Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Mérgezés rovat hírei:Két gyerek meghalt szén-monoxid mérgezés következtében

2016. október 15. Pest megye
MérgezésSzüleik eszméletlen állapotban találtak rá a fürdőszobában a két tíz év körüli gyerekre. A gyerekeket hosszú időn át próbálták újraéleszteni a mentők, de nem jártak sikerrel, mindketten meghaltak.

Tizenegy embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt

2016. március 14. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
MérgezésHét felnőtt és négy gyermek szenvedett enyhe, vagy közepes mértékű szén-monoxid-mérgezést Aggteleken, egy vendégházban hétfő reggel.

Három embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt

2016. február 19. Budapest
MérgezésHárom ember lett rosszul péntek hajnalban Budapesten, a XVIII. kerületben, az Erdősáv utcában. A mentők szerint a lakók feltehetőleg szén-monoxid-mérgezést szenvedtek.

Ketten meghaltak szén-monoxid-mérgezés miatt

2016. január 24. Pest megye
MérgezésValószínűleg szén-monoxid-mérgezés okozta egy idős házaspár halálát vasárnap kora délután Budaörsön. A lakásban gázkészülék és kandalló is üzemelt, ez utóbbi ajtaja nyitva volt.

Három gyereket és egy nőt vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt

2016. január 24. Hajdú-Bihar megye
MérgezésHárom gyereket és egy nőt vittek kórházba a mentők vasárnap délután a Hajdú-Bihar megyei Tépéről. A Fő utcai családi házhoz riasztott berettyóújfalui tűzoltók magas szén-monoxid-koncentrációt mértek, a lakást átszellőztették.

Szén-monoxid-mérgezés a mentőknél

2016. január 23. Budapest
MérgezésÉppen egy riasztáshoz indult szombat hajnalban egy fővárosi mentőautó személyzete a Bázis mentőállomásról, amikor rosszul lettek. Feltehetőleg a fűtő-berendezés meghibásodása okozhatta a balesetet.

Négy ember szenvedett szén-monoxid-mérgezést

2016. január 17. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
MérgezésNégy embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tyukod egyik lakóházából vasárnap este. Az épületben szén-monoxid-érzékelő nem volt felszerelve.

Egy csecsemőt és anyját kellet kórházba szállítani szén-monoxid-mérgezés miatt

2016. január 15. Budapest
MérgezésA Melinda úti társasház egyik lakásában megszólalt a szén-monoxid-vészjelző, a kiérkező tűzoltók veszélyes gázszintet mértek.

Három gyermeket kellett kórházba szállítani szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt

2016. január 11. Csongrád megye
MérgezésSzén-monoxid-mérgezés gyanújával vittek kórházba a mentők három gyermeket hétfő este Földeákról. A szülők nem lettek rosszul, a három gyermek a szegedi klinikán töltötte az éjszakát.

Egy háromtagú családot kellett kórházba szállítani

2015. december 30. Pest megye
MérgezésSzén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották szerdán a tűzoltókat Pomázra, az Árvácska utcába. A családi házban lakó két felnőttet és egy gyermeket a mentők kórházba szállítottak.

Két felnőttet és két gyermeket szállítottak kórházba

2015. december 19. Budapest
MérgezésKét felnőttet és két gyermeket súlyos szén-monoxid-mérgezéssel szállítottak kórházba a mentők szombat este Budapest X. kerületéből. A tűzoltók magas szén-monoxid-koncentrációt mértek a gázkészülék közelében.

Ismét életeket mentett egy vészjelző

2015. december 15. Budapest
MérgezésBejelzett a szén-monoxid-érzékelő kedd este Budapesten, egy VI. kerületi lakás fürdőszobájában. A kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók kimutatható szén-monoxid-koncentrációt a helyiségben, ezért értesítették a gázszolgáltató szakembereit.

Hét embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával

2015. december 3. Pest megye
MérgezésHét embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával egy fóti családi házból csütörtök este. Az Alberti Béla utcai házban öt felnőtt és két gyerek lett rosszul.

Egy gyermek szenvedett szén-monoxid-mérgezést

2015. december 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
MérgezésSzén-monoxid-mérgezés miatt szállítottak kórházba egy gyermeket egy újfehértói családi házból szerdán este. A gyermek a fürdőszobában lett rosszul, ahol egy gázkazán üzemelt.

Többen is mérgezést szenvedtek a hétvégén

2015. november 22.
MérgezésA mentők három embert szállítottak kórházba, akik rosszul lettek egy békéscsabai lakásban. Sajószentpéteren a fürdőszobában lett rosszul egy nő, Bárándon egy másik nő szenvedett szén-monoxid-mérgezést. A tűzoltók nagyon magas, veszélyes szén-monoxid értéket mértek az ingatlanban.

Anya és kisgyermeke halálát okozta a szén-monoxid

2015. november 21. Bács-Kiskun megye
MérgezésSzén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották szombat reggel a kecskeméti tűzoltókat a városhoz közeli Szarkás tanyára. A 31 éves édesanya és 4 éves kisfia holttestére egy hozzátartozójuk talált rá a család otthonában.

Időben riasztott a szén-monoxid érzékelő

2015. október 18. Fejér megye
MérgezésVasárnap este bejelzett a szén-monoxid vészjelző egy kétszintes családi ház felső emeletén Kápolnásnyéken, a Fő utcában. A mentők két felnőttet és két gyermeket szállítottak kórházba kivizsgálásra.

Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy nő

2015. október 15. Nógrád megye
MérgezésSzén-monoxid mérgezésben halt meg egy idős nő a Nógrád megyei Honton csütörtökön. A családi házban két másik ember súlyos mérgezést szenvedett.

Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy férfi Budapesten

2015. szeptember 18. Budapest
MérgezésA tűzoltókat a Grassalkovich útra egy lakóházhoz riasztották, amelynek a pincéjéből egy halott férfit hoztak ki. A pincében egy benzinmotoros aggregátort találtak.

Halálos szén-monoxid-mérgezés a fővárosban

2015. augusztus 29. Budapest
MérgezésSzombat este a XI. kerületi Hegyalja útra riasztották a fővárosi tűzoltókat és a gázszolgáltató szakembereit, mert egy társasház földszinti lakásában halálos kimenetelű szén-monoxid-mérgezés történt.

Oldal: 1/4
1 2 3 4 »