Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Tűz rovat hírei:Lángba borult egy 70 méter hosszú épület

2014. október 19. Pest megye
TűzKigyulladt vasárnap reggel egy 70 méter hosszú, raktárnak és lakásnak használt épület tetőszerkezete Üllő közelében. Az épület több helyisége kiégett, a tetőszerkezet 80%-a megsemmisült.

Két embert mentettek ki a tűzoltók az égő épületből

2014. október 18. Budapest
TűzKigyulladt szombat délután egy raktárhelyiség Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában. A helyszínre riasztott fővárosi tűzoltók két embert létrán menekítettek ki az épület emeleti részéről.

Tűz a polgármesteri hivatalban

2014. október 17. Pest megye
TűzPéntek hajnalban kigyulladt a Polgármesteri Hivatal épülete Püspökszilágyon. Az irodákból átterjedtek a lángok a tetőszerkezetre is, ami nyolcvan százalékában leégett. Az elsődleges vizsgálatok alapján felmerült az idegenkezűség gyanúja.

Halálra égett egy ember az elektromos biciklin

2014. szeptember 23. Csongrád megye
TűzA Csongrád megyei Zákányszékre riasztották a tűzoltókat kedden kora délután, ahol egy égő elektromos kerékpárt és mellette egy megégett embert találtak. A tűzoltók megfékezték a tüzet, a kerékpáros életét azonban már nem lehetett megmenteni.

Tűz egy zalaegerszegi társasház tetőszerkezetében

2014. szeptember 9. Zala megye
TűzKigyulladt egy kétszintes társasház tetőtere kedden délben Zalaegerszegen, a Sas utcában. Az épületből 15 embert kellett kimenekíteni, a tűzben senki nem sérült meg.

Kukatűz miatt nem volt áram egy társasházban

2014. szeptember 8. Budapest
TűzKigyulladt hétfő este egy 240 literes szeméttároló Budapesten, egy XII. kerületi társasházban. A tűzben olyan súlyosan károsodott az elektromos hálózat, hogy a Márvány utcai épületben huzamosabb ideig nem fogják tudni feszültség alá helyezni a vezetékeket.

Fel akarta gyújtani a kocsmát

2014. szeptember 1. Veszprém megye
TűzÉjfél után érkezett a bejelentés, hogy lángol a kocsma ajtaja Balatonalmádiban. A tűz nem terjedt át a belső helyiségre, azonban megrongálódott a bejárati ajtó, a mellette lévő ablak és a lambéria is. A nyomok alapján megállapítható volt, hogy szándékos gyújtogatás történt.

18 órán át oltották a tüzet

2014. augusztus 13. Csongrád megye
TűzKedden, a délutáni órákban tűz keletkezett Hódmezővásárhely mellett, egy vajháti tanyán. Az udvaron tárolt körülbelül 200 bála zabszéna égett, de a lángok további ezer bálát is veszélyeztettek.

Füst a 4-es metróban

2014. augusztus 11. Budapest
TűzA 4-es metró Fővám téri állomáshoz riasztották a fővárosi tűzoltókat, ahol a liftgépházból füst szállt fel. Egy ember a felvonóban rekedt, őt sikerült kimenteni a felvonóból.

Állatokkal teli melléképület gyulladt ki Zalában

2014. augusztus 2. Zala megye
TűzA zalaszentgróti és a zalaegerszegi tűzoltók tucatnyi sertést mentettek ki egy teljes terjedelmében égő épületből. A tűz egy égő autóról terjedt át a 100 négyzetméteres épületre.

Paneltűz Óbudán

2014. augusztus 1. Budapest
TűzTűz ütött ki péntek délután Budapesten egy III. kerületi tízemeletes panelház szemétledobójában. A Szilke utcai épület füsttel telítődött, a tűzoltók 20-25 embert menekítettek ki a lépcsőházon át.

Összeégett holttestet találtak Vácon

2014. augusztus 1. Pest megye
TűzEgy elhagyatott vastelep 80 négyzetméteres melléképületének két helyiségében gyulladt ki az összehordott szemét. A helyszínre vonuló váci tűzoltók az oltás közben egy férfi összeégett holttestére bukkantak.

Kigyulladt egy társasház Kőszegen

2014. július 26. Vas megye
TűzKigyulladt egy negyvenlakásos társasház tetőszerkezete szombaton Kőszegen, a Bezerédy Imre utcában. A tűz miatt az épület harmadik emeletéről egy embert kellett kimenekíteni, a ház többi 73 lakójának is el kellett hagynia otthonát.

Szalmabálák égtek egy kamion pótkocsiján

2014. július 26. Baranya megye
TűzSzalmabálák gyulladtak ki szombaton egy kamion pótkocsiján Pogány és Pécsudvard között, a Pápai útnál. A vontatóról leakasztották a szántóföldön álló pótkocsit, így a tűz nem terjed tovább.

Ismét tűz volt egy pécsi társasházban

2014. július 15. Baranya megye
TűzAz elmúlt két és fél év alatt már hét alkalommal volt szükség tűzoltói beavatkozásra Pécsen, a Szántó Tibor utcai, önkormányzati tulajdonban lévő társasház közvetlen környékén. Kedden az épület alagsorában tárolt bútor és összehordott hulladék égett, elégtek az elektromos vezetékek, a telefonkábelek és a lépcsőház áramtalanító szekrénye is.

Hatalmas tűz a Kodály köröndön

2014. július 15. Budapest
TűzLángba borult kedd délután egy négyszintes lakóház tetőszerkezete és legfelső emelete Budapesten, a VI. kerületi Kodály köröndön. Hárman könnyebben megsérültek, a rendőrök két embert őrizetbe vettek.

Darazsak a beizzott fában

2014. július 13. Budapest
TűzBeizzott és füstölni kezdett egy körülbelül 15 méter magas fa törzse Budapesten a XIV. kerületi Olof Palme sétányon. A fővárosi tűzoltók több mint 4 órás munkával eltávolították a fát, közben azonban a fán lakó darazsakkal is meg kellett küzdeniük.

Holttestet találtak a kigyulladt épületben

2014. július 12. Budapest
TűzHajléktalanok bódéja gyulladt ki szombatra virradó éjjel a főváros VIII. kerületében, a Bérkocsis utcában. A tűz veszélyeztetett két közeli lakóházat, valamint három parkoló autóban is kár keletkezett.

Villámcsapás gyújtott fel egy juhakolt

2014. július 8. Bács-Kiskun megye
TűzVillámcsapás miatt lángra kapott kedden egy 900 négyzetméteres juhakol a Bács-Kiskun megyei Hartán. A nádfedeles épület tetőszerkezetének körülbelül 200 négyzetméteres része égett, a bent lévő száz állatot szerencsére még időben kiterelték.

Több száz bála égett Csákváron

2014. július 4. Fejér megye
TűzCsákvárról, a Gurdi Major területéről kértek segítséget péntek délután, amikor lángra kapott egy négyszáz bálából álló kazal. A tűzoltók kiérkezésekor a szalmakazal már teljes terjedelmében égett, több helyen is mély beégések voltak, ebből adódóan gyakorlatilag menthetetlen volt.

Oldal: 4/11
« 1 2 3 4 5 6 7 » »»