Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Videók a Tűzoltóság.info-n:Meghalt a fának csapódó teherautó vezetője

2016. január 11. Vas megye
MentésLetért az útról és fának ütközött egy fém alkatrészeket szállító teherautó Oszkó és Csehi közötti hétfő délután. Az ütközés következtében a gépkocsi vezetője a helyszínen meghalt, váltótársa megsérült. A balesethez a körmendi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók vonultak. Az útszakaszt a műszaki [...]

Egy ember bennégett a nitrogént szállító kamionnal ütköző autóban

2016. január 10. Pest megye
TűzCseppfolyós nitrogént szállító tartályautó és személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt az M2-es autóúton Dunakeszinél, egy benzinkút közelében. Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba csapódott és kigyulladt. A kamion az oldalára borult, tartálya leszakadt, fülkéje pedig lángba [...]

Látványos videó a dubai felhőkarcoló égéséről

2016. január 8.
TűzTűz ütött ki Szilveszter éjszakáján egy dubaji luxushotel 20. emeletén. A The Address Downtown Hotel épülete rövid idő alatt több emelet magasan lángba borult, 14 ember megsérült. A tűz terjedéséről egy time-lapse videó került fel a YouTube-ra.

Járműve összeroncsolódott fülkéjébe szorult a sofőr

2016. január 4. Pest megye
MentésSzalagkorlátnak ütközött hétfőn délelőtt egy újságokat szállító teherautó az M0-ás körgyűrű 60-as kilométerénél. A gépkocsi vezetőjét a fővárosi tűzoltók szabadították ki a vezetőfülkéből. A műszaki mentés és a helyszínelés idején az érintett útszakaszon csak egy sávban lehetett közlekedni.

Lakástűz a József körúton

2015. december 30. Budapest
TűzTűz ütött ki szerda hajnalban Budapest VIII. kerületben, a József körút egy régi bérházában. Az épület egyik első emeleti lakásában egy 40 négyzetméteres szoba égett ki. A lakásban tartózkodó személy időben ki tudott menekülni, sérülés nem történt.
A fővárosi tűzoltók három vízsugárral fékezték meg [...]

Beszorult sérülteket mentettek ki a tűzoltók a roncsból

2015. december 28. Budapest
MentésKét személyautó ütközött össze hétfő este a főváros XVIII. kerületében, a Gyömrői és Csévéző út kereszteződésében. Az egyik autóba két súlyos sérült beszorult, őket a fővárosi tűzoltók szabadították ki.
A balesethez riasztott Doktorszolgálat még az autóban megkezdte a sérültek ellátását, miközben [...]

Tűz egy II. kerületi társasházban

2015. december 19. Budapest
TűzTűz ütött ki szombat este Budapest II. kerületében, az Alsó Zöldmáli út egyik kétszintes társasházában. Az egyik első emeltei lakás egy helyiségében keletkezett tűz, ami a többi helyiségre is átterjedt.

V-ös kiemelt csarnoktűz Ibrányban

2015. december 15. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
TűzTeljes terjedelmében égett egy átadás előtt álló csirkenevelő telep 200 négyzetméteres csarnoka kedd délután Ibrány külterületén. A tűz veszélyeztetett másik három, hasonló méretű épületet is. A tűzoltók egy megsérült acetilén palackot kihoztak a lángoló épületből.

Lángok csapnak ki egy Váci úti lakás erkélyén

2015. december 14. Budapest
TűzKigyulladt hétfő délután egy négyszintes lakóépület egyik lakása a főváros XIII. kerületében, a Váci úton. A tűzeset során öt ember megsérült, egyiküket eszméletlen állapotban mentettek ki a lakásból.

Kigyulladt egy irodaépület a VIII. kerületben

2015. december 13. Budapest
TűzTűz ütött ki vasárnap este a főváros VIII. kerületében, a Vajda Péter utcában. Egy kétszintes, vegyes rendeltetésű épület emeleti részén keletkezett tűz, amely átterjedt a tetőszerkezetre is. Az épületben egy stúdió és irodák találhatók.

Kigyulladt egy hajléktalanszálló a Budafoki úton

2015. december 13. Budapest
TűzEgy hajléktalanszálló harmadik emeletén keletkezett tűz Budapest XI. kerületében, a Budafoki úton. A lángok az emeleti helyiségekből átterjedtek a tetőszerkezetre is, 123 embert menekítettek ki.

Halálos baleset műszaki mentése az Üllői úton

2015. december 13. Budapest
MentésKét személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt Budapest IX. kerületében, az Üllői úton. A Pöttyös utca közelében történt balesetben egy ember meghalt, ketten a roncsokba szorultak.
Az egyik személyautóban egy gyermek és két felnőtt utazott. A férfit feszítővágó berendezés segítségével tudták a [...]

Tűzoltók mentik a lakókat a kigyulladt panelházból

2015. december 12. Budapest
MentésTűz keletkezett szombat hajnalban Budapest XI. kerületében, az Etele út egyik kilencemeletes panelházában. A lángok egy nyolcadik emeleti lakásában csaptak fel, a tűz átterjedt az érintett ingatlan fölötti kilencedik emeleti lakásra is. Három lakót a kilencedik emeleti égő lakásból mentettek ki a tűzoltók. [...]

Kamion pótkocsija alá szorult egy autó

2015. december 2. Vas megye
MentésVasárut szállító tehergépkocsi hátuljába rohant egy személyautó szerdán nem sokkal tizenegy óra előtt a 8-as számú főúton, Jánosháza határában. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje beszorult a járművébe és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos balesethez riasztják a tűzoltókat

2015. november 28.
VonulásA kaposvarmost.hu munkatársai riportot készítettek a városi tűzoltókkal, amikor váratlanul halálos balesethez riasztották Kaposvár/1 fecskendőt és a műszaki mentőt.

Lángba borult egy nyomdaépület a XII. kerületben

2015. november 27. Budapest
TűzA XII. kerületi Szamóca utcában a 800 négyzetméteres nyomdaépület tetőszerkezete a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett. A használaton kívüli épület tetőtere és teteje a kora reggeli órákban gyulladt ki. Harminc tűzoltó hét vízsugárral fékezte meg a lángokat, melyek az egyik közel álló épületet [...]

Szökött struccot üldöztek a tűzoltók

2015. november 26. Békés megye
RendkívüliElszabadult egy kb. 150 kg-os strucc egy orosházi tanyáról.Rendőrök, tűzoltók, mezőőrök és vadászok együttes erővel hajszoltál a madarat, míg végül el egy tűzoltó szó szerint nyakon csípte.

Kigyulladt egy hétvégi ház Csepelen

2015. november 22. Budapest
TűzBudapest XXI. kerületbe, a Klapka utca utáni dűlős területre riasztották a tűzoltókat vasárnap este. Egy 50 négyzetméteres hétvégi ház gyulladt ki, amely a tűzoltók kiérkezésekor már teljes terjedelmében égett.
Az oltást nehezítette, hogy Csepel ezen része tűzivíz-hiányos terület, ezért a tűz oltásához [...]

Meghalt a balesetben vétkes autó utasa

2015. november 16. Győr-Moson-Sopron megye
MentésFrontálisan ütközött és kigyulladt két autó, majd az egyik roncs eltalált egy harmadik autót is hétfő délelőtt a 84-es úton Nagycenknél. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. A tüzet egy szabadnapos tűzoltó oltotta el, a kocsiban utazó házaspárt a kiérkező soproni tűzoltók feszítővágóval [...]

Két ember megsérült a VII. kerületi lakástűzben

2015. november 14. Budapest
TűzTűz keletkezett szombat reggel Budapesten, a VII. kerületi Nefelejcs utca egyik régi, kétemeletes bérházának II. emeleti lakásásban. A lakásban tartózkodó két nő segítségére az egyik szomszéd sietett, aki kikísérte őket a füsttel telítődött ingatlanból, majd megkezdte a tűz oltását.
A közben helyszínre [...]

Oldal: 4/19
« 1 2 3 4 5 6 7 » »»