Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Baleseti információs híroldal

A Tűzoltóság.info-n csak azok a balesetek jelennek meg, ahova a tűzoltók is kivonultak. További baleseti hírek a Balesetek.info-n!

Személyautó és kisteherautó ütközött Nagykátán

2013. február 5. Pest megye
BalesetKetten súlyosan megsérültek abban a személyautóban, amely egy kisteherautóval ütközött Nagykáta belterületén kedd dél körül. A Jászberényi úton történt baleset során a kisteherautóban ülők közül senkinek nem esett baja.

Fának ütközött egy autó a XIV. kerületben

2013. február 4. Budapest
BalesetSúlyos sérüléseket szenvedett egy férfi, aki gépkocsijával a XIV. kerületi Kacsóh Pongrác úti felüljáró közelében fának ütközött hétfő kora délután.

Árokba csúszott tejeskocsi

2013. február 4. Csongrád megye
BalesetEgy üres tejszállító nyerges vontató bebicskázott és az árokba hajtott a 47-es főúton, Hódmezővásárhely és Székkutas között. A kútvölgyi elágazásnál bajba jutott kamiont a tűzoltók daru segítségével húzták vissza az útra.

Leszakadt acélszerkezet Óbudán

2013. február 4. Budapest
BalesetBudapesten, a III. kerületi Vörösvári úton egy teherautó daruja leszakította a jelzőtáblákat tartó acélszerkezetet. Személyi sérülés nem történt, azonban egy közlekedő személyautóban kár keletkezett.

Nitrogén szivárgott egy villanyoszlopnak ütközött teherautóból

2013. február 2. Somogy megye
BalesetEgy Ford Transit típusú kisteherautó villanyoszlopnak ütközött a Somogy megyei Ádándon, a baleset következtében a szállított nitrogén szivárogni kezdett.

Két ember meghalt a Nosztori völgyben

2013. február 2. Veszprém megye
BalesetA 73-as számú főúton egy ©koda és egy Renault típusú személyautó ütközött össze, a balesetben egy 38 éves nő egy 56 éves férfi halt meg.

Kerítésnek ütközött egy személyautó a XXII. kerületben

2013. február 2. Budapest
BalesetA helyszínre érkező tűzoltók megpróbáltak az autóba beszorult embert kiemelni az összeroncsolódott járműből, ám az életét már nem tudták megmenteni.

Baleset miatt áll a forgalom az M5-ösön

2013. február 1. Pest megye
BalesetHárom jármű összeütközött, egy ember a roncsok közé szorult az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a régi M0-s kereszteződésénél.

Oldal: 62/62
«« « 59 60 61 62