Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Egy ember meghalt a nyíregyházi robbanásban

2014. április 17. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

A tűzoltók hat embert menekítettek ki az épületből

RobbanásRobbanás történt csütörtök hajnali 3 óra után Nyíregyházán, egy Kert utcai négyemeletes társasház földszinti lakásában. A nyíregyházi tűzoltók kiérkezésekor a lakás teljes terjedelmében égett, a lakásban egy embert holtan találtak a tűzoltók.

A tizenhat lakásos társasházból összesen hat embert menekítettek ki, közülük egy gyermeket, akit füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak a mentők.
A robbanás a lakóépület földszinti lakásának összes ablakát kitörte, a szétrepülő törmelék több parkoló autót is megrongált. A helyszínre érkező statikus lakhatónak ítélte az épületet.

A gázszolgáltató szakemberei lekapcsolták az épületről a szolgáltatást, emiatt ideiglenesen huszonnégy embernek kellett elhagynia otthonát, őket a rokonaiknál helyeztek el.
A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta a 4-es számú főút belvárosi, Váci Mihály út és Kállói út közti szakaszát.

A robbanás okának és körülményeinek megállapítására tűzvizsgálat indult.


Videó: Szon.hu

Délutánra a felrobbant lakás kivételével az összes háztartásban visszakapcsolták az áramot és a gázt. Az épület a statikus megállapítása szerint lakható, több lakásnak azonban megsérültek a nyílászárói, a helyreállításban a Nyíregyházi Lakásszövetkezet segíti a lakókat.

Cimkék: halálos tûzeset nyíregyháza
Ajánld ezt a hírt mások figyelmébe is:

Fotók:További hírek:A Tűzoltóság.info további hírei »