Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Tűz rovat hírei:Tűz egy székesfehérvári iskola tornatermében

2015. november 13. Fejér megye
TűzKigyulladt péntekre virradó éjjel a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola tornaterme Székesfehérváron, a Gyümölcs utcában. A tornateremben berendezési tárgyak és tornaszerek, valamint a fa tetőszerkezet egy része égett mintegy négyszáz négyzetméteren.

Leégett egy virágüzlet Dunavarsányban

2015. október 25. Pest megye
TűzTeljes terjedelmében égett egy körülbelül 40 négyzetméteres virágüzlet vasárnapra virradó éjjel Dunavarsányban, az Iskola utcában. Az épületben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.

Tűz a Testnevelési Egyetemen

2015. október 15. Budapest
TűzKigyulladt csütörtök hajnalban a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka Budapesten az Alkotás úton. A háromezer négyzetméteres, faszerkezetű épület teljes terjedelmében égett, a tűz a szomszédos épületre is átterjedt. A csarnok teteje beomlott, egyik fala mintegy tíz métert hosszan kidőlt.

Ezer naposliba elpusztult egy tűzben Kiskunmajsa közelében

2015. szeptember 10. Bács-Kiskun megye
TűzEzer naposliba égett bent egy kigyulladt fóliasátorban csütörtökön Kiskunmajsa közelében. A tűz egy libaóllá alakított, száz négyzetméter alapterületű fóliasátorban keletkezett, amelyben minden kisliba elpusztult.

Tűz egy Isaszeg környéki lovardában

2015. szeptember 9. Pest megye
TűzTűz ütött ki szerda délután Isaszeg és Nagytarcsa között egy lovardában. A mintegy 500 négyzetméter alapterületű lovarda tetején, illetve az épület mellett tárolt csaknem 50 köbméternyi szalmabála gyulladt meg. A lovakat még időben ki tudták menekíteni, egyetlen állat sem sérült meg.

Napok óta ég 1200 bála

2015. szeptember 7. Baranya megye
TűzKörülbelül 1200 darab nagyméretű kockabála gyulladt ki vasárnap este a Baranya megyei Szőkéd település közelében. A pécsi tűzoltók az önkéntesek segítségével megkezdték a bálák felügyelet melletti leégetését.

Több vagonnyi barnaszén izzott a rákosi vasútállomáson

2015. szeptember 2. Budapest
TűzSzerda este egy vasúti szerelvény harminc kocsijából kilencben izzott a barnaszén rakomány. A rákosi vasútállomás egyik félreeső vágányára vontatott vonat nem akadályozta a forgalmat és rakománya nem jelentett veszélyt a lakosságra.

Leégett a szentesi gyermekotthon tetőszerkezete

2015. augusztus 28. Csongrád megye
TűzKigyulladt péntek délután egy kétszintes általános iskola tetőszerkezete Szentesen, a Deák Ferenc utcában. Az 1200 négyzetméteren égő tűz átterjedt egy háromszintes kollégium épületének tetőzetére is.

Több száz körbála égett Szabadszentkirályon

2015. augusztus 13. Baranya megye
TűzTöbb száz körbála égett péntekre virradó éjjel Szabadszentkirályon. A sportpálya közelében keletkezett tűzhöz a helyi önkénteseken kívül a szigetvári, a pécsi és a siklósi tűzoltókat is riasztották.

Több mint tíz hektárnyi lábon álló gabona égett

2015. július 19. Pest megye
TűzKigyulladt egy bálázógép vasárnap a Pest megyei Kocsér közelében. A tűz továbbterjedt a szalmabálákra, a levágott szalmára, illetve több mint tíz hektáron a még lábon álló gabonára is.

Tűz egy óvodában

2015. július 15. Baranya megye
TűzTeljesen kiégett a siklósnagyfalui óvoda egyik csoportszobája szerda délután. A siklósi tűzoltók helyszínre érkezésekor az épület egyik fele és a tetőszerkezet lángolt. A nyári szünet miatt nem voltak gyerekek az épületben.

Ezer négyzetméternyi szemét ég Keszthelynél

2015. május 17. Zala megye
TűzMintegy ezer négyzetméteres területen csaptak fel a lángok a keszthelyi hulladéklerakó telepen vasárnap délután. A tűzoltók munkáját munkagépekkel is próbálják segíteni, de a kiterjedt területen lévő nagy mennyiségű hulladék miatt az oltás valószínűleg hosszabb időt vesz igénybe.

Tűz miatt kiürítettek egy VI. kerületi szállodát

2015. május 16. Budapest
TűzTűz ütött ki szombat este a főváros VI. kerületében, egy Hegedű utcai szállóban. A háromemeletes hostel első emeletén egy közösségi helyiségben csaptak fel a lángok.
A fővárosi tűzoltók 62 embert kísértek ki a füsttel telített épületből.

Tűz egy pécsi társasház alagsorában

2015. április 24. Baranya megye
TűzKigyulladt egy alagsori tárolóhelyiség péntek este egy négyszintes lakóépületben Pécsen, a Szántó Tibor utcában. A füst egy idős, mozgáskorlátozott nő lakásába ömlött be. Őt, és egy másik lakót füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vittek a mentők.

Halálos tűz a III. kerületben

2015. április 16. Budapest
TűzKigyulladt egy 5 négyzetméteres melléképület csütörtökön Budapest III. kerületében, az Ádám utcában. A helyszínre kivonuló fővárosi tűzoltók az oltás során egy 70 év körüli férfi holttestét találtak az épületben.

Csecsemőket menekítettek ki a zalaegerszegi kórházból

2015. április 13. Zala megye
TűzTizenegy csecsemőt kellett kimenekíteni hétfő kora este a zalaegerszegi Zala Megyei Kórház harmadik emeletről. A csecsemőosztály melegítőkonyhájában keletkezett kisebb tűz során senki nem sérült meg, a lángok nem terjedtek tovább.

Nyolcezer csibe pusztult el Kistarcsánál

2015. április 7. Pest megye
TűzA Kistarcsa és Csömör között fekvő Nádor majorban csaptak fel a lángok kedden hajnalban. Egy 2400 négyzetméteres csirkenevelde és egy vele egybeépített 178 négyzetméteres lakóépület gyulladt ki.

Libák pusztultak el a lángba borult hodályban

2015. március 22. Hajdú-Bihar megye
TűzKigyulladt és teljes terjedelmében égett vasárnap este egy 300 négyzetméteres libahodály Körösszegapáti közelében.
Az épületben tartott körülbelül hétezer liba mindegyike elhullott a tűz következtében.

Két gyermek halálra égett

2015. március 16. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
TűzEgy taktakenézi családi ház udvarán lévő gödörben ismeretlen okból tűz keletkezett, melynek során egy hat éves kislány és egy négy éves kisfiú életét vesztette.

Pincetűz a IX. kerületben

2015. március 11. Budapest
TűzLomok gyulladtak meg szerda este Budapest IX. kerületében, a Gát utcában. A helyszínre riasztott fővárosi tűzoltók két gyorsbeavatkozó sugárral megfékezték a lángokat.

Oldal: 2/11
« 1 2 3 4 5 » »»