Tűzoltóság.info

TŰZOLTÓSÁG.info

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet

Menü

Két személyautó és egy kukoricát szállító pótkocsis tehergépkocsi ütközött össze augusztus 8-án 9 óra körül a 4-es számú főúton, Törökszentmiklós közelében.

A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, többen súlyosan megsérültek.  A teherautó rakománya szétszóródott az úttesten.


A balesethez a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik kiemelték a járművek utasait és átadták őket a mentőknek.


„Az elsődleges információk szerint a teherautó Szolnok felé tartott, amikor egy vele szemben közlekedő személyautó áttért a sávjába. A kamion sofőrje már nem tudta elkerülni a karambolt, ám elrántotta a kormányt, és egy másik autóval is összeütközött. Ez utóbbi jármű vezetője vesztette életét a baleset során, de a kamionos és a másik személyautó sofőrje is megsérült” - mondta az MTI-nek Vojter-Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


 A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 4-es főutat teljes szélességében lezárták a 119-es és a 120-as kilométer között. A rendőrök a főút forgalmát Törökszentmiklós belterületén át terelik.


Fotók: Mészáros János / MTI, Németh Ádám tű. ftőrm.


Fotók:

media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media


Oszd meg ezt a cikket:
Legfrissebb:
2019 / 10 / 02
Láthatatlan veszély, ami még az edzett tűzoltókat is legyőzi
A sebtében hideg víz alá dugott kéz nem felel meg a higiéniás szempontoknak
Tovább
2019 / 09 / 01
A folyón is átgázol a franciák lánctalpas szörnye
A lánctalpas kétéltű 16 ember szállítására, kimenekítésére alkalmas akár a homokos talajon, akár vízzel elöntött területen.
Tovább
2019 / 08 / 29
Két lakóház égett a Pest megyei Csömörön
A tűz átterjedt a szomszédos házra, így mindkét épület tetőszerkezete és két közeli melléképület is teljes terjedelmében égett.
Tovább
2019 / 08 / 14
Lángba borult egy XVIII. kerületi ikerház tetőszerkezete
A házban lakók még időben el tudták hagyni lángba borult otthonukat. 
Tovább