Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Robbanás rovat hírei:Robbantás a Teréz körúton

2016. szeptember 24. Budapest
RobbanásAz eddigi adatok szerint robbantás történt szombat késő este Budapest VI. kerületében, a Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben.

Robbanás a berhidai ipari parkban

2016. szeptember 21. Veszprém megye
RobbanásRobbanás történt szerda délután egy gyárépületben a berhidai ipari park területén. Az egyszintes épületben veszélyes anyagok is voltak.

Tűzszerészek haltak meg a hortobágyi robbanásban

2016. július 1. Hajdú-Bihar megye
RobbanásRobbanás történt péntek délután a Hortobágyi Nemzeti Parkban, az egykori bombázólőtér területén. A robbanás következtében négy tűzszerész életét vesztette, egy pedig súlyosan megsérült.

Gázrobbanás miatt kidőlt egy családi ház oldalfala

2016. április 14. Békés megye
RobbanásGázrobbanás történt csütörtök hajnalban egy tótkomlósi családi házban. A detonáció következtében kidőlt a Huba utcai épület egyik oldalfala. A helyszínről egy embert súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

Halálos robbanás egy csepeli társasházban

2016. április 4. Budapest
RobbanásRobbanás történt hétfő délelőtt Csepelen, egy II. Rákóczi Ferenc úti társasházban. A robbanás következtében az ötlakásos, földszintes épület egyik oldala mintegy tíz méter hosszan leomlott. A két méter magas törmelék alatt egy idős nő holttestét találták meg a tűzoltók.

Egy nő meghalt, amikor felrobbant a kazán

2016. március 14. Hajdú-Bihar megye
RobbanásEgy vegyes tüzelésű kazán robbant fel hétfő délután Nagyhegyesen egy családi ház melléképületében. Az épület romjai alól már csak holtan tudtak kiemelni egy 51 éves nőt a tűzoltók.

Bűncselekmény okozhatta a robbanást

2016. január 4. Baranya megye
RobbanásVasárnap este riasztották a tűzoltókat Szigetvárra, a Rózsa utcába, ahol egy robbanást követően tűz ütött ki egy családi házban. Az épület földszinti konyhája és két szobája teljes terjedelmében égett, az egyik ablak tokostól kirobbant a helyéről.

Egy ember meghalt a felrobbant melléképületben

2015. november 9. Budapest
RobbanásRobbanás történt hétfő délelőtt Budapesten, a XXII. kerületi Árpád utcában. A detonáció romba döntött egy 50 négyzetméteres melléképület. A romok alól egy középkorú férfi holtteste került elő.

Robbanás történt egy hajmáskéri lakótelepen

2015. október 29. Veszprém megye
RobbanásEddig ismeretlen okból robbanás történt egy hajmáskéri lakótelepi lakásban csütörtök délután. A robbanást követően az 50 négyzetméteres lakás teljes terjedelmében égett, egy ember súlyosan megégett.

Egy ember meghalt a diósdi robbanásban

2015. október 28. Pest megye
RobbanásRobbanásban meghalt egy ember szerda reggel Diósdon. A férfi egy kigyulladt lakókocsiban felrobbant gázpalack miatt vesztette életét.

Robbanás egy szegedi autógáz-töltőállomáson

2015. október 16. Csongrád megye
RobbanásEgy ember súlyos, ketten könnyű sérüléseket szenvedtek, amikor péntek este felrobbant az egyik kútfej Szegeden, a Vásárhelyi Pál utcai autógáz-töltőállomáson.
A robbanás egy jármű feltöltése közben következett be.

Gázpalack robbant fel egy nyírkarászi lakóházban

2015. október 11. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
RobbanásGázpalack robbant fel vasárnap délelőtt egy lakóházban Nyírkarászon, a Levelesi úton. A robbanás következtében egy ember súlyosan megégett, a ház lakhatatlanná vált.

Vattacukor alatt robbant a palack

2015. augusztus 30. Somogy megye
RobbanásFelrobbant egy vattacukor készítéséhez használt, öt kilogrammos gázpalack vasárnap délután Balatonlellén, a Napsugár utcai strandon. Egy ember könnyű sérülést szenvedett, őt a mentők ellátták.

Metanol robbant a gyógyszergyárban

2015. augusztus 27. Budapest
RobbanásRobbanás történt csütörtök délelőtt a Richter Gedeon Gyógyszergyár területén Budapesten. A munkások egy kisebb méretű tartályt bontottak, amelyben korábban metanolt tároltak. A munkálatok közben a tartály berobbant, egy ember megsérült.

Robbanás egy szombathelyi üzemben

2015. június 10. Vas megye
RobbanásSzerda este robbanás történt Szombathelyen, a Lovas utcai ipartelepen egy irodakellékek újrahasznosításával foglalkozó üzemben. A balesethez sem a mentőket, sem a tűzoltókat nem hívták ki, a rendőrséget a kórház értesítette, ahová két súlyos sérültet bevittek.

Gázrobbanás Hódmezővásárhelyen

2015. május 27. Csongrád megye
RobbanásGázrobbanás történt szerda délelőtt Hódmezővásárhelyen, egy Somogyi Béla utcai házban. A detonáció során egy, az épületben tartózkodó ember elsőfokú égési sérüléseket szenvedett.

Gázrobbanásban meghalt két ember

2015. április 21. Baranya megye
RobbanásEgy ember meghalt, egy másik pedig életveszélyesen megsérült, amikor felrobbant egy gázpalack kedden a Baranya megyei Nagykozárban. A detonáció egy negyven négyzetméter alapterületű épületben történt, amely a robbanást követően ki is gyulladt.

Kilencen sérültek meg a XIV. kerületi robbanásban

2015. március 12. Budapest
RobbanásRobbanás történt csütörtök délután Budapest XIV. kerületében, a Cserei utca egyik négyszintes épületében. A detonációt követően tűz ütött ki, öt lakás lakhatatlanná vált. A kilenc sérült között négy gyermek is van, többen súlyosan, egyikük életveszélyesen megsérült.

Robbanás és tűz Zuglóban

2015. január 23. Budapest
RobbanásNagy erőkkel vonultak a fővárosi tűzoltók Zuglóba, a Füredi utcába, ahol egy könnyűszerkezetes csarnok lángokban áll. A helyszínen több robbanás is történt, a csarnokban ismeretlen vegyi anyagok lehetnek.

Gázpalackok robbantak egy élelmiszer-feldolgozó üzemben

2015. január 14. Vas megye
RobbanásTűz keletkezett szerda délután egy perenyei élelmiszer-feldolgozó üzemben a Vas megyei Gencsapáti közelében. Egy targonca gázpalackja és egy üres palack is felrobbant, a tűzoltóknak egy másik átforrósodott palackot sikerült még időben kihozniuk.

Oldal: 1/4
1 2 3 4 »