Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Baleseti információs híroldal

A Tűzoltóság.info-n csak azok a balesetek jelennek meg, ahova a tűzoltók is kivonultak. További baleseti hírek a Balesetek.info-n!

Roncsba szorult sofőrt mentettek a tűzoltók

2016. július 2. Pest megye
BalesetSzombat délután eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és megpördült egy személyautó a a 405-ös úton Újlengyelnél. Az autóban csak a sofőr tartózkodott, ő a roncsba szorult, a helyszínre riasztott a tűzoltók szabadították ki.

Meghalt a vonattal ütköző autó sofőrje

2016. június 30. Heves megye
BalesetSzemélyautó és egy motorvonat ütközött össze csütörtök délelőtt Erdőteleknél, a Rétföld utcai vasúti átjáróban. Az ütközés következtében az autót vezető 62 éves nő a helyszínen meghalt, a vonat utasai közül nem sérült meg senki.

Munkagépet szállító kamion oldalába csapódott egy személyautó

2016. június 25. Baranya megye
BalesetAszfaltozó munkagépet szállító kamion oldalába csapódott egy személyautó szombat délután Pécsen, a Verseny utcában. Az ütközés következtében a kamion üzemanyag tartályába megsérült, nagy mennyiségű üzemanyag folyt szét.

Súlyos mentőbaleset történt Jászberény közelében

2016. június 21. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetÖsszeütközött egy mentőautó és egy kisteherautó kedd délelőtt Jászárokszállás és Jászberény között. A balesetben a mentőben szállított kismama, a mentőápoló és a mentőtiszt súlyos, további három személy pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Halálos vasúti baleset Táborfalván

2016. június 2. Pest megye
BalesetVonattal ütközött egy személyautó Táborfalván, a mozdony több méteren át tolta maga előtt az autót. Az autót vezető nő a helyszínen életét vesztette, a vele utazó 14 éves lányt a mentők kórházba szállították.

Halálos baleset történt Zsámbék és Páty között

2016. május 25. Pest megye
BalesetKét személyautó karambolozott szerda kora este Zsámbék és Páty között. A balesetben egy középkorú férfi életét vesztette, egy másik ember pedig súlyosan megsérült.

Nyolc gyerek sérült meg a székesfehérvári buszbalesetben

2016. május 25. Fejér megye
BalesetKisteherautóval és személyautóval ütközött egy iskolásokat is szállító távolsági autóbusz szerda délelőtt Székesfehérváron, a Budai út és Seregélyesi út kereszteződésének közelében. Az ütközés következtében a buszon utazók közül nyolc gyerek és három felnőtt könnyebben sérült meg.

Meghalt a vonattal ütköző autó sofőrje

2016. május 22. Pest megye
BalesetA Lajosmizse és Budapest között közlekedő vonattal ütközött egy személyautó vasárnap hajnalban Dabas és Hernád között, az Öregországúti átjárónál. A szerelvény mintegy száz métert tolta maga előtt a gépkocsit. A baleset következtében az autó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Súlyos baleset a III. kerületben

2016. április 17. Budapest
BalesetKét személyautó ütközött össze szombat éjjel Budapest III. kerületében, a Flórián téren. Az egyik járműben négyen utaztak, és az ütközést követően valamennyien beszorultak a roncsba, őket a fővárosi tűzoltók szabadították ki.

Halálos baleset Érden

2016. április 11. Pest megye
BalesetVillanyoszlopnak ütközött egy személyautó hétfő délelőtt Érden, a Velencei úton. Az autóban csak a sofőr utazott, akit a mentők a helyszínen hosszasan próbáltak újraéleszteni, de a 60 év körüli férfit nem sikerült megmenteni.

Ketten meghaltak a lezuhant kisrepülőgépen

2016. március 26. Pest megye
BalesetFedélzetén két emberrel eltűnt egy kisrepülőgép pénteken a kora esti órákban. A lezuhant repülőt a Magyar Honvédség kutató-mentő helikoptere segítségével találták meg szombat reggel Dány közelében. A gépen tartózkodó mindkét férfi a helyszínen életét vesztette.

Két ember súlyosan megsérült a Pilis közelében felborult autóban

2016. március 14. Pest megye
BalesetFelborult egy személyautó hétfő kora reggel a 405-ös úton Pilis közelében. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították.

Árokba borult egy autóbusz az M3-ason

2016. március 14. Heves megye
BalesetÁrokba hajtott egy menetrend szerint közlekedő autóbusz hétfő délután az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan közelében. Az utasok közül legalább huszonöten megsérültek, ketten súlyos sérülést szenvedtek.

Halálos vasúti baleset történt Pilisen

2016. március 9. Pest megye
BalesetGyorsvonat elé hajtott egy személyautó szerda délután Pilisen, egy fénysorompóval felszerelt vasúti átjáróban. A vonat maga alá gyűrte és több száz méteren keresztül tolta maga előtt a gépkocsit, amelynek sofőrje a baleset következtében a helyszínen meghalt.

Három gyerek megsérült a Nyírbátornál történt balesetben

2016. március 6. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetKét személyautó összeütközött vasárnap délután a Nyírbátor és Nyírcsászári közötti úton. A balesetben egy ember meghalt, hárman súlyosan, ketten könnyebben megsérültek, a sérültek között van három gyerek is.

Lovaskocsi ütközött személyautóval

2016. március 2. Pest megye
BalesetLovaskocsival ütközött egy személyautó szerda délután az Alsónémedi és Gyál közötti úton. Az ütközés következtében a gépkocsi félig az árokba hajtott és felborult.

Árokba csúszott egy autóbusz a XVII. kerületben

2016. március 1. Budapest
BalesetÁrokba csúszott egy autóbusz kedden Budapest XVII. kerületben, a Szent Imre herceg úton. A busz félig az árokba dőlve állt meg. A járművön csak a sofőr tartózkodott, ő a helyszínre riasztott fővárosi tűzoltók segítségével hagyta el a buszt.

Durva mentőbaleset Szegeden

2016. március 1. Csongrád megye
BalesetÖsszeütközött két mentőautó kedd délelőtt Szegeden, a Londoni körút és a Kálvária sugárút kereszteződésében. Az ütközés erejétől az egyik mentő az oldalára borult, a balesetben négyen könnyebben megsérültek.

Két ember meghalt a 85-ös főúton történt balesetben

2016. február 28. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetSzombat éjjel két személyautó frontálisan összeütközött a 85-ös főúton, a veszkényi elágazás közelében. A balesetben két ember életét vesztette, egy személy pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Halálos baleset az M1-esen

2016. február 27. Pest megye
BalesetKét személyautó ütközött össze szombat éjjel az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 26-os kilométerénél. Az egyik gépkocsiban két felnőtt és egy gyermek utazott, akik közül az egyik felnőtt a helyszínen elhunyt, a másik felnőtt és a gyermek is súlyos sérüléseket szenvedett.

Oldal: 2/62
« 1 2 3 4 5 » »»