Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Lakástűz rovat hírei:Halálos lakástűz Jánoshalmán

2015. december 13. Bács-Kiskun megye
LakástűzEddig ismeretlen okból kigyulladt egy 2 szintes családi ház vasárnap hajnalban Jánoshalmán. Az oltási munkálatok közben a tűzoltók egy férfi holttestére bukkantak az épületben.

Hárman szenvedtek füstmérgezést Albertirsán

2015. december 13. Pest megye
LakástűzCeglédről és Monorról riasztottak tűzoltókat vasárnap hajnalban Albertirsára, ahol kigyulladt egy kilenclakásos társasház harmadik emeleti lakása. A Munkácsy Mihály utcai épületből két embert menekítettek ki a rendőrök, egyikük súlyos, a másik könnyebb füstmérgezést szenvedett.

Kiégett két lakás egy kilencemeletes panelházban

2015. december 12. Budapest
LakástűzTűz keletkezett szombat hajnalban Budapest XI. kerületében, az Etele út egyik kilencemeletes panelházában. A lángok egy nyolcadik emeleti lakásában csaptak fel, a tűz átterjedt az érintett ingatlan fölötti kilencedik emeleti lakásra is.

Háromszintes családi ház tetőszerkezete égett

2015. december 11. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett péntek reggel egy háromszintes, körülbelül 150 négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Pilisszentlászlón, a Béla király utcájában.

Lakástűzben meghalt egy férfi

2015. december 5. Nógrád megye
LakástűzKigyulladt egy 20 négyzetméteres lakóház szombaton Dejtáron, a Szabadság úton. Az épület szobája teljesen kiégett, a lángok a konyhát és az előszobát is érintették. A tűzben egy idős férfi életét vesztette.

Halottat találtak egy kiégett hétvégi házban Mezőfalván

2015. december 4. Fejér megye
LakástűzLeégett péntek reggel egy 25 négyzetméteres hétvégi ház Mezőfalván, a Pálinka soron. Az épület teteje beomlott, egyik oldalfala pedig kidőlt. A törmelék átvizsgáláskor a tűzoltók egy férfi holttestét találták meg.

Életveszélyesen megégett egy nő Pilisvörösváron

2015. december 3. Pest megye
LakástűzBútorok kaptak lángra csütörtök este egy pilisvörösvári családi ház egyik szobájában. A tűzeset során egy hatvan év körüli nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Garázsról terjedt át a tűz a lakóépületre Százhalombattán

2015. november 29. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy garázs vasárnap délután Százhalombattán, az Olimpia utcában. A 12 négyzetméteres helyiségből a tűz átterjedt a vele egybeépített 200 négyzetméteres ikerház tetőszerkezetére is.

Kigyulladt két hétvégi ház Csepelen

2015. november 23. Budapest
LakástűzVasárnap este Budapest XXI. kerületbe, a Klapka utca utáni dűlős területre riasztották a tűzoltókat, mert kigyulladt egy hétvégi ház. A fővárosi tűzoltók kiérkezésekor az 50 négyzetméteres épület már teljes terjedelmében égett. Este 10 óra körül a közeli Rózsa utcába is riasztották a tűzoltókat, ahol szintén egy hétvégi ház gyulladt ki.

Ketten megsérültek a zsámbéki lakástűzben

2015. november 18. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy kétszintes hétvégi ház szerda este Zsámbékon, a Jegenyefa utcában. A tűzből menekülő két ember megsérült, egyikük életveszélyesen. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack is felrobbant.

Életveszélyesen megégett egy csecsemő Orosházán

2015. november 11. Békés megye
LakástűzTűz ütött ki szerda délután Orosházán, egy belvárosi lakóház egyik szobájában. Az eset során egy nyolc hónapos csecsemő életveszélyes égési sérüléseket szenvedett.

Kigyulladt egy családi ház a XXII. kerületben

2015. november 1. Budapest
LakástűzKigyulladt vasárnap este egy 70 négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete Budapest XXII. kerületében, a Harangozó utcában. A fővárosi tűzoltóknak este 7 órára sikerült megfékezniük a lángokat.

Lakástűzben meghalt egy idős nő

2015. november 1. Heves megye
LakástűzTűz ütött ki vasárnapra virradó éjjel egy lakóház egyik szobájában a Heves megyei Erken, a Kossuth Lajos téren. A tűzeset következtében egy idős nő elhunyt, egy idős férfi pedig füstmérgezést szenvedett.

Lakástűz Pomázon

2015. október 5. Pest megye
LakástűzKigyulladt hétfő hajnalban egy családi ház Pomázon, a Szőlőtelep utcában. A szentendrei és a pomázi tűzoltók oxigén- és gázpalackokat is kihoztak a teljes terjedelmében égő, 45 négyzetméter alapterületű épületből.

Faházak borultak lángba Budaörsön

2015. október 2. Pest megye
LakástűzKiégett két hétvégi ház péntek délután Budaörsön, az Akácos úton. Egy 18 és egy 30 négyzetméteres ház égett teljes terjedelmében, a tűz miatt az egyik ház összeomlott.

Lángba borult egy dunavarsányi családi ház tetőszerkezete

2015. szeptember 28. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete hétfő este Dunavarsányban. A tűzoltók erőfeszítése ellenére a tetőszerkezet és a tetőtér teljesen kiégett, az épület lakhatatlanná vált.

Tűzhelyen felejtett étel miatt halt meg egy ember

2015. augusztus 30. Heves megye
LakástűzFüstmérgezés következtében elhunyt egy idős ember vasárnap kora délután a Heves megyei Bükkszenterzsébeten, amikor tűz keletkezett a családi házban. A lángok feltehetőleg a tűzhelyen hagyott étel miatt csaptak fel.

Lakástűzben meghalt egy nő Kaposszerdahelyen

2015. augusztus 28. Somogy megye
LakástűzKigyulladt egy családi ház péntek hajnalban Kaposszerdahelyen, a Kapoli Antal utcában. Egy nőt a tűzoltók kihoztak a ház fürdőszobájából, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni.

Tűz a negyedik emeleten

2015. augusztus 20. Baranya megye
LakástűzTűz keletkezett csütörtök délután Pécsen, a Váci Mihály utcában. Egy négyemeletes ház negyedik emeletén csaptak fel a lángok. A lakókat az utcára kísérték, személyi sérülés nem történt.

Rágyújtotta anyjára a lakást

2015. augusztus 13. Baranya megye
LakástűzTűz keletkezett csütörtök este Pécsen, egy tízemeletes ház nyolcadik emeletén. A lakásban élő két nő ittas volt és dulakodni kezdtek, majd a lány az édesanyjára gyújtotta a lakást.

Oldal: 3/17
« 1 2 3 4 5 6 » »»