amikor a Sárospatak irányából érkező Opel sofőrje eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütköztek. Az eset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.Forrás: MTI / Rendőrség / Észak-Magyarország / Globo Televízió
Fotók: Rendőrség, Vajda János / MTI


Fotók:

media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2020 / 09 / 11
Meghalt a fűnyírógépnek ütköző autó utasa
Fűnyírást végző munkagépnek ütközött egy házaspár az M7-es autópályán Polgárdi térségében.
Tovább
2020 / 09 / 07
Ennyi maradt a lezuhant hőlégballonból
Felszállás közben kigyulladt egy hőlégballon. Hárman ki tudtak ugrani, egy ember azonban életét vesztette a lezuhanó kosárban.
Tovább
2020 / 09 / 07
Videó: Kórházi ágyakat szállító kamion borult lángba
Kora reggel kigyulladt egy kórházi ágyakat szállító nyerges vontató Székesfehérváron.
Tovább
2020 / 04 / 01
Buszok égtek Kaposváron
Március 31-én délelőtt kigyulladt több, szétdarabolásra váró autóbusz Kaposváron, egy járműbontó telepen.
Tovább