Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Lakástűzben meghalt egy nő a XVIII. kerületben

2014. június 1. Budapest

Hárman könnyebb füstmérgezést szenvedtek

LakástűzTűz ütött ki vasárnap hajnalban Budapesten, a XVIII. kerületi Dolgozó úton egy társasház ötödik emeleti lakásban. Az egyik szobában a berendezési tárgyak égtek, a tűz nem terjedt át más helyiségre.

A füst miatt tizenkilenc lakás húsz lakójának ideiglenesen el kellett hagynia otthonát. Közülük néhányukat a tűzoltók mentőálarcban kísérték ki az épületből.
A mentők mindannyiukat megvizsgálták, közülük hárman enyhe füstmérgezést szenvedtek, azonban nem kellett őket kórházba szállítani.
A helyszínre riasztott fővárosi tűzoltók egy idős asszonyt találtak a lakás belső szobájában, rajta azonban sajnos már nem lehetett segíteni, a nő a helyszínen elhunyt.

A lángokat 12 tűzoltó fékezte meg. A füst miatt ellenőrizték és átvizsgálták a ház felső emeleteit is, a lakásaikban maradt lakókat pedig a doktorszolgálat orvosa vizsgálta meg. Közülük mindannyian jól vannak, nem szenvedtek füstmérgezést.A tűz keletkezésének okát a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Cimkék: budapest halálos tûzeset
Ajánld ezt a hírt mások figyelmébe is:

Fotók:További hírek:A Tűzoltóság.info további hírei »