Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Autók égtek

2016. május 22. Komárom-Esztergom megye

Idegenkezűség gyanúja is felmerült

Égő járműHárom személyautó égett vasárnap éjjel Tatabányán, az Ond vezér és Esztergomi utca kereszteződésénél lévő parkolóban. A lángok egy negyedik autóban is kárt okoztak.
A tűzhöz a tatabányai tűzoltókat riasztották, akik három habosított gyors-beavatkozó sugárral és egy vízsugárral megfékezték a lángokat.
A tűzben senki sem sérült meg.

A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálati helyszíni szemlét folytatott le, a tűzesettel kapcsolatban idegenkezűség gyanúja merült fel.
Egy használaton kívüli személyautó gyulladt ki vasárnap reggel Komáromban, a Tél utcában. A lakók azonnal eloltották a lángokat, a komáromi tűzoltók már csak egy vízsugárral hűtötték a járművet.
A tűz az autó kerekeiről terjedt át a lakóház műanyag ablakpárkányára és szúnyoghálójára, de személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt vasárnap éjjel egy személyautó Bakonybánk külterületén, a Rédei úton. A tűzhöz a kisbéri katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit és a rédei önkénteseket riasztották, akik két vízsugárral eloltották a tüzet és visszahűtötték a karosszériát.
A tűzben senki sem sérült meg.


Egy konténereket szállító nyerges kamion vontatmánya gyulladt ki hétfőre virradóra az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Martonvásár közelében. A teherautó konténerekben negyven raklapnyi polipropilént szállított, amire nem terjedtek át a lángok. Az érdi hivatásos és a tárnoki önkéntes tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el az égő vontatmányt, majd hűtötték vissza a fém alkatrészeket. A tüzet észlelve a sofőr az autópálya szerviz sávjában állt meg, így ezzel nem akadályozta a pálya forgalmát.

Cimkék: bakonybánk komárom martonvásár tatabánya
Forrás: OKF
Ajánld ezt a hírt mások figyelmébe is:

Fotók:További hírek:A Tűzoltóság.info további hírei »