Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Égő melléképület rovat hírei:Halálos tűz a XVIII. kerületben

2016. szeptember 30. Budapest
Égő melléképületTűz ütött ki péntek késő este Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári úton. Az oltási munkálatok során a tűzoltók egy 40 év körüli férfi holttestére bukkantak, rajta sajnos már nem lehetett segíteni.

Három gázpalack is felrobbant egy baracsi tűzben

2016. május 23. Fejér megye
Égő melléképületHétfő kora délután kigyulladt egy melléképület a baracsi Ady Endre utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt három PB gázpalack felrobbant, egy oxigén palackot a tűzoltók kimentettek és visszahűtöttek, egy dissous gázpalackot pedig mesterlövész lőtt ki.

Házi barkácsműhely gyulladt ki

2016. január 21. Fejér megye
Égő melléképületKigyulladt csütörtökön délután egy melléképület Iváncsán, a Fő utcán. A családi házzal egybeépített nyári konyha melletti műhely és húsfüstölő teljes terjedelmében égett.

Elszenesedett holttest a garázsban

2016. január 3. Pest megye
Égő melléképületVasárnap reggel kigyulladt egy 80 négyzetméteres családi ház garázsa Monoron, a Laposhegyen. A helyszínre riasztott monori tűzoltók egy elszenesedett holttestet találtak az épületben.

Műhely, garázsok és tároló égett Újévkor

2016. január 1. Somogy megye
Égő melléképületKigyulladt egy műhelyből, garázsokból és tárolókból álló melléképület Marcaliban, a Liszt Ferenc utcában az év első napján reggel. A garázsokból sikerült kimenteni a személyautókat, de az egyik garázs hátsó részében lévő tároló teljesen leégett.

Négy autó égett benn egy szekszárdi garázsban

2016. január 1. Tolna megye
Égő melléképületAz év első napján kigyulladt egy 75 négyzetméteres garázs Szekszárdon, a Kerékhegy utcában. A tűz nem érint lakóépületet, a garázsban azonban négy személyautó bennégett.

Bennégett a garázsban egy gépkocsi

2015. december 17. Pest megye
Égő melléképületKigyulladt csütörtök reggel egy 25 négyzetméteres fatároló Budaörsön, a Harmat utcában. A tűz átterjedt egy nyitott garázsra és a benne parkoló személyautóra, valamint a lángok veszélyeztették a garázs közelében lévő családi házat is.

Negyvenöt kölyökkutya pusztult el a tűzben

2015. október 25. Baranya megye
Égő melléképületTűz ütött ki szombat éjjel a pécsi Misina Természet és Állatvédő Egyesület kutyamenhelyén. A tüzet az egyesület egyik, a kutyák ugatására felfigyelő munkatársa vette észre, akkor azonban már lángokban állt az egybeépített kutyakennelek tetőszerkezete.

Garázstűz Albertirsán

2015. október 24. Pest megye
Égő melléképületKigyulladt és teljes terjedelmében égett egy 40 négyzetméteres garázs és a benne parkoló gépkocsi péntek éjfél előtt nem sokkal Albertirsa külterületén. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezéséig több gázpalackot kihozott az égő helyiségből.

Két halottat találtak a leégett melléképületben

2015. április 17. Budapest
Égő melléképületKigyulladt egy 30 négyzetméteres melléképület pénteken Budapest XXI. kerületében, a Kapisztrán János utcában. A helyszínre kivonuló fővárosi tűzoltók a tűz eloltása után, az utómunkálatok során két ember holttestére találtak az épületben.

Égő melléképületekről terjedt át a tűz egy lakóházra

2015. április 16. Zala megye
Égő melléképületKét melléképület égett, melyekről egy 50 négyzetméteres lakóház tetőszerkezetére is átterjedt a tűz Petrikeresztúron, a Kossuth utcában. A melléképületből a tűzoltók egy gázpalackot kihoztak, egy pedig a törmelékek alatt felrobbant.

Teljes terjedelmében égett az asztalosműhely

2015. február 22. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Égő melléképületEgy lakóházzal egybeépített 50 négyzetméteres asztalosműhely gyulladt ki vasárnap este Szamosangyaloson, a Rákóczi utcában. A teljes terjedelmében égő műhelyről átterjedt a tűz a lakóház tetőszerkezetére is.

Elhagyott épület égett a III. kerületben

2015. február 22. Budapest
Égő melléképületKigyulladt vasárnap délután egy 50 négyzetméteres, lakatlan melléképület Budapest III. kerületében, a Kocsis Sándor út és Csengőbojt utca kereszteződésében. Az óbudai tűzoltók megfékezték a lángokat, így azok nem terjedtek tovább.

Tűz a Nyugatinál

2015. január 1. Budapest
Égő melléképületEgy elhagyatott, lapostetős épületben keletkezett tűz csütörtök délután Budapest VI. kerületében, a Nyugati pályaudvar területén, a Ferdinánd hídhoz közel.

Két autó megégett, egy gázpalack felrobbant

2014. december 28. Hajdú-Bihar megye
Égő melléképületTeljes terjedelmében égett egy melléképület és egy garázs vasárnapra virradó éjjel Hajdúböszörményben, a Kinizsi Pál utcában. A melléképületben szalmát tároltak, míg a garázsban két autó parkolt, mindkettőt elérte a tűz.

Halálos tűz Balatonbogláron

2014. december 28. Somogy megye
Égő melléképületKigyulladt egy családi ház 50 négyzetméteres melléképülete vasárnap hajnalban Balatonboglár szőlőskislaki településrészen. A melléképület padlásán egy holttestre bukkantak a tűzoltók.

Egy autó kiégett, több gázpalack felrobbant

2014. december 6. Zala megye
Égő melléképületKigyulladt egy körülbelül száz négyzetméteres melléképület és a benne tárolt autó szombat este a Zala megyei Egerváron. Az épülettel együtt lángra kapott a mögötte felhalmozott tűzifa is.

Négy gázpalackot hoztak ki az égő házból

2014. július 2. Tolna megye
Égő melléképületTeljes terjedelmében lángba borult egy körülbelül 100 négyzetméter alapterületű melléképület szerda reggel a Tolna megyei Hőgyész település Rózsafa utcájában.

Tűz ütött ki egy IV. kerületi családi ház garázsában

2014. június 30. Budapest
Égő melléképületTűz ütött ki hétfő reggel a főváros IV. kerületében, egy Katód utcai családi ház garázsában. A házban hárman tartózkodtak, ők a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták az ingatlant és megkezdték a tűz oltását, közben azonban füstöt lélegeztek be.

Olajoshordók égtek a garázsban

2014. június 18. Heves megye
Égő melléképületKigyulladt szerda délután egy faszerkezetes garázs Feldebrőn, a Rákóczi Ferenc úton. A tűzoltók kiérkezésekor a 60 négyzetméteres épület már teljes terjedelmében égett, a tűz a szomszédos lakóépület tetőszerkezetére is átterjedt.

Oldal: 1/4
1 2 3 4 »