Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Tűz rovat hírei:Negyvenheten szenvedtek füstmérgezést

2017. január 7. Győr-Moson-Sopron megye
TűzTűz ütött ki szombat délelőtt a táplánypusztai szociális otthon egyik egyszintes épületének ruharaktárában. A tűzben egy ember meghalt, negyvenheten füstmérgezést szenvedtek, közülük tizennégyet kellett kórházba vinni.

Tűz egy IX. kerületi üzlethelyiségben

2016. szeptember 30. Budapest
TűzFüst szivárgott pénteken este Budapesten, egy IX. kerületi üzlethelyiségből. A lakásból kialakított üzlethelyiség galériáján elektromos berendezés izzott és füstölt.

Tűz egy fővárosi könyvesboltban

2016. július 16. Budapest
TűzKigyulladt szombat este a Fókusz Könyváruház Budapesten, a Rákóczi úton. Az ötemeletes épület második emeleti üzlethelyiségének reklámtáblája kapott lángra, a fővárosi tűzoltók kiérkezésekor már körülbelül 150 négyzetméteren berendezési tárgyak és az álmennyezet is égett.

Leégett egy gyermekotthon tetőszerkezete

2016. május 22. Fejér megye
TűzVasárnap délután lángba borult egy kétszintes gyermekotthon tetőszerkezetének jelentős része a Fejér megyei Előszálláson. Az otthonban tartózkodó egy felnőtt nevelő és tíz gyerek időben el tudta hagyni az égő épületet.

Tűz miatt közel ötszáz diákot menekítettek ki egy kollégiumból

2016. április 5. Hajdú-Bihar megye
TűzKigyulladt egy faxgép hétfő éjjel egy debreceni kollégiumban. A tűz miatt közel ötszáz diákot menekítettek ki a hatemeletes épületből. Az egyik diák kiugrott az ablakon, többen füstmérgezést szenvedtek.

Tűz volt húsvétkor egy XV. kerületi templomban

2016. március 28. Budapest
TűzTűz volt húsvét hétfő reggelén Budapest XV. kerületében, a Szent Korona úti Jézus Szíve templomban. A tűzben leégett a templom orgonájának két billentyűsora, így teljesen használhatatlanná vált a hangszer.

Lángba borult egy hétvégi ház tetőszerkezete

2016. március 13. Komárom-Esztergom megye
TűzVasárnap reggel 7 óra előtt néhány perccel kapták a riasztást az oroszlányi önkormányzati tűzoltók, mely szerint Oroszlány és Kecskéd között egy hétvégi ház tetőszerkezete füstöl. A tűzoltók kiérkezésekor már kicsaptak a lángok a tetőablakokon.

Családi ház és melléképülete égett

2016. február 27. Pest megye
TűzKigyulladt szombaton egy 60 négyzetméteres ház és a hozzá épített 30 négyzetméteres melléképület Vácon, a Felhő utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a két épület már teljes terjedelmében égett.

Egy beteg égési sérülést szenvedett a győri kórházban

2016. február 26. Győr-Moson-Sopron megye
TűzKisebb tűz keletkezett csütörtökről péntekre virradó éjszaka a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház egyik kórtermében. Az eset során egy beteg égési sérülést szenvedett, három ápolót pedig füstmérgezés gyanújával vizsgálnak.

Füstmérgezésben meghalt egy idős asszony

2016. február 19. Pest megye
TűzFeltehetően egy elektromos berendezés izzása miatt keletkezett füst okozta egy idős asszony halálát pénteken Veresegyházon. A gondozó a házból kiáramló füst miatt riasztotta a tűzoltókat.

Tizenegy embert vittek kórházba füstmérgezés miatt

2016. február 8. Békés megye
TűzLángra kapott egy babakocsi hétfő hajnalban Békésen, egy Veres Péter téri társasház második emeleti folyosóján. A tűz a lakásokra nem terjedt át, csak a folyosón okozott károkat.

Veterán autók égtek benn a XII. kerületi garázsban

2016. január 30. Budapest
TűzTűz keletkezett szombat délelőtt Budapesten, egy XII. kerületi társasház garázsában. A Zugligeti úton álló kétemeletes épületből öt embert menekítettek ki a tűzoltók. Személyi sérülés nem történt, a garázsban azonban három autó és egy motor bennégett.

Öten megsérültek, amikor kigyulladt a volt MSZP-székház

2016. január 16. Budapest
TűzTűz keletkezett szombat este Budapest VIII. kerületében, a II. János Pál pápa tér egyik elhagyatott épületében. Az MSZP egykori székházából két embert a tűzoltók mentettek ki.

Több száz szalmabála égett Pilisvörösvár külterületén

2016. január 16. Pest megye
TűzTöbb száz szalmabála kapott lángra szombaton Pilisvörösvár külterületén, a Nyár utca végén. A tűz több bálarakást is veszélyeztetett.

Kigyulladt egy hévízi társasház tetőtere

2015. december 16. Zala megye
TűzSzerda délután fél négy előtt nagy kiterjedésű tűz keletkezett egy négy emeletes, húszlakásos társasház tetőterében Hévízen, a Semmelweis utcában. Jelentős részben leégett az épület tetőszerkezete, több tetőtéri lakás károsodott.

Leégett egy panzió tetőszerkezete

2015. december 14. Jász-Nagykun-Szolnok megye
TűzKigyulladt és teljesen leégett hétfő reggel egy 150 négyzetméter alapterületű panzió tetőszerkezete a Tiszaszentimre és Kunmadaras közötti területen. A tűz az épület több helyiségét is érintette.

Egy ember bennégett egy kigyulladt hétvégi házban

2015. december 14. Bács-Kiskun megye
TűzKigyulladt hétfő reggel egy 25 négyzetméter alapterületű hétvégi ház Kalocsa külterületén. A gyors tűzoltói beavatkozás ellenére az épület teljesen leégett.
A lángok megfékezése közben a tűzoltók egy holttestet találtak a hétvégi házban.

Kigyulladt egy hajléktalanszálló a Budafoki úton

2015. december 13. Budapest
TűzEgy hajléktalanszálló harmadik emeletén keletkezett tűz Budapest XI. kerületében, a Budafoki úton, a Hauszmann Alajos utca közelében. A lángok az emeleti helyiségekből átterjedtek a tetőszerkezetre is.

Kigyulladt egy irodaépület a VIII. kerületben

2015. december 13. Budapest
TűzTűz ütött ki vasárnap este a főváros VIII. kerületében, a Vajda Péter utcában. Egy kétszintes, vegyes rendeltetésű épület emeleti részén keletkezett tűz, amely átterjedt a tetőszerkezetre is. Az épületben egy stúdió és irodák találhatók.

Teljes terjedelmében égett egy gyömrői étterem

2015. december 3. Pest megye
TűzCsütörtök hajnalban kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy kétszintes, 300 négyzetméteres étterem Gyömrőn, a Tó utcában. Azt még nem lehet tudni, hogy mi okozta a tüzet, az ügyben tűzvizsgálat indult.

Oldal: 1/11
1 2 3 4 » »»