Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Baleseti információs híroldal

A Tűzoltóság.info-n csak azok a balesetek jelennek meg, ahova a tűzoltók is kivonultak. További baleseti hírek a Balesetek.info-n!

Felborult egy kismamát szállító mentőautó

2016. január 19. Pest megye
BalesetÖsszeütközött kedd délelőtt egy mentőautó és egy kisteherautó az M4-es autóút Üllő és Gyömrő közötti szakaszán. Az ütközést követően a mentő az oldalára borult, hárman megsérültek.

Tűz az M6-os autópálya egyik alagútjában

2016. január 19. Tolna megye
BalesetKedd délelőtt összeütközött két személyautó az M6-os autópálya egyik alagútjában. Az ütközés következtében az egyik autó kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett. A balesetben egy ember megsérült.

A vezetőfülkére dőlt a rakomány

2016. január 17. Fejér megye
BalesetEgy út menti fának ütközött egy kisteherautó vasárnap délután Ercsiben, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A kisteherautó építőanyagot szállított, ami az ütközés következtében előremozdult és a vezetőfülkére dőlt.

Szalagkorlátnak ütközött egy autóbusz Zalaegerszegen

2016. január 17. Zala megye
BalesetSzalagkorlátnak ütközött egy autóbusz vasárnap délelőtt Zalaegerszegen, a Balatoni úton. A busz mintegy harminc méter hosszan megrongálta a szalagkorlátot, a járműből körülbelül 200 liter gázolaj folyt az úttestre.

Vasúti felüljáró oszlopának csapódott egy autó Budapesten

2016. január 16. Budapest
BalesetVasúti felüljáró oszlopának csapódott és a villamossíneken keresztben állt meg egy személyautó szombat este Budapesten, a XV. kerületi Fóti úton. A balesetben egy ember súlyosan megsérült.

Felborult egy autó a hármas karambolban

2016. január 16. Budapest
BalesetHárom személyautó ütközött össze szombat este Budapest X. kerületében, a Kőbányai úton. Az ütközés következtében az egyik jármű a tetejére borult, ketten könnyebben megsérültek

Három ember meghalt a 83-as főúton történt balesetben

2016. január 15. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetPéntek este összeütközött négy személyautó a 83-as főúton Tét és Győrszemere között. Az ütközés következtében az egyik jármű felborult, az utasok beszorultak a roncsba.

Tömeges baleset a Váci úton

2016. január 12. Budapest
BalesetHat személyautó ütközött össze kedd délelőtt a Váci úton, a Károlyi István utca kereszteződésénél. A baleset miatt csak egy sávon haladhat a forgalom, emiatt minden irányba jelentős torlódás alakult ki.

Karambolozott az autópályán forgalommal szemben haladó mikrobusz

2016. január 10. Pest megye
BalesetEgy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze vasárnap kora hajnalban az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán. A balesetben ketten megsérültek, őket a tűzoltók emelték ki a roncsból.

Trélerről lezuhanó autóknak ütközött egy tartálykocsi

2016. január 10. Fejér megye
BalesetEgy autószállítóról az úttestre zuhant két személyautó az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Bicske közelében. A lezuhanó gépkocsiknak nekiütközött egy tartályos kamion.

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

2016. január 10. Pest megye
BalesetTeherautó és személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt az M2-es autóúton Dunakeszinél, egy benzinkút közelében. Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba csapódott és kigyulladt.

Egy ember meghalt a frontális ütközésben

2016. január 9. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetEgymásba rohant két személyautó a 41-es főúton szombat délelőtt Nyíregyháza és Napkor között. A frontális ütközés következtében egy ember a helyszínen életét vesztette.

Ketten meghaltak a kamionnal ütköző autóban

2016. január 8. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetÖsszeütközött egy kamion és egy személyautó péntek délután a 4-es főút karcagi elkerülő szakaszán. Az ütközés következtében a személyautóban utazó két ember a helyszínen életét vesztette.

Autóbalesetben súlyosan megsérült egy tűzoltó

2016. január 6. Komárom-Esztergom megye
BalesetÖsszeütközött két személyautó szerda délután a 13-as úton, Csém település közelében. Az ütközés következtében mindkét sofőr beszorult a roncsokba, a tűzoltók szabadították ki őket.

Leszakadt a vonattal ütköző teherautó fülkéje

2016. január 5. Heves megye
BalesetEgy kisteherautó nekihajtott egy tehervonatnak kedd délelőtt Detken, a 3-as főút vasúti átjárójában. Az ütközés következtében a teherautó fülkéje leszakadt, az összeroncsolódott fülkébe ketten beszorultak.

Halálos baleset történt az M3-as autópályán

2016. január 4. Heves megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két kisbusz az M3-as autópályán, Hort térségében. A balesetben egy férfi életét vesztette, valamint többen megsérültek.

Egymásba rohant két kisbusz Nyáregyházánál

2015. december 30. Pest megye
BalesetÖsszeütközött egy román és egy magyar rendszámú kisbusz szerda kora délután a 405-ös úton Nyáregyházánál. A balesetben négy román utas könnyebben megsérült, a másik autóban egyedül utazó sofőr beszorult a roncsba.

Veszélyes anyagot szállító kamion borult fel Sajószentpéter határában

2015. december 29. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetEgy ecetsavat szállító kamion borult árokba kedd reggel a 26-os főúton, Sajószentpéter és Sajóbábony között. A baleset során személyi sérülés nem történt, veszélyes anyag nem került a levegőbe.

A Fertő tóba csúszott egy terepjáró

2015. december 28. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetHétfő kora délután Fertőrákosra, a hajókikötőbe riasztották a soproni hivatásos és a fertőrákosi önkéntes tűzoltókat, mert egy terepjáró és utánfutója a Fertő tóba csúszott.

Beszorult sérülteket mentettek ki a tűzoltók a roncsból

2015. december 28. Budapest
BalesetKét személyautó ütközött össze hétfő este a főváros XVIII. kerületében, a Gyömrői és Csévéző út kereszteződésében. Az egyik autóba két súlyos sérült beszorult, a tűzoltók szabadították ki őket.

Oldal: 4/62
« 1 2 3 4 5 6 7 » »»