FIGYELEM! A megrendelések kiszállítása 2020. július 1. és július 7. között szünetel! Köszönjük a türelmet.

Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Menü

Összeütközött egy kamion és egy személyautó augusztus 8-án reggel a 37-es főút Szerencs és Bodrogkisfalud közötti szakaszán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy bosnyák kamion ütközött össze egy lengyel rendszámú személyautóval. A személygépkocsiban hárman utaztak, a 30 év körüli szülők és a csecsemőjük.

Az ütközés következtében a személyautó az árokba sodródott és a tetejére borult, a kamion üzemanyagtartálya pedig megsérült és szivárogni kezdett. A gépkocsit vezető apa és a három hónapos baba életüket vesztették, az anyát mentőhelikopter szállította kórházba. A kamion vezetője nem szenvedett sérülést.


A baleset helyszínére a szerencsi tűzoltók vonultak ki, akik felitatták a kiömlött üzemanyagot, áramtalanították a balesetben érintett járműveket és feszítővágó berendezések segítségével három embert kiszabadítottak a személyautóból.

A helyszínről tudósító Globo Televízió információja szerint a Szerencs felől érkező kamion szabályosan haladt, amikor a Sárospatak irányából érkező Opel sofőrje eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütköztek. Az eset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.Forrás: MTI / Rendőrség / Észak-Magyarország / Globo Televízió
Fotók: Rendőrség, Vajda János / MTI


Fotók:

media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2020 / 04 / 01
Buszok égtek Kaposváron
Március 31-én délelőtt kigyulladt több, szétdarabolásra váró autóbusz Kaposváron, egy járműbontó telepen.
Tovább
2020 / 03 / 26
Ukrán vendégmunkásokat szállító busz égett az M0-on
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy cseh rendszámú autóbusz március 26-án reggel az M0-on.
Tovább
2020 / 03 / 16
Tűz a szekszárdi börtönben
A Béla király téri épület teteje mintegy ötven négyzetméteren gyulladt ki, a lángok átterjedtek a szomszédos épületre is.
Tovább
2020 / 03 / 13
Ötven kilós bomba miatt kellett kiüríteni az utcákat az I. kerületben
Világháborús robbanószerkezetet találtak a Kalevala park építési munkálatai közben.
Tovább