Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Lakástűz rovat hírei:Ketten meghaltak egy békéscsabai sorházban

2016. december 5. Békés megye
LakástűzKigyulladt hétfő reggel egy békéscsabai sorház egyik, körülbelül 15 négyzetméteres helyisége. A tűz oltása közben az egységek két embert hoztak ki a lángok közül, róluk a mentők megállapították, hogy mindketten életüket vesztették.

Halálos lakástűz Szigetszentmiklóson

2016. december 3. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy 40 négyzetméteres épület szombat éjszaka Szigetszentmiklóson, a II. Rákóczi Ferenc úton. A tűzoltók a romok átvizsgálása során egy megégett holttestet találtak.

Paneltűz Újpesten

2016. november 30. Budapest
LakástűzKigyulladt egy panellakás szerda este Budapest IV. kerületében, a Szigeti József utcában. A tűz egy négyemeletes panelház 3. emeleti lakásában keletkezett. A kigyulladt lakásból egy fiatal pár menekült ki.

Harminckét embert menekítettek ki a tűzoltók egy nyolcemeletes lakóházból

2016. november 10. Nógrád megye
LakástűzCsütörtökre virradó éjjel kigyulladt és szinte teljesen kiégett egy negyedik emeleti lakás Salgótarjánban, a Pécskő úti nyolcemeletes házban. A tűzben senki nem sérült meg, a kiégett lakás azonban lakhatatlanná vált.

Egy nőt az erkélyéről mentettek le a tűzoltók

2016. szeptember 30. Zala megye
LakástűzKigyulladt egy hévízi társasház harmadik emeleti lakása péntek este. A tűz miatt egy nő az erkélyre menekült, őt magasból mentő szerrel mentették le a tűzoltók, majd a mentők kivizsgálásra kórházba vitték.

Szomszédok hozták ki a kigyulladt házból az idős embert

2016. augusztus 9. Budapest
LakástűzTűz volt kedd este egy budapesti lakóházban, a XX. kerületi Szatmár utcában. A bejelentő azt közölte, amikor hazaérkezett, észlelte, hogy a szomszédban vélhetően tűz volt, és a lakásba benézve azt látta, hogy a 80 év feletti nő a földön fekszik.

Családi tragédia: négyen meghaltak a törökszentmiklósi lakástűzben

2016. július 4. Jász-Nagykun-Szolnok megye
LakástűzTűz ütött ki hétfő hajnalban egy családi házban Törökszentmiklóson, a Nefelejcs utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház már teljes terjedelmében égett, a tragédiában három gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Holttestet találtak a kigyulladt házban

2016. július 1. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzTűz ütött ki péntek reggel Nyírbogáton, a Gyulaji utcában. Egy körülbelül 60 négyzetméteres lakóház több helyisége égett, a tető beszakadt. Az oltási munkálatok közben a tűzoltók egy ember holttestét találták meg az épületben.

Ketten meghaltak egy lakástűzben Nagyvelegen

2016. június 22. Fejér megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett szerda délután egy 80 négyzetméteres családi ház a Fejér megyei Nagyvelegen. A tűz a lakótérből a tetőszerkezetre is átterjedt, a házban lakó két ember életét vesztette.

Életét vesztette egy ember egy dombegyházi lakástűzben

2016. június 7. Békés megye
LakástűzBerendezési tárgyak gyulladtak meg kedd reggel a Békés megyei Dombegyházon, egy Bem utcai lakóházban. A helyszínre riasztott mezőkovácsházi tűzoltók egy embert kimenekítettek a házból, ám a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Lakástűzben meghalt egy ember Kőszegen

2016. június 3. Vas megye
LakástűzKigyulladt egy lakás péntek kora reggel Kőszegen, a Szombathelyi út egyik társasházában. A tűzoltók a lakás átvizsgálása során bukkantak rá egy ember holttestére.

Halálos lakástűz Kővágószőlősön

2016. május 22. Baranya megye
LakástűzLakástűzben meghalt egy ember vasárnap hajnalban Kővágószőlősön, az Újtelepen. A kigyulladt szobából a pécsi tűzoltók kihoztak egy embert, a mentők azonban sajnos már nem tudtak segíteni rajta.

Egy ember meghalt az Aszódon kigyulladt lakásban

2016. április 11. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy lakás hétfőn hajnalban Aszódon, a Hunyadi utcában. Az oltás során a tűzoltók az egyik szobában egy férfi megégett holttestére bukkantak, aki vélhetően füstmérgezésben halt meg.

Tűz egy harmadik emeleti lakásában Pécsen

2016. március 20. Baranya megye
LakástűzVasárnap dél körül tűz keletkezett egy harmadik emeleti lakás konyhájában Pécsen, a Szabó Ervin téren. A lángok átterjedtek az előszobába is, a tűz a tízemeletes épület homlokzatának szigetelését is érintette.

Lakástűzben megsérült egy ember

2016. február 20. Győr-Moson-Sopron megye
LakástűzKigyulladt szombat reggel egy második emeleti lakás egyik helyisége Csornán, a Templom utcában. A négyszintes lakóépületből 22 embert menekítettek ki az utcára a tűzoltók.

Kigyulladt egy lakás a IV. kerületben

2016. február 6. Budapest
LakástűzKigyulladt szombat este egy második emeleti lakás Budapest IV. kerületében, a Káposztásmegyeri úton. A fővárosi tűzoltók 15 embert kísértek ki a füsttel telített négyemeletes épületből.

Két ember megégett a II. kerületben kigyulladt házban

2016. január 23. Budapest
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete szombat este Budapest II. kerületében, a Piszke utcában. Egy férfi és egy nő égési sérüléseket szenvedett, ezért a mentők kórházba vitték őket.

Átterjedt a tűz a második emeleti lakásról

2016. január 22. Hajdú-Bihar megye
LakástűzKigyulladt péntek délelőtt egy második emeleti lakás Debrecenben, a Trombitás utcában. A tűz a teljes terjedelmében égő lakás feletti harmadik emeleti és tetőtéri lakásokra is átterjedt.

Száz négyzetméteres családi ház égett

2016. január 21. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy 100 m²-es családi ház csütörtök éjjel a Pest megyei Gödön. A Terv utcai ingatlanban nem tartózkodott senki, viszont felmerült a bűncselekmény gyanúja.

Halálos lakástűz Budapesten

2016. január 19. Budapest
LakástűzA tűzoltókat kedd hajnalban riasztották a Jó szerencsét útra, ahol egy 40 négyzetméteres hétvégi ház teljes terjedelmében égett. Az utómunkálatok során a tűzoltók egy holttestet találtak az épületben.

Oldal: 1/17
1 2 3 4 » »»