Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Lakástűz rovat hírei:Holttestet találtak egy kiégett házban

2016. január 17. Zala megye
LakástűzKigyulladt vasárnap este egy 60 négyzetméteres családi ház és a hozzá tartozó melléképület tetőszerkezete a Zala megyei Bakon, a Kossuth utcában. Az oltást követően az épületben egy holttestre bukkantak a tűzoltók.

Halálos tűzeset Ikladon

2016. január 17. Pest megye
LakástűzTűz ütött ki vasárnap hajnalban egy 100 négyzetméteres családi ház pincéjében Ikladon. A szomszédok még a tűzoltók érkezése előtt kihoztak egy középkorú férfit, akit a mentők többszöri újraélesztéssel sem tudtak megmenteni.

Lakástűzben meghalt egy ember a XVII. kerületben

2016. január 16. Budapest
LakástűzKigyulladt szombat délelőtt egy XVII. kerületi lakás egyik helyisége a Tarcsai úton. A tűzoltók egy 40 év körüli férfit eszméletlen állapotban kihoztak az égő épületből, a mentők azonban már nem tudtak segíteni rajta.

Halálos lakástűz Nagykanizsán

2016. január 15. Zala megye
LakástűzTűz ütött ki szombatra virradó éjszaka egy nagykanizsai ötemeletes ház második emeleti lakásában. A tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat, majd a lakás átvizsgálásakor egy füstmérgezésben elhunyt ember holttestére találtak.

Karácsonyfa miatt gyulladt ki egy harmadik emeleti lakás

2016. január 9. Fejér megye
LakástűzLángra lobbant a karácsonyfa szombat délelőtt egy székesfehérvári panelház harmadik emeleti lakásban. Az égő szoba feletti lakásból az ajtó betörése után egy embert mentőálarcban mentettek ki a tűzoltók.

Heten szenvedtek füstmérgezést egy gyáli lakástűzben

2016. január 9. Pest megye
LakástűzA kigyulladt épületben összesen kilencen tartózkodtak, közülük három felnőtt és három gyerek könnyebb füstmérgezést szenvedett, míg a hetedik sérültet súlyos füstmérgezéssel, illetve égési sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

Nem tudott eljutni a tűzoltóautó az égő házhoz

2016. január 4. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett hétfő délután egy 150 négyzetméteres családi ház Leányfalun, a település családi házas övezetében. A tűzhöz vonuló szentendrei tűzoltók gépjárműfecskendője azonban nem tudott feljutni az Eper utcába vezető meredek, lefagyott úton.

Családi ház tetőszerkezete égett Ócsán

2016. január 3. Pest megye
LakástűzKigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy lakóépület tetőszerkezete vasárnap délután Ócsán, az Erdősor utcában. A tűzoltóknak egy gázpalackot épségben sikerült kihozni az égő házból.

Súlyosan megégett a kigyulladt ház lakója

2016. január 3. Csongrád megye
LakástűzLángba borult vasárnap délután egy 100 négyzetméteres ház Balástya határában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes terjedelmében égett, egy gázpalack felrobbant.

Későn észlelték a tüzet

2016. január 2. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett szombat délelőtt egy 80 négyzetméteres tanyaépület Csemőn, a Labát dűlőn. Egy idős asszony időben kimenekült az égő házból, de könnyebb sérüléseket szenvedett. A tűzoltók kiérkezésekor a ház födémje már beszakadt, az épület bútorzata elégett.

Leszakadt a födém a II. kerületben kigyulladt lakásban

2016. január 2. Budapest
LakástűzTűz ütött ki szombat délelőtt Budapest II. kerületében, a Mechwart ligetnél. Egy ötemeletes lakóépület egyik első emeleti lakásában csaptak fel a lángok. Három ember füstmérgezést szenvedett, a födémszerkezet egy része leszakadt.

Lakástűzben meghalt egy idős férfi Noszlopon

2015. december 31. Veszprém megye
LakástűzTűz keletkezett az év utolsó napjának reggelén Noszlopon, az Ady Endre utcában egy lakóház pincéjében. A helyszínre riasztott ajkai tűzoltók az épület hőkamerás átvizsgálása során egy 78 éves férfi holttestét találták meg.

Két ember bennégett a Battonyán kigyulladt házban

2015. december 30. Békés megye
LakástűzTűz ütött ki szerda késő este Battonyán, a József Attila utcában. Egy családi ház négy szobája borult lángba, a tűz a közelben álló házakat is veszélyeztette. Az égő épületben két holttestet találtak a tűzoltók.

Lángba borult egy családi ház tetőszerkezete

2015. december 27. Veszprém megye
LakástűzKigyulladt vasárnap késő este egy régi építésű parasztház tetőszerkezete a Veszprém megyei Vöröstón, a Fő utcában. A lakók még a tűzoltók kiérkezése előtt el tudták hagyni a házat, nem sérült meg senki.

Tűz egy II. kerületi társasházban

2015. december 19. Budapest
LakástűzTűz ütött ki szombat este Budapest II. kerületében, az Alsó Zöldmáli út egyik kétszintes társasházában. Az egyik első emeltei lakás egy helyiségében keletkezett tűz, ami a többi helyiségre is átterjedt.

Idős ember halt meg a kigyulladt tanyán

2015. december 18. Jász-Nagykun-Szolnok megye
LakástűzMeghalt egy ember péntek délelőtt Jászberény Tőtevény városrészén egy tanyán, amikor tűz ütött ki a 40 négyzetméteres lakóépületben. A tűz következtében beszakadt a tanyaépület födémje, egy gázpalack felrobbant.

Harminckilenc embert menekítettek ki a tűzoltók egy égő házból

2015. december 18. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
LakástűzTűz ütött ki péntek hajnalban egy négyszintes lakóépület egyik első emeleti lakásában Miskolcon, a Lorántffy Zsuzsanna utcában. A tűzoltók a tűz oltásával párhuzamosan az összes lakást átvizsgálták, 39 embert kimenekítettek az épületből.

Megégett holttestet találtak a törmelék alatt

2015. december 17. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy 130 négyzetméter alapterületű parasztház egyik helyisége csütörtök kora este Szigetszentmiklóson. Az utómunkálatok során az egyik helyiségben a törmelékek alatt egy középkorú férfi megégett holttestét találtak.

Öten sérültek meg a Váci úti lakástűzben

2015. december 14. Budapest
LakástűzKigyulladt hétfő délután egy négyszintes lakóépület egyik lakása a főváros XIII. kerületében, a Váci úton. A tűzeset során öt ember megsérült, egyiküket eszméletlen állapotban mentettek ki a lakásból.

Földszinti lakás ég Zuglóban

2015. december 14. Budapest
LakástűzTűz ütött ki Budapest XIV. kerületében, az Angol utcában hétfő délelőtt. Egy lakóépület földszinti lakása gyulladt ki, majd a fővárosi tűzoltók kiérkezésekor már teljes terjedelmében égett.

Oldal: 2/17
« 1 2 3 4 5 » »»