Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Égő jármű rovat hírei:Füstölt a 4-es metró

2016. december 2. Budapest
Égő járműAz M4-es metró két állomására, a Szent Gellért térre és a Fővám térre kaptak egyszerre riasztást a fővárosi hivatásos tűzoltók: a bejelentések szerint mindkét állomáson füstöt tapasztaltak.

Kimentették az égő autóból, de egy másikban meghalt

2016. július 3. Bács-Kiskun megye
Égő járműEddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt egy személyautó az 5-ös főút melletti parkolóban. Az autóban tartózkodó sofőr segítségére sietett egy férfi, a kimentett sofőr azonban elhajtott és felborult segítője autójával.

Kigyulladt egy BMW motortere a VIII. kerületben

2016. június 30. Budapest
Égő járműEgy BMW típusú személyautó motortere kigyulladt csütörtök délután Budapest VIII. kerületében, a Rákóczi út és Luther utca kereszteződésénél. A tűz a jármű utasterére nem terjedt át.

Autók égtek

2016. május 22. Komárom-Esztergom megye
Égő járműHárom személyautó égett vasárnap éjjel Tatabányán, egy használaton kívüli gépkocsi égett Komáromban, és egy másik autó Bakonybánk külterületén. Az M7-esen egy konténereket szállító nyerges kamion vontatmánya gyulladt ki.

Kigyulladt egy Lada a XIII. kerületben

2016. március 19. Budapest
Égő járműSzombat dél körül kigyulladt egy személyautó Budapest XIII. kerületében, a Váci és a Dózsa György út sarkán. A fővárosi tűzoltók két vízsugárral rövid időn belül eloltották az autót, személyi sérülés nem történt.

Több parkoló autó kapott lángra

2016. március 16. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Égő járműHárom parkoló személygépkocsi égett szerdán hajnalban, egy másiknak a hőhatás miatt az oldala sérült meg Nyíregyházán, a Május 1. téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több habosított vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Két holttestet találtak egy kiégett autóban

2016. február 5. Budapest
Égő járműPéntekre virradó éjjel kigyulladt egy személyautó Budapesten, a XV. kerületi Késmárk utcában. A helyszínre vonuló fővárosi tűzoltók két megégett holttestet találtak a kiégett gépkocsiban.

Menet közben gyulladt ki a Mercedes

2015. december 26. Pest megye
Égő járműMenet közben kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kisbusz szombat délután Budaörsön, az Átlós utcában. A buszban öten utaztak, mind az öten sérülések nélkül, időben elhagyták az égő járművet, a tűz azonban átterjedt egy másik személyautóra is.

Kiégett egy személyautó Nagykanizsán

2015. december 15. Zala megye
Égő járműKedd délután lángra kapott, majd teljes terjedelmében égett egy személyautó Nagykanizsán, a Vár utcában. A helyszínre riasztott hivatásos tűzoltók egy vízsugárral pár perc alatt megfékezték a lángokat.

Lángba borult egy autókat szállító kamion

2015. szeptember 18. Győr-Moson-Sopron megye
Égő járműKigyulladt egy autókat szállító kamion péntek dél körül a 86-os úton Bősárkány és Hanságliget között. A tűz miatt az utat lezárták, mindkét irányból hosszan torlódik a forgalom.

Kigyulladt egy munkásokat szállító busz

2015. szeptember 14. Bács-Kiskun megye
Égő járműKigyulladt hétfőn egy munkásokat szállító autóbusz a 44-es úton Nyárlőrinc közelében. A buszon utazó ötven ember időben le tudott szállni, az eset során nem sérült meg senki.

Kiégett a 21A BKV-busz az Istenhegyi úton

2015. szeptember 13. Budapest
Égő járműKigyulladt, majd teljesen leégett vasárnap a BKV 21A jelű Volvo 7000 típusú busza az Istenhegyi úton a Városkút megállónál. A buszon mintegy harmincan utaztak, mindenki időben leszállt, a sofőrt azonban füstmérgezés miatt kórházba kellett szállítani.

Kigyulladt egy szalmabálákat szállító kamion

2015. július 16. Bács-Kiskun megye
Égő járműKigyulladt csütörtök délután egy bálákat szállító kamion az 52-es főút 15-ös kilométerénél, Kecskemét közelében. A kamion rakománya teljesen lángba borult, a tűzesetben szerencsére senki sem sérült meg.

Tehervonat égett a nagyigmándi vasútállomáson

2015. június 29. Komárom-Esztergom megye
Égő járműKét vasúti kocsi gyulladt ki hétfőn a nagyigmándi vasútállomáson. A tehervonat vagonjaiban olajos fémforgács, valamint gumival, műanyaggal kevert fémhulladék égett. A füst miatt 15 ház lakóit az ablakok, ajtók bezárására kérték a tűzoltók.

Kigyulladt a levegőben egy katonai repülőgép

2015. június 25. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Égő járműCsütörtök dél után a szolnoki bázisrepülőtér felett tűz ütött ki a Magyar Honvédség egyik Jak-52-es típusú kétüléses oktatógépén. A gép kétfős személyzete a leszállás után elhagyta a gépet, egyikük azonban égési sérüléseket szenvedett.

Lakóházakat is veszélyeztetett az égő kamion

2015. június 19. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Égő járműPéntek délután kigyulladt Kenderesen egy kamion, melynek rakterében több tonna festék és ipari ragasztó volt, emellett bútorokat és egy kis traktort is szállított a jármű. A pótkocsi nagy része megsemmisült a tűzben.

Szódával oltották el a kigyulladt autót

2015. június 8. Baranya megye
Égő járműTűz keletkezett egy szódát szállító teherautó motorterében Pécsen, a Honvéd utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a gépkocsivezető egy szódás ballonnal megfékezte a lángokat.

Kiégett egy csuklós busz Pécsen

2015. június 1. Baranya megye
Égő járműKigyulladt hétfő délután egy csuklós autóbusz hátsó része az 58-as főúton Pécs déli határánál. Az utasok időben leszálltak, senki nem sérült meg.

Meghalt a kigyulladt kamion sofőrje

2015. május 27. Pest megye
Égő járműKigyulladt egy élő állatot szállító kamion pótkocsija szerda hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Biatorbágy közelében. A szállított csirkék fele a tűz következtében elpusztult, a másik része a ketreceiből kiszabadult.

Égő teherautón levő gázpalackokat lőttek ki

2015. május 3. Budapest
Égő járműKigyulladt egy kisteherautó vasárnapra virradó éjjel Budapest III. kerületében, a Fanyarka utca és a Csengőbojt utca kereszteződésében. A gépjárműben három gázpalack is volt, amelyeket olyan hőhatás érte, hogy a helyszínen a kilövésükről döntöttek a tűzoltók.

Oldal: 1/7
1 2 3 4 » »»