Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Tűz rovat hírei:Tűz az Andrássy úton

2015. február 19. Budapest
TűzAz Andrássy út VI. kerületi szakaszán egy háromszintes épület tetőterében keletkezett tűz csütörtök este. A felújítás alatt álló műemlék épületben senki sem tartózkodott.

Holttest egy kiégett vasúti szerelvényben

2015. február 17. Budapest
TűzElszenesedett holttestet találtak a fővárosi tűzoltók egy kiégett vasúti szerelvényben, miután eloltották a lángokat. A tűzoltókat kedden hajnalban riasztották a X. kerületbe, ahol egy vasúti szerelvényhez kapcsolt lakókocsi több méteres lángokkal égett.

Tűz volt egy pécsi társasház lépcsőházában

2015. február 11. Baranya megye
TűzA Szántó Tibor utcába riasztották a pécsi tűzoltókat szerda este. A négyszintes társasház lépcsőházában ágy, szekrény és egyéb berendezési tárgyak égtek. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat bűncselekmény gyanúja miatt tűzvizsgálati helyszíni szemlét tartott.

Kigyulladt egy fogadó Nógrádban

2015. február 6. Nógrád megye
TűzKigyulladt egy 600 négyzetméteres fogadó tetőszerkezete péntek éjjel a Nógrád megyei Bátonyterenyén, az Ózdi út és a Béke út kereszteződésénél. A tetőszerkezet mintegy 80 négyzetméteren lángolt.

Leégett egy száz négyzetméteres épület Gödöllőn

2015. február 2. Pest megye
TűzLeégett hétfőn egy száz négyzetméteres könnyűszerkezetes épület Gödöllőn, a Pitypang utcában. A házban egy férfi és egy nő tartózkodott, szerencsére sikerült időben elhagyniuk a házat.

Több szoba kiégett egy szeghalmi panzióban

2015. január 28. Békés megye
TűzTűz ütött ki szerda este egy vendégfogadóban Szeghalom és Vésztő között. A panzió épületében több helyiség égett, a tűz a tetőszerkezet egy részére is átterjedt. A tűzoltók kiérkezéséig 8 db propán-bután gázpalackot kihoztak az épületből.

Halálos pincetűz Miskolcon

2015. január 28. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
TűzBerendezési tárgyak, szemét és hulladék égett szerda délelőtt egy családi ház 15 négyzetméteres pincéjében Miskolcon, a Szentistványi utcában. A szomszédok egy embert kihoztak a helyiségből még a tűzoltók kiérkezése előtt, ám a mentők megállapítása szerint a férfi elhunyt.

Ketten meghaltak egy romos épület leégésekor

2015. január 24. Pest megye
TűzEgy férfi és egy nő holttestét találták meg szombaton Sülysápon, egy romos épületben. A pár vélhetően tűz okozta füstmérgezésben vesztette életét mintegy két héttel ezelőtt.

Kigyulladt a szauna

2015. január 13. Somogy megye
TűzLángra lobbant kedden éjszaka egy 15 négyzetméter alapterületű szauna Balatonvilágoson, a Csók István sétányon. A tulajdonos a siófoki tűzoltók kiérkezése előtt megkezdte az oltást, az eset során személyi sérülés nem történt.

Lángba borult egy kétszintes vadászház Somogymeggyesen

2015. január 2. Somogy megye
TűzTeljes terjedelmében égett egy kétszintes, fából készült vadászház pénteken délben Somogymeggyes külterületén. A vadászház tetőszerkezete gyulladt ki, a tűz gyorsan terjedt.

Halálos tűz Újév napján

2015. január 1. Győr-Moson-Sopron megye
TűzEgyelőre ismeretlen okból tűz keletkezett csütörtök hajnalban Kapuváron, egy családi házban. A helyszínre riasztott kapuvári tűzoltók egy holttestet hoztak ki az épületből.

Tűz egy VI. kerületi iskolában

2014. december 21. Budapest
TűzBerendezési tárgyak gyulladtak ki vasárnap kora reggel egy iskola tantermében Budapesten, a VI. kerületi Bajza utcában. A helyszínre vonuló fővárosi hivatásos tűzoltók a fali tűzcsap segítségével percek alatt eloltották a mintegy két négyzetméteren felcsapó lángokat

Leégett egy jászol Oroszlányban

2014. december 20. Komárom-Esztergom megye
TűzHajnalban riasztották az oroszlányi tűzoltókat a Szent Borbála térre, ahol egy jászol égett. A tüzet hajnali 3 órára sikerült teljesen megfékezni, de a jászol sajnos teljesen kiégett. Vélhetően a bekötött villamos vezeték elektromos zárlata okozta a tüzet.

Sűrű füstből mentettek ki egy embert a tűzoltók

2014. december 10. Budapest
TűzTűz keletkezett szerda kora délután Budapesten, a IX. kerületi Haller utcában, egy 30 négyzetméteres lakás konyhájában. A sűrű füstből a tűzoltók egy idős férfit mentettek ki, akinek az ellátását a tűzoltóorvos kezdte meg.

Tűz az Infoparkban

2014. december 8. Budapest
TűzTűz ütött ki hétfő este egy XI. kerületi irodaház földszinti éttermében, a Gábor Dénes utcában. A nagy erőkkel kivonuló fővárosi tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a lángokat, majd átszellőztették a helyiséget.

Lakóházat és melléképületeket pusztított el a tűz

2014. november 22. Fejér megye
TűzTűz ütött ki Móron, a Vörösmarty utca egyik családi házában szombat hajnalban. Egy körülbelül harminc méter hosszú épület tetejének közel a fele, valamint a melléképületek is égtek. A műhelyként is funkcionáló építményekből két oxigén és egy acetilén gázpalackot hoztak ki a tűzoltók.

Felgyújtotta magát, majd berohant a Rendőrségre

2014. november 22. Budapest
TűzGyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta magát egy 55 éves budapesti lakos szombat délután a Rendőrség Teve utcai székháza előtt, majd berohant az épület fogadóterébe, áttörte a beengedő üvegajtót és összeesett.

Tűz a hatvani kórház újszülött ellátójában

2014. november 4. Heves megye
TűzTűz ütött ki a hatvani Albert Schweitzer Kórház kilenc emeletes épületében kedd hajnalban. Hat csecsemőt és a gyermekágyas osztályrész betegeit kellett átköltöztetni, a tűzoltók átszellőztették az épületet.

Felhevült étolaj okozott tüzet

2014. október 26. Komárom-Esztergom megye
TűzVasárnap kora délután Dad településen, egy Dózsa György úti családi ház konyhájában csaptak fel a lángok. A gáztűzhelyen felejtett olaj felhevült, amiből tűz keletkezett. A lángok átterjedtek a szagelszívóra és a konyhabútorra.

Kigyulladt egy étterem tetőszerkezete a XXIII. kerületben

2014. október 20. Budapest
TűzLángba borult egy étterem tetőszerkezete Budapest XXIII. kerületében, a Domonkos utcában. A tűz vélhetően az étterem konyhájában keletkezett és a szellőzőcsatornán keresztül átterjedt a tetőszerkezetre is, ahol lakások is vannak.

Oldal: 3/11
« 1 2 3 4 5 6 » »»