Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Ipari tűz rovat hírei:Kigyulladt egy gumis műhely Százhalombattán

2015. augusztus 20. Pest megye
Ipari tűzLángba borult csütörtök délután egy gumijavító műhely Százhalombattán, a Hága László utcában. A teljes terjedelmében égő műhely veszélyeztette a környék lakóházait.

Kigyulladt egy szerelőműhely a Soroksári úton

2015. július 22. Budapest
Ipari tűzKigyulladt szerda délután Budapesten, a Soroksári út és az Illatos út csomópontjánál lévő autókereskedés területén egy 80 négyzetméteres autószerelő műhely. A nagy füst miatt le kellett állítani a HÉV és a MÁV forgalmát az érintett szakaszon.

Tűz egy bútorkészítő üzemben

2015. július 1. Pest megye
Ipari tűzEgy 300 négyzetméteres, tetőtér-beépítéses bútorraktár égett szerdán hajnalban a Pest megyei Pilisjászfalun, a Tinnyei úton. Az épület másik felében autószerelő műhely működik, a tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok ide is átterjedjenek.

Több mint 800 juh pusztult el az égő hodályban

2015. június 17. Hajdú-Bihar megye
Ipari tűzEgy 300 négyzetméteres, nádfedeles juhhodály, egy 200 négyzetméter alapterületű pajta, egy 800 négyzetméteres fémszerkezetű színben 800 nagyméretű körbála, filagória és fakerítés égett Hajdúnánás közelében szerda este. A tűzben egy ember égési sérüléseket szenvedett, 830 juh elpusztult.

Tűz egy székesfehérvári MÉH-telepen

2015. június 9. Fejér megye
Ipari tűzTöbb száz négyzetméteren gyulladt ki vegyes hulladék kedd délben Székesfehérváron, a Farkasvermi úton lévő MÉH-telepen. A lángok veszélyeztetnek egy ipari csarnokot és egy családi házat.

Raktártűz Cegléden

2015. június 8. Pest megye
Ipari tűzNagy mennyiségű raklap gyulladt ki Cegléden, a Külső-Kátai úton hétfő délután. Mintegy 250 négyzetméternyi raklap égett, és a tűz átterjedt a közvetlen közelben lévő, 2000 négyzetméteres terménytároló épületének 100 négyzetméternyi területére is.

Kigyulladt a szeméttelep Karcagon

2015. június 8. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Ipari tűzVasárnap óta nagy területen lángol a szeméttelep Karcagon, a tűz eddig ismeretlen okból keletkezett. A lángok megfékezése várhatóan még hosszú időt vesz igénybe.

Raktártűz Devecserben

2015. április 23. Veszprém megye
Ipari tűzTűz keletkezett csütörtök délután egy raktárban a devecseri vasútállomás közelében. A 600 négyzetméteres épületben raklapokat tároltak, a lángok az épület felét érintették. A tűzben egy targonca gázpalackja felrobbant.

Kigyulladt egy fővárosi szeméttelep

2015. április 16. Budapest
Ipari tűzKora hajnalban riasztották a fővárosi tűzoltókat a XIV. kerületbe, ahol 500 négyzetméteres területen bútorokból, ruhaneműből, és egyéb lomokból álló több méter magas szemét égett. A környékről több bejelentés is érkezett a füst miatt.

Acetilén palack robbant a kigyulladt műhelyben

2015. április 13. Pest megye
Ipari tűzHétfő dél körül kigyulladt egy autószerelő műhely Érden, a Fürdő utcában. A 300 négyzetméteres műhely teljes terjedelmében égett a benne lévő járművekkel együtt. A tűzben egy acetilén palack felrobbant, egy középkorú férfi súlyos, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett.

Raktártűz a Golgota úton

2015. március 13. Budapest
Ipari tűzTeljes terjedelmében ég egy körülbelül 2000 négyzetméteres, kétszintes raktárépület Budapest VIII. kerületében, a Golgota úton. Elsődleges információink szerint az épületben felhalmozott ruhaneműk égnek.

Csarnoktűz Nagykanizsán

2015. március 9. Zala megye
Ipari tűzTeljes terjedelmében égett egy 150 négyzetméter alapterületű, használaton kívüli csarnoképület tetőszerkezete Nagykanizsán. A tűzoltók több, mint három órás oltási munkálatok után a tetőt megbontva tudták megfékezni a lángokat.

Hatalmas füsttel ég 200 tonnányi hulladék Kőbányán

2015. március 3. Budapest
Ipari tűzEgy autóbusz bontása közben tűz keletkezett kedd délután egy vastelepen, a főváros X. kerületében, a Jászberényi úton. A telepen 7-8 méter magas, főleg ócskavasat, de műanyag alkatrészeket és autógumit is tartalmazó, több száz köbméternyi hulladék lángolt.

Kigyulladt egy hűtőház Szabolcsban

2015. február 15. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzKigyulladt és teljes terjedelmében égett vasárnap reggel egy használaton kívüli hűtőház a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátyuson. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ennek ellenére az épület mintegy háromnegyed részben összedőlt.

Tűz a szegedi gyufagyárban

2015. február 2. Csongrád megye
Ipari tűzTűz keletkezett a szegedi gyufagyár raktárépületének harmadik szintjén hétfőn délelőtt. Az épületben összesen ötvenen dolgoztak, közülük kilencen voltak a lángba
borult harmadik emeleten.

Teljes terjedelmében égett egy autófényező műhely

2015. január 27. Pest megye
Ipari tűzKigyulladt és teljes terjedelmében égett kedd este egy autófényező műhely Gyömrőn, a Kossuth Lajos utcában. A tűz a szomszédos ingatlanokat is veszélyeztette.

Kigyulladt egy borjúnevelde Jászberény határában

2015. január 13. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Ipari tűzKigyulladt kedden egy borjúnevelde tetőszerkezete Jászberény déli határában. A több mint 400 négyzetméter alapterületű épület palateteje alatti nád kapott lángra.

Kétszáz tonna elektronikai hulladék gyulladt ki Dunaújvárosban

2015. január 5. Fejér megye
Ipari tűzMintegy 200 tonna elektronikai hulladék és különféle műanyag gyulladt ki hétfőn, egy dunaújvárosi telephelyen. A kalodákban tárolt elektronikai hulladék körülbelül 200 négyzetméteren égett.

Raktártűz Pécsen

2014. december 18. Baranya megye
Ipari tűzTeljes terjedelmében ég egy kb. 300 négyzetméteres raktárépület Pécsen. A tűzoltók a lángok továbbterjedését igyekeznek megakadályozni, ugyanis a raktár egybeépült egy autószervizzel, a két épületrészt pedig nem választja el egymástól tűzfal.

Raktártűz Angyalföldön

2014. december 12. Budapest
Ipari tűzPéntek éjjel teljes terjedelmében égett a XIII. kerületi, a Teve utca és Rozsnyai utca kereszteződésénél álló 200 négyzetméteres raktárépület. Az épületben senki sem tartózkodott, személyi sérülés nem történt.

Oldal: 2/5
« 1 2 3 4 5 »