Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Égő jármű rovat hírei:Teljesen leégett egy mopedautó a Fiumei úton

2015. március 16. Budapest
Égő járműLángba borult hétfő este egy kétszemélyes személyautó a főváros VIII. kerületében, a Magdolna utca és a Fiumei út kereszteződésében.

Autókkal megpakolt tréler égett le a 86-os főúton

2015. március 14. Vas megye
Égő járműKigyulladt szombat hajnalban egy gépkocsikat szállító lengyel kamion Zala megyében a 86-os számú főúton, Kozmadombja külterületén. Mire a Zalaegerszegről és Lentiből riasztott tűzoltók a helyszínre értek, a kamionon szállított nyolc új személyautó közül négy már teljes terjedelmében égett.

Kiégett egy busz a II. kerületben

2015. február 15. Budapest
Égő járműKigyulladt és teljesen kiégett egy éjszakai BKV busz vasárnap hajnalban Budapest II. kerületében, a Nagyajtai utcában. Az autóbuszt még a tűzoltók kiérkezése előtt mindenki elhagyta, személyi sérülés nem történt.

Lángba borult egy autóbusz Bánhorvátiban

2015. január 29. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Égő járműKigyulladt egy menetrend szerinti autóbusz csütörtök reggel Bánhorvátiban, a Szabadság úton. A buszon tizenöt utas tartózkodott, mindenki időben elhagyta a járművet, így személyi sérülés nem történt.

Autó lángolt Veszprémben

2015. január 10. Veszprém megye
Égő járműKigyulladt egy Honda típusú személyautó szombat délelőtt Veszprémben, a Munkácsy úti lakótelepen. A jármű utastere eddig ismeretlen okból kapott lángra.

Kigyulladt egy kamion az M5-ös autópályán

2014. december 11. Bács-Kiskun megye
Égő járműCsütörtökre virradó éjjel kigyulladt és teljes terjedelmében lángba borult egy elektromos berendezéseket szállító pótkocsis kamion az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyei szakaszán. Másnap este az izzó pótkocsi visszagyulladt.

Bentrekedt egy ember az égő autóban

2014. november 24. Fejér megye
Égő járműHétfő késő este egy rácalmási családi ház garázsába állt be a sofőr az autóval, amikor füstöt észlelt a gépjárműben. Ebben a pillanatban a központi zár lezárta az ajtókat és az elektromos ablakemelők sem működtek.

BMW motortere égett

2014. november 13. Budapest
Égő járműLángra kapott csütörtök este egy BMW típusú személyautó motortere a főváros X. kerületében, a Balkán utcában. A helyszínre riasztott fővárosi tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották és visszahűtötték a járművet.

Füstölt a kisföldalatti a Széchenyi fürdőnél

2014. november 7. Budapest
Égő járműKiürítették a kisföldalatti vonalán a Széchenyi fürdő állomást péntek reggel, mert füstölt egy szerelvény. Az eset során nem sérült meg senki, a füstölés pedig megszűnt, miután a tűzoltók áramtalanították a Mexikói út felől érkező szerelvényt.

Égett egy autóbusz az M7-esen

2014. október 24. Somogy megye
Égő járműAz M7-es autópálya 113-as kilométernél, Balatonföldvár és Siófok között kigyulladt egy autóbusz utastere. A busz Budapestről Szlovéniába tartott 49 utassal, szerencsére valamennyien időben le tudtak szállni a kigyulladt járműről.

Lángba borult egy menetrend szerinti busz Tardoson

2014. október 9. Komárom-Esztergom megye
Égő járműKigyulladt csütörtök délután egy menetrend szerinti autóbusz a Tatabányához közeli Tardoson. A járaton utazó hatvan ember még a tűz elterjedése előtt le tudott szállni a buszról, így senki sem sérült meg.

A benzinkútnál gyulladt ki egy autó

2014. október 5. Heves megye
Égő járműLángra kapott vasárnap este egy személyautó a Heves megyei Lőrincin, a 21-es útnál, egy benzinkút közelében. A benzinkút személyzete is megpróbálta eloltani a tüzet, ám ez végül csak a helyszínre riasztott hatvani tűzoltóknak sikerült.

Hat autó borult lángba Vecsésen

2014. október 2. Pest megye
Égő járműKigyulladt egy parkoló személyautó, majd öt másik gépkocsira is átterjedt a tűz csütörtök délután egy szálloda parkolójában Vecsésen, a Lőrinci utcában. A tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok tovább terjedjenek a többi parkoló autóra.

Kiégett egy nagy értékű lánctalpas

2014. szeptember 9. Veszprém megye
Égő járműLángba borult egy lánctalpas mezőgazdasági vontató és a hozzá kapcsolt munkagép kedden délután Berhida külterületén.

Kigyulladt egy személyautó az M1-es autópályán

2014. szeptember 8. Komárom-Esztergom megye
Égő járműKigyulladt egy személyautó hétfő reggel az M1-es autópálya Győr felé tartó oldalán, Mocsa térségében. A sofőrnek sikerült az autót a leállósávba kormányoznia, majd kiszállt a kocsiból, így nem sérült meg.

Porrá égett egy Lamborghini az M7-esen

2014. szeptember 5. Somogy megye
Égő járműLehajtott az M7-es autópályáról és kigyulladt egy Lamborghini típusú személyautó pénteken délután. A gépkocsi az út menti árokba csapódott, kigyulladt és teljesen kiégett.

Kigyulladt egy mozdony Püspökladányban

2014. szeptember 1. Hajdú-Bihar megye
Égő járműTűz ütött ki egy dízelmozdony motorterében hétfő este a püspökladányi vasútállomáson. A mozdony egy mellékvágányon áll, 2000 liter dízelolaj van benne. A tűz oltása miatt áramtalanítani kellett a felsővezetéket, emiatt a személyszállító vonatok 20-40 perces késtek.

Kigyulladt egy autó az M7-esen

2014. augusztus 25. Somogy megye
Égő járműKigyulladt hétfő reggel egy Ford típusú személyautó az M7-es autópálya 130-as kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon. A lángok a motortérben csaptak fel, majd átterjedtek az utastérre is.

Kiégett egy autóbusz az M1-es autópályán

2014. augusztus 21. Pest megye
Égő járműKigyulladt egy német rendszámú autóbusz csütörtök délután az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán. A busz kereke kapott lángra, onnan terjedt tovább a tűz az egész járműre, melyen a sofőrrel együtt ketten tartózkodtak.

Kigyulladt egy kamion az M3-as autópályán

2014. augusztus 19. Heves megye
Égő járműKigyulladt egy bútorokat és ágybetéteket szállító kamion motortere kedd délelőtt az M3-as autópálya kerekharaszti pihenőjében. A lángok átterjedtek a pótkocsira is, de a gépjárműben utazó két ember szerencsére nem sérült meg.

Oldal: 2/7
« 1 2 3 4 5 » »»