Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Holttestet találtak a kigyulladt épületben

2014. július 12. Budapest

A tűzoltóság keresőkutyái fedezték fel az elhunytat

TűzHajléktalanok bódéja gyulladt ki szombatra virradó éjjel a főváros VIII. kerületében, a Bérkocsis utcában.
A 300 négyzetméter alapterületű, faszerkezetes, használaton kívüli épület két középmagas épület között állt. A tűz mindkét lakóházra veszélyt jelentett, ezért a két épületből összesen húsz embernek rövid időre el kellett hagynia az otthonát.

Az égő épülettől 10-15 méterre álló házak homlokzatáról a tűz miatt vakolat hullott, illetve a műanyag redőnyök megolvadtak, valamint három parkoló autóban is kár keletkezett.
A tüzet közel harminc tűzoltó félórás megfeszített munkával tudta megfékezni.

Az épületet a tűzoltóság keresőkutyáinak segítségével átvizsgálták, amikor egy felismerhetetlenségig összeégett holttestet találtak a romok alatt.
A tűz keletkezésének körülményeit a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági eljárás keretében vizsgálja.A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az ügyben közveszély okozása bűntett gyanúja miatt indult nyomozás. A rendelkezésre álló adatok szerint a tűz keletkezésének körülményei bűncselekmény elkövetésére utalnak. A BRFK egy budapesti férfit keres a bűncselekménnyel összefüggésben.

Friss:
Az eljárás során a nyomozók M. Attila 26 éves és M. Dénes 28 éves testvéreket rövid időn belül beazonosították és elfogták. A terhelteket a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet az illetékes bíróság 2014. július 14-én elrendelt.


Videó: Rendőrség


Cimkék: budapest bûncselekmény halálos tûzeset videó
Forrás: MTI / OKF / Rendőrség
Ajánld ezt a hírt mások figyelmébe is:

Fotók:További hírek:A Tűzoltóság.info további hírei »