Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Ipari tűz rovat hírei:Tűz egy gyomaendrődi raklapüzemben

2013. október 31. Békés megye
Ipari tűzCsütörtök kora délután tűz keletkezett Gyomaendrődön egy raklapüzemben. Az üzem egyik 1500 négyzetméteres gyártócsarnoka a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett.

Tűz volt a Beremendi Cementgyárban

2013. október 16. Baranya megye
Ipari tűzÖtven darab, darabonként egy tonnás gumiőrleménnyel töltött zsák gyulladt ki a cementgyárban szerda éjfél előtt. A nagy kiterjedésű tűz miatt több vízsugárral is védeni kellett a lángok által veszélyeztetett zsákokat, és a környezetet.

Tűz egy balatonfűzfői gyártelepen

2013. október 11. Veszprém megye
Ipari tűzTűz ütött ki pénteken egy balatonfűzfői gyártelepen, a 100 négyzetméteres épület tetőszerkezetének a fele leégett. Egy ember füstmérgezést, egy másik lábsérülést szenvedett.

Gyúlékony folyadék égett egy légrugókat gyártó cég telephelyén

2013. október 3. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzMűanyag hordókban tárolt fokozottan tűzveszélyes anyag kapott lángra csütörtök délután egy légrugókat gyártó nyíregyházi cég üzemében. Két munkás könnyebb égési sérüléseket szenvedett, de veszélyes anyag szerencsére nem került a környezetbe.

Raktártűz Tapolcán

2013. október 3. Veszprém megye
Ipari tűzEgy elhagyott raktárépületben csaptak fel a lángok csütörtökre virradó éjjel Tapolcán. A 250 négyzetméteres raktár egy irodája teljes terjedelmében égett, az épület födémszerkezete beomlott.

Ötven tonna napraforgó égett Sajópetriben

2013. szeptember 28. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Ipari tűzKigyulladt egy terménytároló Sajópetri külterületén szombaton reggel. A szárítóüzemben mintegy 50 tonna napraforgómagot tároltak, az izzó részeket leürítették a tárolóból.

Kigyulladt egy csarnok Tárnokon

2013. augusztus 26. Pest megye
Ipari tűzKigyulladt egy 1400 négyzetméteres csarnok hétfőn Tárnokon, a Pacsirtamező utcában. Az egyik műhely teljesen kiégett, de a lángok nem terjedtek tovább a csarnok többi részére.

Leégett egy pulykanevelde Pecöl külterületén

2013. július 30. Vas megye
Ipari tűzHétfő este tűz ütött ki a Vas megyei Pecöl külterületén. Mintegy hetven hektárnyi területen égett a tarló és a lángok átterjedtek a közeli pulykaneveldére is. Az egyik épület tetőszerkezete teljesen leégett, körülbelül négyezer pulyka pusztult el.

Raktártűz és gázömlés Pécsen

2013. július 24. Baranya megye
Ipari tűzDélután négy óra után riasztották a pécsi tűzoltókat a Köves-Földi utcába, ahol egy 200 négyzetméteres raktár tetőszerkezete teljes terjedelmében égett.

Száz tonna gumi égett Bobán

2013. július 21. Vas megye
Ipari tűzTűz ütött ki vasárnap hajnalban a Vas megyei Boba település külterületén egy gumitelepen, ahol körülbelül tízezer darab autógumit tároltak. A gumik hatalmas füsttel égnek, a tűzoltók több fát is kivágtak, hogy megakadályozzák a tűz terjedését.

Tűz egy XI. kerületi üzemben

2013. június 19. Budapest
Ipari tűzTűz keletkezett szerdán egy fővárosi üzemben a XI. kerületi Repülőtéri úton. A tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok a közelben álló raktárra is átterjedjenek.

Tűz egy textil üzem szellőzőjében

2013. június 15. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzSzombat este 7 óra előtt füstölni kezdett egy demecseri textil üzem szellőző berendezése. Az üzemcsarnok szellőzőjében felgyülemlett fonalmaradék, cérnaszösz gyulladt meg, a csarnok füsttel telítődött.

Faipari porkamra gyulladt ki Dégen

2013. június 12. Fejér megye
Ipari tűzTűz keletkezett egy 115 köbméteres fűrészport tároló silóban a Fejér megyei Dégen, egy fatelepen. A silóban körülbelül 60 köbméter fűrészpor volt, amelynek egy része izzott.

Raktártűz a kerecsendi ipartelepen

2013. május 6. Heves megye
Ipari tűzKigyulladt egy faipari üzem épületének raktárrésze hétfő este Heves megyében, a kerecsendi ipartelepen. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre is, a tűzoltók két acetilén palackot kihoztak az épületből.

Karcagon beizzott a takarmány

2013. április 30. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Ipari tűzEgy karcagi üzemben az egyik granuláló gépben megszorult az anyag, majd izzani, füstölni kezdett a több emelet magas épületben kedden reggel.

Tűz miatt leállás volt a tiszaújvárosi TVK üzemében

2013. április 25. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Ipari tűzTűz keletkezett csütörtök délután a TVK egyik üzemében egy kábelalagútban. Az Ecomissio telep egész területét áramtalanították, az üzem leállt.

Tűz egy napkori faaprítéktelepen

2013. április 23. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzTűz keletkezett a napkori faaprítéktelepen kedd délután 3 óra előtt. Az egykori TSZ telepen 2500 köbméternyi faapríték egy része égett, füstölt.
Személyi sérülés nem történt, egyelőre nem lehet tudni, mitől gyulladt meg az aprítékhalom.

Két ember megégett a győri alumíniumöntődében

2013. április 17. Győr-Moson-Sopron megye
Ipari tűzTűz keletkezett szerdára virradó éjjel a győri alumíniumöntődében. Egy csarnoképület mennyezete égett, a tűz következtében ketten súlyosan megsérültek.

Bontás közben kigyulladt egy föld alatti olajtároló tartály

2013. április 15. Pest megye
Ipari tűzHétfő délelőtt egy szigetszentmiklósi logisztikai központban egy föld alatti olajtároló bontása közben kigyulladt a tartályban lévő maradék olaj, illetve olajsár.

Tűz a cementgyárban

2013. április 13. Baranya megye
Ipari tűzKigyulladt a királyegyházi cementgyár egyik nyersanyagtároló épületének külső szigetelése. A 10 méter magasságban égő tüzet magasból mentő szer segítségével oltották el.

Oldal: 4/5
« 1 2 3 4 5 »