Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Baleseti információs híroldal

A Tűzoltóság.info-n csak azok a balesetek jelennek meg, ahova a tűzoltók is kivonultak. További baleseti hírek a Balesetek.info-n!

Hárman meghaltak Derecske és Berettyóújfalu között

2016. február 27. Hajdú-Bihar megye
BalesetÖsszeütközött szombat este egy személyautó és egy kamion a 47-es főúton, Berettyóújfalu és Derecske között. A személygépkocsiban négyen utaztak, közülük hárman a helyszínen meghaltak, egy ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Vonuló tűzoltóautó elé hajtott egy gépkocsi Zalaegerszegen

2016. február 25. Zala megye
BalesetZalaegerszeg csácsi városrészébe kazántűzhöz vonultak a tűzoltók, amikor a Kosztolányi téren a megkülönböztető jelzéseit használó gépjárműfecskendő elé hajtott egy személygépkocsi. Az ütközés következtében a személyautót vezető férfi a roncsba szorult, őt a gépjárműfecskendő legénysége szabadította ki.

Busz és két másik jármű ütközött a XX. kerületben

2016. február 24. Budapest
BalesetÖsszeütközött szerda délután a 166-os busz, egy személyautó és egy kisteherautó Budapest XX. kerületében, a Helsinki úton. Az ütközés következtében az autóbusz letért az útról és egy rézsűre felhajtva veszélyesen megdőlt.

Egy ember meghalt a szemétszállítóval ütköző gépkocsiban

2016. február 23. Baranya megye
BalesetÖsszeütközött kedd délelőtt egy konténerszállító teherautó és egy személyautó Komló Határtetőnél. A baleset következtében négy ember beszorult az összeroncsolódott személyautóba, egyikük a helyszínen elhunyt.

Halálos baleset az M1-esen

2016. február 20. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetÁtszakította a szalagkorlátot és a szemközti sávban összeütközött egy személyautóval egy kamion szombaton az M1-es autópályán Lébény térségében. A balesetben ember meghalt, egy pedig megsérült. Az M1-es Budapest felé vezető oldalát lezárták.

Sárgás színű folyadék szivárgott a szántóföldre zuhant tartályokból

2016. február 19. Somogy megye
BalesetFeltehetően egy arra közlekedő tehergépkocsiról esett le pénteken két 1000 literes IBC tartály a 61-es főúton, Nagybajom közelében. Az egyik tartály megsérült és ismeretlen, sárgás színű folyadék folyt belőle a szántóföldre.

Halállal végződő hármas karambol a 10-es főúton

2016. február 19. Komárom-Esztergom megye
BalesetPéntek délután frontálisan összeütközött két személyautó a 10-es főúton, Dunaalmás közelében. A két roncsba egy harmadik jármű is beleütközött. Az egyik autóból egy ember kizuhant és a helyszínen meghalt.

Halálos baleset a 3-as főúton

2016. február 18. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetÖsszeütközött csütörtök délután egy személyautó és egy terepjáró Miskolcon, a 3-as főúton. A balesetben egy ember meghalt, egy másik pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A tűzoltók egy embert feszítővágóval emeltek ki az egyik autóból.

Két ember meghalt a 4-es főúton történt balesetben

2016. február 18. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetKét személyautó és egy kamion ütközött össze csütörtök délután a 4-es főúton, a szolnoki elkerülőn. A személyautóban utazó két ember egyike az ütközéskor azonnal meghalt, a másik ember életéért hosszú percekig küzdöttek a mentők, de már nem tudtak segíteni rajta.

Halálos mentőbaleset történt Kunhegyes és Kunmadaras között

2016. február 16. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetSzülő nőhöz riasztották kedd reggel a Kunhegyesi Mentőállomás mentőgépkocsiját. A megkülönböztető jelzésekkel vonuló Mercedes Sprinter eddig tisztázatlan körülmények között felborult a 34-es főút Kunhegyes és Kunmadaras közötti szakaszán.

Öten sérültek meg a fának ütköző autóban

2016. február 7. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetÁrokba hajtott és fának ütközött egy személyautó vasárnap reggel a 41-es számú főúton, Vaja közelében, a Rákóczi tanyánál. Az autóban öten utaztak, közülük hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.

Frontális ütközés Solymáron

2016. február 5. Pest megye
BalesetFrontálisan összeütközött két személyautó péntek este Solymáron, a Rózsika utcában. Az egyik roncsba egy ember beszorult, őt a helyszínre riasztott fővárosi tűzoltók szabadítottak ki.

Ketten meghaltak egy frontális ütközésben

2016. január 31. Bács-Kiskun megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó vasárnap az 5-ös főúton, Lajosmizse közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, két utasa a roncsba szorult.

Halálos baleset Kecskeméten

2016. január 30. Bács-Kiskun megye
BalesetKét személyautó ütközött össze szombaton Kecskeméten, az ütközés során az egyik gépkocsi egy villanyoszlopot is kidöntött. Az egyik sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Frontális ütközés az 51-es főúton

2016. január 30. Pest megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó szombat délután az 51-es főúton Kiskunlacháza és Áporka között. A balesetben többen megsérültek, egy ember beszorult a roncsba.

Ford Focus és kamion halálos balesete

2016. január 30. Budapest
BalesetAutógumikat szállító kamion és egy személyautó ütközött össze szombat délután Budapest XXII. kerületben, a 6-os főút városból kivezető szakaszán. Az ütközés következtében a személyautót vezető középkorú férfi a helyszínen életét vesztette, holttestét a fővárosi tűzoltók emelték ki a roncsból.

Szétszakadt a fának ütköző Mercedes

2016. január 24. Fejér megye
BalesetLesodródott az útról és egy fának csapódott vasárnap délelőtt egy Mercedes típusú személyautó Nagyvenyim és Mezőfalva között. Az ütközés erejétől a gépkocsi kettészakadt. A balesetben egy ember meghalt, egy másik megsérült.

Kirepültek az utasok a kettészakadt autóból

2016. január 23. Budapest
BalesetVillanyoszlopnak ütközött egy személyautó szombaton hajnalban Budakalászon, a Pomázi úton. Az autó kettészakadt, három utasa kirepült a gépkocsiból. A roncs darabjai a HÉV-sínekre hullottak.

Szabadnapos tűzoltó és rendőr mentette ki a kigyulladt autóból a vezetőt

2016. január 21. Somogy megye
BalesetLetért az útról és fának csapódott, majd kigyulladt egy személyautó csütörtök délután a 67-es út Kaposvár és Zselicszentpál közötti szakaszán. A gépkocsi vezetőjét egy szabadnapos tűzoltó és egy szolgálaton kívüli rendőr mentette ki a járműből.

Ketten beszorultak a felborult autóba

2016. január 19. Komárom-Esztergom megye
BalesetKedd reggel riasztották a tűzoltókat a Bokod és Pusztavám közötti útszakaszra, ahol egy személyautó letért az útról, majd többször megpördülve az árokparton állt meg. A roncsba két személy beszorult, a tűzoltók szabadították ki őket.

Oldal: 3/62
« 1 2 3 4 5 6 » »»