Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Ipari tűz rovat hírei:



Halálos műhelytűz Pomázon

2016. október 31. Pest megye
Ipari tűzHétfő kora este kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy asztalos műhely Pomázon. A műhely egy része lakásnak volt kialakítva, innen a tűzoltók kihoztak egy megégett embert, életét azonban már nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt.

Leégett egy bútorgyártó üzem csarnoka Herenden

2016. szeptember 26. Veszprém megye
Ipari tűzKigyulladt hétfő délelőtt egy bútorgyártó üzem közel 2000 négyzetméteres csarnoka Herenden. Az épületben rengeteg éghető anyagot tároltak, a tűz gyorsan tovább terjedt.

Száz tonna hulladék égett a Vértesi Erőmű telephelyén

2016. szeptember 9. Komárom-Esztergom megye
Ipari tűzKigyulladt pénteken egy 400 tonnás hulladéktároló egy része Oroszlány közelében, a Vértesi Erőmű Bokodi úti telephelyén. A tűzoltók péntek óta munkagépekkel hordják ki a tárolóból az anyagot és vízzel oltják, a vasárnap déli órákra az izzó hulladék felét már eloltották.

Raktártűz Kaposváron

2016. május 25. Somogy megye
Ipari tűzTűz ütött ki szerda este Kaposváron, a Jutai úton, egy mosószergyártó cég telephelyén. A tűz egy 12 méter magas, 1000 négyzetméter alapterületű épület második, irodai szintjén keletkezett, onnan terjedt át arra a részre, ahol papírt és vegyi anyagokat, mosószereket tároltak.

Tűz a szegedi ipari parkban

2016. április 17. Csongrád megye
Ipari tűzVasárnap délután Szegeden, az ipari parkban ledarált kommunális hulladék kapott lángra egy 10 x 50 méteres területen. A lángok veszélyeztették a környező épületeket, és a tűz közelében van egy több köbméteres gáztartály, valamint más veszélyes anyagok is.

Tűz egy XX. kerületi öntödében

2016. április 5. Budapest
Ipari tűzTűz keletkezett kedd délután Budapest XX. kerületében, egy Baross utcai öntöde tetőszerkezetén. A helyszínre riasztott fővárosi tűzoltók két vízsugárral megfékezték a körülbelül 60 négyzetméteren égő lángokat, melyek egy festékboltot is veszélyeztettek.

Ketten szenvedtek füstmérgezést Szekszárdon

2016. január 23. Tolna megye
Ipari tűzTeljes terjedelmében égett egy körülbelül 300 négyzetméter alapterületű, elhagyott épület vasárnap hajnalban Szekszárd külvárosában, a Rákóczi utcában. A tűzeset során két ember megsérült, őket füstmérgezés gyanújával kórházba szállították a mentők.

Tűz a tiszaújvárosi petrolkémiai üzemben

2016. január 21. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Ipari tűzKigyulladt csütörtök este egy ipari kemence Tiszaújvárosban, a petrolkémiai üzem területén. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Raktártűz Sopronban

2016. január 18. Győr-Moson-Sopron megye
Ipari tűzKigyulladt hétfő hajnalban egy 400 négyzetméteres raktár Sopronban, a Baross úton. A tűzoltók négy gázpalackot épségben kihoztak, de az épület födéme több helyen beszakadt.

Több autó és motor is bennégett egy műhelyben

2015. december 22. Zala megye
Ipari tűzKeddre virradó hajnalban kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy 150 négyzetméteres autószerelő műhely, valamint egy hasonló méretű melléképület Zalacséb határában, a Kossuth Lajos utcában. A műhelyben több személyautó és motor is bennégett.

Tízezer naposcsibével teli csirkehodály borult lángba

2015. december 15. Hajdú-Bihar megye
Ipari tűzKigyulladt kedd délután egy 500 négyzetméter alapterületű csirkehodály a Hajdúböszörményhez tartozó Pródon. A teljes terjedelmében égő épületben tízezer naposcsibe volt.

Leégett egy csirkenevelő telep új csarnoka

2015. december 15. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzTeljes terjedelmében égett egy átadás előtt álló csirkenevelő telep 200 négyzetméteres csarnoka kedd délután Ibrány külterületén. A tűz veszélyeztetett másik három, hasonló méretű épületet is. A tűzoltók egy megsérült acetilén palackot kihoztak a lángoló épületből.

Tűz egy dunaújvárosi cellulózgyárban

2015. december 12. Fejér megye
Ipari tűzTűz ütött ki szombat hajnalban egy dunaújvárosi cellulózgyárban. A gyár előkészítő üzemében mintegy 400 négyzetméteren égett egy 80 köbméter aprított szalmát tartalmazó acéltartály és környezete.

Lángba borult egy csarnok Füzesabonyban

2015. november 1. Heves megye
Ipari tűzVasárnapra virradó éjjel kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy 600 négyzetméteres csarnoképület tetőszerkezete Füzesabonyban, a Kerecsendi úton. A tüzet hajnalra sikerült megfékezni, de a csarnok több része beomlott.

Leégett egy elektronikai üzem csarnoka Szegeden

2015. október 31. Csongrád megye
Ipari tűzKigyulladt szombat hajnalban egy 200 négyzetméter alapterületű könnyűszerkezetes épület Szegeden, a Kenyérgyári úton. A csarnokban elektrotechnikai eszközöket javítottak.

Lángba borult egy műanyag-feldolgozó üzem raktárépülete

2015. október 24. Győr-Moson-Sopron megye
Ipari tűzKigyulladt szombat hajnalban a győri Hűtőház utcai műanyag-feldolgozó üzem raktárépülete. Az 1400 négyzetméter alapterületű raktár teteje beszakadt, a mellett tárolt anyagok szintén meggyulladtak.

Tűz volt egy zalaegerszegi műanyaggyártó üzemben

2015. szeptember 25. Zala megye
Ipari tűzPéntekre virradó hajnalban kigyulladt egy műanyaggyártó üzem csarnokának tetőszerkezete Zalaegerszegen, a Gazdaság utcában. A tűz mintegy négyszáz négyzetméteren pusztított, a lángokat csak háromórás munkával sikerült eloltani.

Bútorlapokat raktározó épület égett Csepelen

2015. szeptember 10. Budapest
Ipari tűzKigyulladt csütörtök hajnalban egy bútorlapokat raktározó épület Csepelen, a Fügefa utcában. A tűz egy mintegy 1000 négyzetméter alapterületű épületben keletkezett. Az utómunkálatok során a tűzoltók egy elhunyt embert találtak az épületben

Lángba borult egy miskolci raktárépület

2015. szeptember 10. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Ipari tűzCsütörtökre virradó éjjel kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy mintegy 1600 négyzetméter alapterületű raktárépület tetőszerkezete Miskolc belvárosában, a Szeles utcában. Az épületben egy virág-nagykereskedés működött. A raktár tetőszerkezete megsemmisült a tűzben.

Kigyulladt egy esztergaműhely Kenyeriben

2015. szeptember 8. Vas megye
Ipari tűzKigyulladt egy esztergaműhely kedd délelőtt a Vas megyei Kenyeriben. A Barátság utca közelében álló 300 négyzetméteres épület teljesen lángba borult, a tüzet három vízsugárral oltják a helyi és a sárvári tűzoltók.

Oldal: 1/5
1 2 3 4 » »»