Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Égő jármű rovat hírei:Kigyulladt egy villanymozdony Celldömölkön

2014. augusztus 17. Vas megye
Égő járműFüstölt egy villanymozdony vasárnap késő este a celldömölki vasútállomáson. Személyi sérülés nem történt, az utasok és a mozdonyvezető a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a szerelvényt.

Habbal árasztottak el a tűzoltók egy kigyulladt mozdonyt

2014. augusztus 16. Fejér megye
Égő járműKigyulladt szombat délután egy V43 típusú villanymozdony a pusztaszabolcsi vasútállomáson. A tűzoltók kiérkezésekor a mozdony füstölt, a vagonokat már leválasztották. A nagyfeszültségű motortérben keletkezet tüzet kézi porral oltó készülékkel, valamint a terület habbal történő elárasztásával eloltották.

Kigyulladt egy munkagép Siófokon

2014. augusztus 13. Somogy megye
Égő járműLángra kapott egy munkagép szerda délelőtt Siófokon a Marosi úton. A jármű vezetője egy porral oltó készülékkel megpróbálta eloltani a tüzet, de nem járt sikerrel. A tűzoltók kiérkezésekor a gép már teljes terjedelmében égett.

Kigyulladt egy busz Vértesszőlősön

2014. július 30. Komárom-Esztergom megye
Égő járműKigyulladt szerda reggel egy csuklós busz a hátsó tengelynél Vértesszőlősön. A sofőr eloltotta a tüzet, amely a karosszériára így már nem terjedt át.

Lángba borult egy kamion az M1 autópályán

2014. július 28. Komárom-Esztergom megye
Égő járműKigyulladt hétfőre virradó éjjel egy szerb nemzetiségű kamion az M1 autópálya főváros felé tartó oldalán az 59-es kilométerszelvényben. A jármű sofőrje időben elhagyta a járművet, kisebb égési sérüléseket szenvedett, a mentők a helyszínen ellátták.

Több autó kiégett Nagykanizsán

2014. július 14. Zala megye
Égő járműLángra kapott hétfő hajnalban egy személyautó Nagykanizsán, a Zemplén Győző utcában. A tűz több másik gépkocsiban is kárt tett, az autót valószínűleg felgyújtották.

Kigyulladt egy autó az M1-esen

2014. július 5. Komárom-Esztergom megye
Égő járműKigyulladt egy személyautó szombat késő délelőtt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 53-as kilométerszelvény magasságában, a Tatabánya-Óváros előtti szakaszon. A tűzben senki nem sérült meg.

Kigyulladt egy autóbusz az M1-es autópályán és egy az M0-son

2014. július 4. Komárom-Esztergom megye
Égő járműKigyulladt egy autóbusz péntek este az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Tatabányánál. A buszon 25 bolgár utas és két sofőr tartózkodott. Az M0-s autóúton Törökbálint térségében egy munkásokat szállító autóbusz égett ki.

Leégett egy kukásautó

2014. július 3. Győr-Moson-Sopron megye
Égő járműCsütörtök reggel kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy szemétszállító teherautó Kisfaludon. A lángokat a kapuvári tűzoltók fékezték meg, személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy taxi a VI. kerületben

2014. július 2. Budapest
Égő járműLángra kapott szerda este egy taxi Budapesten, a VI. kerületi Nagymező utcában. A járműbe szerelt védelmi rendszer miatt az autó motorháztetejét csak feszítővágó berendezéssel sikerült felnyitni.

Kigyulladt egy mentőautó

2014. június 20. Vas megye
Égő járműEgy mentőautó motorterében keletkezett tűz péntek délelőtt a Vas megyei Ikerváron. A mentősök egy porral oltó készülék segítségével eloltották a tüzet, a helyszínre vonuló sárvári tűzoltók áramtalanították és visszahűtötték a motorteret.

Kigyulladt egy 153-as busz Budán

2014. június 19. Budapest
Égő járműKigyulladt egy BKV-busz csütörtök este Budapesten, a XI. kerületi Neumann János utcánál. A menet közben lángra kapott 153-as buszon a sofőr és egyetlen utas tartózkodott, ők időben el tudták hagyni a járművet.

Kisteherautó égett az I. kerületi Attila úton

2014. június 19. Budapest
Égő járműKigyulladt egy kisteherautó csütörtök délután Budapesten, az I. kerületi Attila úton. Az égő jármű miatt két másik autó is megrongálódott, de nem sérült meg senki. Az oltás idejére egy sávot lezártak, emiatt lelassult a forgalom Erzsébet híd környékén.

Kiégett egy BMW az M3-ason

2014. június 18. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Égő járműSzerda délelőtt az M3-as autópályán haladó BMW sofőrje a Mohosi pihenő közelében észlelte, hogy a műszerfal alól füst tör elő. A tűzoltók hiába érkeztek ki gyorsan, a gépkocsit már nem tudták megmenteni, teljesen kiégett.

Leégett egy autószállító kamion az M0-son

2014. június 18. Pest megye
Égő járműKedd éjfél után az M0-s autóút Győr felé vezető szakaszán kigyulladt egy autószállító kamion. A jármű kétszintes vontatmányán négy személyautó is égett, azonban a helyszínre kivonuló tűzoltóknak sikerült megvédeniük a megmaradt, még ép gépkocsikat.

Tűz az Elem utcában

2014. június 14. Budapest
Égő járműTöbb személyautó égett szombaton a főváros IV. kerületében, az Elem utcában. A gépkocsik egy vasúti telephely raktárépülete előtt álltak, amikor eddig ismeretlen okból tűz keletkezett.

Kigyulladt egy busz Budapesten

2014. június 14. Budapest
Égő járműKigyulladt szombat reggel egy 8-as busz motortere Budapesten, a XI. kerületi Márton Áron térnél. Az utasokat a sofőr azonnal leszállította a járműről, majd megkezdte a tűz oltását.

Kigyulladt egy kamion az M0-on

2014. június 11. Budapest
Égő járműKigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kamion szerda délután az M0-s körgyűrű XXII. kerületi szakaszán, a 6-os úti lehajtó közelében. A rendőrök a Duna-híd előtti szakaszon mindkét sávot lezárták.

Kigyulladt a csepeli HÉV

2014. június 10. Budapest
Égő járműKigyulladt a HÉV egyik vagonjának teteje a csepeli végállomáson kedd délután. A BKV dolgozói kiürítették a szerelvényt és porral oltókkal megfékezték a lángokat.

Holttestet találtak egy kiégett autóban

2014. május 31. Győr-Moson-Sopron megye
Égő járműÉgő autóhoz riasztották a győri tűzoltókat szombaton. A 83-as számú főúton egy bevásárlóközpont közelében az út szélén álló gépkocsi teljes terjedelmében égett. A tűzoltók egy holttestet találtak a kiégett személyautóban.

Oldal: 3/7
« 1 2 3 4 5 6 » »»