Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Lakástűz rovat hírei:Nagymama és unokája ugrottak ki az ablakon a lángok elöl

2015. július 17. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzKigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása péntek este Nyíregyházán a Petőfi utcában. Egy nagymama és unokája a lángok elöl menekülve kiugrottak a tűzzel érintett emeletről. A nő életét vesztette, a gyerek súlyosan megsérült.

Rablók gyújtották rá a házát az eszméletlen férfire

2015. június 30. Somogy megye
LakástűzRátámadtak, majd kirabolták és rágyújtották a házát az eszméletlenre vert idős férfira kedden, a Somogy megyei Pusztaszemesen. A férfi még élt, amikor a tűzoltók megtalálták, a mentők azonban már nem tudták megmenteni az életét.

Lakástűzben életét vesztette két kisgyermek Galgahévízen

2015. június 27. Pest megye
LakástűzTűz ütött ki szombat délelőtt a Pest megyei Galgahévízen, a Szent István utcában. A kigyulladt épületben két eszméletlen kisgyermeket találtak, akiket a mentők megpróbáltak újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Három gyermeket vittek kórházba a kigyulladt panellakásból

2015. június 6. Budapest
LakástűzTűz keletkezett egy ötödik emeleti panellakás erkélyén szombat délután Budapesten, a IV. kerületben. A lángok átterjedtek az egyik szobára is.

Halálos tűz Tiszanánán

2015. május 22. Heves megye
LakástűzTiszanánára, egy földszintes családi házban keletkezett tűzhöz riasztották péntek délután a helyi és a hevesi tűzoltókat, akik rövid időn belül eloltották a lángokat. A Mikszáth Kálmán úti épület átvizsgálása során egy holttestet találtak a tűzoltók.

Lángra kaptak a bútorok egy pécsi panelban

2015. április 26. Baranya megye
LakástűzTűz keletkezett vasárnap reggel Pécs kertvárosában, egy négyemeletes panelház egyik földszinti lakásban. Az egyik szobában vélhetően elektromos zárlat miatt lángra kaptak a bútorok, melyeket még a helyszínre riasztott tűzoltók kiérkezése előtt eloltottak.

Bennégett házában egy férfi Táborfalván

2015. április 17. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy 40 négyzetméteres ház a Pest megyei Táborfalván. A tűzoltók kihoztak az épületből egy férfit, aki azonban olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Karjukban hozták ki a tűzoltók az idős asszonyt a lakásból

2015. április 15. Budapest
LakástűzTűz keletkezett szerdán délután Budapest III. kerületében, egy Lajos utcai ötemeletes épület második emeleti lakásának konyhájában. A tűzhelyen felejtett étel gyulladt meg, tűzoltók a karjukban mentették ki a lakásban élő idős nőt, akit füstmérgezés gyanújával kellett kórházba szállítani.

Halálos tűz Tiszaigaron

2015. április 7. Jász-Nagykun-Szolnok megye
LakástűzTűz ütött ki kedd hajnalban Tiszaigaron, egy Rákóczi úti családi házban. A tűzoltók egy férfit hoztak ki az épületből, de a mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Ketten meghaltak egy székesfehérvári lakástűzben

2015. március 28. Fejér megye
LakástűzKigyulladt és teljes terjedelmében égett egy második emeleti lakás vasárnap hajnalban Székesfehérváron, a szedreskerti lakónegyedben. A harmadik emeletről két embert lehoztak a tűzoltók, őket a mentők megpróbálták újraéleszteni, ám mindketten életüket vesztették.

Halálos tűz Tatán

2015. március 22. Komárom-Esztergom megye
LakástűzTűz volt egy lakóépületben vasárnap dél körül Tatán, a Táncsics utcában. A leégett épület romjai között egy holttestet találtak a tűzoltók.

Családi ház tetőszerkezete égett Pécsen

2015. március 21. Baranya megye
LakástűzLángba borult szombat este egy 80 négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Pécsen, a Nagyárpádi úton. A pécsi tűzoltók két fecskendővel és egy vízszállítóval vonultak a helyszínre, a tüzet rövid időn belül megfékezték.

Hetven embert menekítettek ki a kigyulladt házból

2015. március 13. Budapest
LakástűzA fővárosi Budafoki út elején álló ötemeletes lakóépület egyik lakásában keletkezett tűz péntek este. A fővárosi tűzoltók az oltási munkálatokkal párhuzamosan a lakótömbben lakó összes embert az utcára menekítették.

A hatodik emeleten csaptak fel a lángok

2015. március 11. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzTűz ütött ki szerda délután Nyíregyházán, az Ungvár sétányon egy tizenegy emeletes ház egyik lakásának erkélyén. A hatodik emeleti erkélyről a tűz részben átterjedt a lakásra, valamint a hetedik emeleti erkélyre is. A tűzoltók 25 embert menekítettek ki, közülük három embert a mentők füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak.

Kigyulladt egy kilencemeletes ház egyik lakása Kecskeméten

2015. március 2. Bács-Kiskun megye
LakástűzTűz ütött ki hétfőn Kecskeméten, a Mátis Kálmán utcában egy kilencemeletes társasház egyik negyedik emeleti lakásban. Az épületből húsz embert menekítettek ki, ketten könnyebben megsérültek.

Halálos lakástűz Debrecenben

2015. március 1. Hajdú-Bihar megye
LakástűzVasárnap dél körül riasztották a debreceni tűzoltókat és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot a debreceni Százszorszép utcába, ahol egy 20 négyzetméteres lakóépületben keletkezett tűz. A tűz következtében egy ötven év körüli férfi életét vesztette.

Lakástűzben meghalt egy nő Balatonalmádiban

2015. február 26. Veszprém megye
LakástűzKiégett egy ház alsó szintje csütörtök délelőtt Balatonalmádiban, a Kürt utcában. A tűzben egy nő meghalt, három gázpalackot épségben hoztak ki a tűzoltók.

Füstmérgezésben meghalt egy ember Kálmánházán

2015. február 12. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzTűz keletkezett csütörtök este egy 60 négyzetméteres házban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kálmánházán. A szomszédok a házból egy középkorú férfit kihoztak, aki füstmérgezés következtében életét vesztette.

Lángba borult egy kétszintes családi ház tetőszerkezete Pomázon

2015. február 12. Pest megye
LakástűzKigyulladt csütörtök este egy 25 méter hosszú, kétszintes családi ház tetőszerkezete, illetve felső szintje Pomázon, a Kossuth Lajos utcában. A tűzoltók öt vízsugárral kezdték meg a teljes terjedelmében égő tető oltását, sérültről egyelőre nem tudni.

Leégett egy magyaregresi lakóház

2015. február 6. Somogy megye
LakástűzKigyulladt pénteken délután egy 80 négyzetméter alapterületű lakóház Magyaregresen, a Balázs János utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület teljes terjedelmében lángolt, a tetőszerkezet megsemmisült, a ház nagy része leégett.

Oldal: 4/17
« 1 2 3 4 5 6 7 » »»