Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Égő jármű rovat hírei:Lángolt egy busz Oroszlányban

2014. május 23. Komárom-Esztergom megye
Égő járműAz oroszlányi tűzoltók Kecskéden voltak gyakorlaton péntek kora este, amikor riasztást kaptak Oroszlányba, ahol kigyulladt egy autóbusz. A Volán telep előtt egy Credo típusú busz motortere égett, amit az ott dolgozók porral oltóval megpróbáltak megfékezni, de sikertelenül.

Bennégett egy ember egy lakókocsiban

2014. május 22. Pest megye
Égő járműDunakeszire riasztották csütörtök délután a fővárosi tűzoltókat, mert a vasútállomáson teljes terjedelmében égett egy lakókocsi. A lángokat rövid időn belül eloltották, a romok közt egy elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók.

Felrobbant egy autó gáztartálya

2014. május 16. Baranya megye
Égő járműA segélyhívást fogadó ügyeletesünk figyelmeztette a bejelentőt, hogy menjen minél távolabb az autótól, ami másodpercekkel később fel is robbant.

Kiégett egy autó a 4-es főúton

2014. május 16. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Égő járműKigyulladt péntek reggel egy személyautó Karcagnál, a 4-es főút 169-es kilométerénél. A jármű teljesen kiégett, a lángokat a karcagi tűzoltók habbal oltották el.

Kiégett egy busz Oroszlányban

2014. május 3. Komárom-Esztergom megye
Égő járműLángra kapott szombat éjjel egy használaton kívüli busz Oroszlányban, egy Táncsics Mihály úti zárt telephelyen. A Renault típusú, 40 fős busz teljes terjedelmében égett.

Menet közben kigyulladt egy kisteherautó

2014. május 2. Somogy megye
Égő járműMenet közben kigyulladt egy rakomány nélküli kisteherautó pénteken délután a 6701-es számú úton Lengyeltóti és Kisberény között. A marcali tűzoltók kiérkezésekor a dízel üzemű gépkocsi már teljes terjedelmében égett.

Kiégett egy mentőautó Gyulán

2014. május 2. Békés megye
Égő járműLángra kapott egy régi, használaton kívüli mentőautó Gyulán, a Zrínyi Miklós téren. A tűz belekapott a közeli hajléktalanszálló tetőszerkezetének deszkáiba is. A tűzoltók egy személyt találtak a kiégett jármű közelében, aki a kézfején és lábfején megsérült.

Kigyulladt egy mozdony Szolnokon

2014. május 2. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Égő járműFüstölő mozdonyhoz kaptak riasztást a tűzoltók pénteken. A szolnoki vasútállomás Felhő utcához közeli vágányán egy mozdony egyenirányító szekrénye gyulladt ki.

Lángra kapott egy Rover Orosházán

2014. április 29. Békés megye
Égő járműKigyulladt egy Rover típusú személyautó kedd reggel fél 8 előtt Orosházán az Ezüst Fenyő Idősek Otthona előtt. Egy teherautó sofőrje akadályozta meg, hogy az egész jármű kiégjen, és hogy a tűz átterjedjen a mellette parkoló autóra.

Kigyulladt egy betegszállító

2014. április 23. Somogy megye
Égő járműLángra kapott szerda délelőtt egy betegszállító autó a 67-es főút 44-es kilométerszelvényénél. A lángok az autó motorterében csaptak fel, és mire a kaposvári tűzoltók a helyszínre érkeztek, az autó már teljes terjedelmében égett.

Lakókocsi és három autó égett Csepelen

2014. április 17. Budapest
Égő járműHárom bontásra váró személyautó és egy lakókocsi gyulladt ki egy autószerelő műhely területén szerda délután Budapesten, a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc úton.

Kiugrottak az égő autóból

2014. április 16. Csongrád megye
Égő járműKigyulladt egy személyautó motortere az M43-as autópályán, Makó határában szerdán. Az autóban utazó két román férfi kiugrott a járműből, amikor észlelték a tüzet.

Hősként cselekedett a teherautó sofőrje

2014. április 11. Somogy megye
Égő járműKigyulladt egy útburkoló alapanyagot szállító teherautó pótkocsijának kereke péntek délelőtt a 61-es számú főút toponári szakaszán. A gépjármű vezetője a szállított két 23 kg-os PB gázpalackot leemelte a pótkocsiról, majd megkezdte a tűz oltását.

Kigyulladt a villamospálya felújításán dolgozó egyik munkagép

2014. április 5. Budapest
Égő járműKigyulladt egy munkagép szombaton kora délután Budapesten az Árpád híd Pest felé vezető oldalán. A kanalas munkagép motortere a híd budai hídfőjénél, a III. kerületi Szentlélek téri villamosmegállóban gyulladt ki.

Kigyulladt egy cirkuszi céllövöldés pótkocsi

2014. március 14. Budapest
Égő járműLángra kapott a vándor vidámpark egyik céllövöldés pótkocsija péntek délután Csepelen, egy bevásárlóközpont parkolójában. A fővárosi a tűzoltók két vízsugárral megfékezték a tüzet, a lángok nem terjedtek át más járműre.

Papírt szállító teherautó égett az M5-ösön

2014. február 24. Budapest
Égő járműPapírokat szállító kisteherautó gyulladt ki hétfőn az M5-ös autópálya kifelé vezető szakaszán a gyáli lehajtó előtt. A tűz a leállósávban lévő járműről átterjedt az úttest melletti aljnövényzetre is.

Kigyulladt egy kisbusz az M1-es autópályán

2014. február 8. Győr-Moson-Sopron megye
Égő járműTeljes szélességében lezárták az M1-es autópálya főváros felé haladó oldalát Győrnél, mert kigyulladt egy kisbusz. A járműben kilencen ültek, egyikük füstmérgezést szenvedett.

Menet közben gyulladt ki a robogó

2013. december 21. Budapest
Égő járműAz enyhe téli időt kihasználva indult útnak szombat délután három motoros, amikor a főváros XVIII. kerületében egyikük robogója menet közben kigyulladt. A motorosok egy arra haladó BKV busz porral oltója segítségével fékezték meg a tüzet.

Mercedeseket szállító tréler gyulladt ki az M5-ösön

2013. december 17. Bács-Kiskun megye
Égő járműFékhiba miatt kigyulladt egy MAN típusú kamion, ami a kecskeméti Mercedes gyárból szállított volna új autókat Olaszországba. A sofőrök porral oltóval nem tudták megfékezni a lángokat, hat autó kiégett.

Kiégett egy autó Napkor és Nagykálló között

2013. november 28. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Égő járműCsütörtök délután egy Peugeot típusú személyautó haladt Napkor felől Nagykálló irányába, amikor a vezető azt vette észre, hogy lángok csapnak fel a motorházból. A tűzoltók gyors kiérkezése ellenére az autó teljesen kiégett.

Oldal: 4/7
« 1 2 3 4 5 6 7 »