Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Ipari tűz rovat hírei:Raktártűz Jászladányban

2014. december 10. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Ipari tűzLángba borult egy körülbelül 150 négyzetméter alapterületű raktárépület szerda délután Jászladány határában, az Állomás utcában. Az épületben műanyag tárgyakat tároltak.

Autók égtek egy mátészalkai szerelőműhelyben

2014. november 24. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzHét jármű égett ki hétfő este egy autószalonnal egybeépített szerelőműhelyben Mátészalkán. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a tűz nem terjedt át az épülettel egybeépített autószalonra.

Raktártűz a X. kerületben

2014. november 20. Budapest
Ipari tűzKörbálák kaptak lángra csütörtökön éjszaka Budapest X. kerületében, az Albertirsai úton egy közel 500 négyzetméteres raktárban. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt, de a bent tárolt járműveket a tűzoltóknak sikerült épségben kihozniuk.

Kigyulladt egy pékség Vecsésen

2014. október 29. Pest megye
Ipari tűzSzerda hajnalban kigyulladt egy lakóházzal egybeépített péküzem tetőszerkezete Vecsésen, a Táncsics Mihály utcában. A 600 négyzetméter alapterületű épület teteje mintegy 200 négyzetméteren égett.

Tűz a váci cementgyárban

2014. szeptember 25. Pest megye
Ipari tűzTűz ütött ki csütörtök dél körül a váci cementgyár másodlagoshulladék-feldolgozó csarnokában. A 800 négyzetméteres csarnokban nagy mennyiségű műanyag granulátum kapott lángra.

Mesterlövész lőtte ki a palackot

2014. szeptember 20. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzKigyulladt egy szerelőműhely szombaton a déli órákban a szabolcsi Nyírkarászon, a Jókai utcában. A 200 négyzetméteres épületben három oxigén, egy acetilén és egy propán-bután gázpalack, valamint 2000 liter gázolaj is volt.

Kigyulladt egy dohányszárító Nyírkarászon

2014. augusztus 26. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzTűz ütött ki kedd este Nyírkarászon, egy Jókai utcai telephelyen, ahol egy gázzal működő dohányszárító gépben lévő dohány gyulladt ki. A 30 négyzetméteres szárítóban mintegy másfél tonna dohány ég.

Tűz az erőműben

2014. augusztus 23. Komárom-Esztergom megye
Ipari tűzTűz ütött ki szombat kora reggel a Bokod Vértes Erőmű Zrt. telephelyén. Egy szalmaaprító gép belsejében feltehetőleg a csapágyazás meghibásodása miatt csaptak fel a lángok.

Tűz egy olajlepárló üzem melletti kazánházban

2014. július 23. Bács-Kiskun megye
Ipari tűzTűz keletkezett Kecskeméten, az Ipar utcában lévő olajlepárló üzem melletti kazánházban szerdán hajnalban. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok nem terjedtek át a csarnokra, ezáltal sikerült megmenteni a csarnokban kiépített nagy értékű technológiai rendszert.

Kisebb robbanás és tűz volt egy csepeli műhelyben

2014. július 18. Budapest
Ipari tűzCsepelen, a Központi úton egy öt szintes, 300 négyzetméter alapterületű telephely pincéjében keletkezett tűz pénteken a kora esti órákban. Az összeszerelő műhelyben egy négyzetméteren égett a tűz, vélhetően itt volt kisebb robbanás is.

Pakuratartály égett Győrben

2014. július 5. Győr-Moson-Sopron megye
Ipari tűzKigyulladt egy pakuratartály szombat délelőtt Győr külvárosában, az egyik Bécsi úti ipartelepen. A tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok átterjedjenek a közelben álló épületre, miközben egy oxigéntároló tartályt is hűteniük kellett.

Asztalosüzem csarnoképülete égett Egerben

2014. június 21. Heves megye
Ipari tűzTűz keletkezett szombat reggel egy asztalosüzem csarnoképületében Egerben, a Felnémet városrészen. A 140 négyzetméteres csarnok tetőszerkezete teljes terjedelmében ég. A tűzoltók egy PB gázpalackot és több hordónyi hígítót, lakkot kihoztak az égő épületből, megelőzve a robbanást.

Kigyulladt egy zalaszentiváni húsüzem teteje

2014. május 21. Zala megye
Ipari tűzKigyulladt egy húsüzem szendvicspaneles tetőszerkezete szerdán Zalaszentivánon. A 600 négyzetméteres, faszerkezetű tetőzetről két helyen a gyártócsarnokba is betört a tűz. A tűzoltók két gázüzemű targoncát épségben kihoztak, valamint 15 szarvasmarhát is kimentettek.

Tűz egy székesfehérvári ipari üzemben

2014. május 19. Fejér megye
Ipari tűzA Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálat éppen egy vállalat létesítmény tűzoltóit ellenőrizte, amikor tűz ütött ki a cég egyik ipari csarnokában. Az egyik gépnél csaptak fel a lángok, a tűz átterjedt a tetőre is.

Kigyulladt egy húsüzem Szederkényben

2014. május 5. Baranya megye
Ipari tűzLángra kapott egy húsüzem tetőszerkezete hétfő délelőtt a Baranya megyei Szederkényben. A 300 négyzetméter alapterületű üzem tetőszerkezetének háromnegyed része égett, hőhatás ért egy gázpalackot és megsérült a gázvezeték is.

Csarnok égett Bicskén

2014. április 19. Fejér megye
Ipari tűzKigyulladt egy kárpitos műhely 400 négyzetméter alapterületű, könnyűfém-szerkezetes csarnoka a Fejér megyei Bicskén szombat késő este. Az épületben asztalosipari gépek és alapanyagok voltak elhelyezve, a csarnokhoz hozzáépítettek egy másik 600 négyzetméteres műhelyt is, melyben habszivacsokat tároltak.

Robbanás és tűz egy szombathelyi gyárban

2014. március 11. Vas megye
Ipari tűzKedden későn este tűz keletkezett Szombathelyen, egy közel 500 négyzetméteres, raktárként is használt üzemcsarnokban. A Május 1. utcában található szerelőcsarnokban járművek és gépek égtek, a tűz következtében a csarnok teteje beomlott.

Kigyulladt egy raktárépület tetőszerkezete Fóton

2013. december 24. Pest megye
Ipari tűzKigyulladt keddre virradó éjjel egy kétszintes, 500 négyzetméteres raktárépület tetőszerkezete Fóton, a Keleti Márton úton. A tűz a mellette lévő kisebb építményekre is átterjedt.

Kigyulladt egy raktár a XVII. kerületben

2013. november 25. Budapest
Ipari tűzTűz ütött ki hétfő délután a XVII. kerületi Liget sor utcában egy ötven négyzetméteres papírraktárban. A lángok a környező lakóházakat is veszélyeztették, de sikerült megakadályozni, hogy a tűz a környező épületekre is átterjedjenek.

Kisebb tűz volt a mátészalkai almafeldolgozó üzemben

2013. november 5. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzMátészalkán egy almafeldolgozó üzem forgódobos szárító elszívóján karbantartási munkálatokat végeztek, amikor a lerakódott por begyulladt és tovább terjedt a légkeverő kürtőbe.

Oldal: 3/5
« 1 2 3 4 5 »