Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Tűz egy harmadik emeleti lakásában Pécsen

2016. március 20. Baranya megye

Ketten enyhe füstmérgezést szenvedtek

LakástűzVasárnap dél körül tűz keletkezett egy harmadik emeleti lakás konyhájában Pécsen, a Szabó Ervin téren. A lángok átterjedtek az előszobába is, a tűz a tízemeletes épület homlokzatának szigetelését is érintette.

A lépcsőház füsttel telítődött, ezért az esetlegesen otthon tartózkodók számára a tűzoltók elzárkózást rendeltek el. Két lakót (egy két hónapos csecsemő és egy 15 éves lányt) enyhe füstmérgezés gyanújával kivizsgálásra kórházba vittek a mentők. Szintén kórházba vitték azt az embert, aki a tűz keletkezésekor a lakásban tartózkodott, ám később elhagyta azt.


Videó: Pál Sámuel

A tüzet a jelentős erőkkel kivonuló pécsi tűzoltók rövid időn belül eloltották, az épületet átszellőztették. A munkálatokat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Friss:
A lakás tulajdonosa a helyszínről elmenekült, a rendőrök azonban egy órán belül elfogták a férfit. A Pécsi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett közveszély okozása miatt indított nyomozást a 38 éves P. Norbert helybeli lakossal szemben. A férfit a mentők légúti égés gyanújával kórházba szállították.

Cimkék: bûncselekmény pécs videó
Forrás: OKF
Ajánld ezt a hírt mások figyelmébe is:

Fotók:További hírek:A Tűzoltóság.info további hírei »