Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Baleseti információs híroldal

A Tűzoltóság.info-n csak azok a balesetek jelennek meg, ahova a tűzoltók is kivonultak. További baleseti hírek a Balesetek.info-n!

A Dunába hajtott egy autó a Hajógyári-szigetnél

2017. január 7. Budapest
BalesetEgy terepjáró autó hajtott a Dunába a partról a Hajógyári szigetnél szombaton reggel. A járműben egy férfi és egy nő mellett hat kutya is volt.

Összeütközött két metró a Pillangó utcánál

2016. december 5. Budapest
BalesetHétfő reggel az M2 vonalon a Déli pályaudvar felé vezető oldalon az egyik metrószerelvény utolérte a másikat, és hátulról "belekoccant". Mindkét jármű szállított utasokat, az ütközésben tízen megsérültek.

Ketten meghaltak a 4-es főúton

2016. november 3. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetCsütörtök hajnalban a 4-es főúton Karcag és Kisújszállás között a 157-es kilométernél ütközött egy teherautónak egy személyautó. A balesetben két ember a helyszínen életét vesztette, a harmadik utas megsérült.

Frontális ütközés Csomád és Fót között

2016. október 16. Pest megye
BalesetFrontálisan ütközött egy személyautó és egy kisbusz vasárnap a Csomád és Fót közötti úton. A balesetnek két súlyos sérültje van, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Egy ember meghalt a fának ütköző autóban

2016. október 8. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetEgy ember meghalt, három súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, miután autójukkal fának ütköztek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Buj belterületén szombat reggel.

Súlyos tragédia Érsekvadkert közelében

2016. október 6. Nógrád megye
BalesetEgy menetrend szerinti autóbusz és egy személyautó ütközött össze csütörtök délután Érsekvadkert külterületén csütörtökön. Az ütközés következtében a busz az árokba csúszott, az autóban utazó két gyermek és édesanyjuk meghalt.

Kisteherautó ütközött személyautóval

2016. szeptember 30. Baranya megye
BalesetEgy kanyarban irányíthatatlanná vált és keresztbe fordult egy raklapokat szállító kisteherautó péntek délelőtt az 58-as főúton, Túrony település közelében. Egy szemből szabályosan érkező Peugeot típusú személyautó már nem tudta elkerülni az ütközést és belerohant a másik járműbe.

Két ember súlyosan megsérült a 7-es főúton

2016. szeptember 25. Zala megye
BalesetHárom személyautó ütközött össze vasárnap reggel a 7-es számú főúton Nagykanizsa és Zalaszabar között. A balesetben két ember súlyos, két másik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Ketten meghaltak az M5-ös autópályán

2016. szeptember 24. Pest megye
BalesetHárom személyautó ütközött össze szombat éjszaka az M5-ös autópályán Hernád közelében. A három autóban összesen nyolcan utaztak, közülük két ember a helyszínen meghalt, öten súlyosan megsérültek.

Három felnőtt és egy gyerek meghalt a légi balesetben

2016. szeptember 18. Pest megye
BalesetKét kisrepülőgép ütközött össze Gödöllő és Isaszeg térségében vasárnap reggel. Az egyik gépen két felnőtt és egy gyerek utazott, mindhárman életüket vesztették. Az másik roncsot a honvédség kutatóhelikoptere találta meg, a szerencsétlenül járt gépnek a pilótája nem élte túl a balesetet.

Halálos baleset Esztergomnál

2016. szeptember 17. Komárom-Esztergom megye
BalesetEgy ember meghalt, amikor kamionnal ütközött egy személyautó az esztergomi Látóhegyi úton szombat délután. A személyautóba beszorult egy ember, akit a tűzoltók szabadítottak ki, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközésben, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ketten meghaltak a Nagykálló közelében történt buszbalesetben

2016. szeptember 5. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetKét ember meghalt, huszonhatan megsérültek, amikor összeütközött egy gyerekeket szállító iskolabusz és egy munkásokat szállító mikrobusz Nagykálló és Geszteréd között, az érpataki elágazása közelében.

Ketten meghaltak az 1-es úton történt balesetben

2016. augusztus 6. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKét ember meghalt, egy pedig megsérült szombat délután az 1-es úton Mosonmagyaróvár és Kimle között, amikor két személyautó összeütközött.

Egy 5 éves kisgyermek halt meg a balesetben

2016. augusztus 6. Tolna megye
BalesetPénzszállító autóval ütközött egy személyautó szombat délelőtt a 6-os úton, Szekszárd közelében. A frontális ütközés következtében a személyautóban utazó öt ember súlyos sérüléseket szenvedett, egy 5 éves kisgyermek a helyszínen életét vesztette.

Meghalt a villamossal ütköző autó sofőrje

2016. augusztus 5. Budapest
BalesetÖsszeütközött egy személyautó és egy villamos péntek délután Budapesten a XIV. kerületben. A személyautót vezető férfi a helyszínen meghalt, a mellette utazó nőt a helyszínen sikerült újraéleszteni, életmentő beavatkozásokat hajtottak végre rajta, majd életveszélyes állapotban kórházba vitték.

Vonuló tűzoltóautónak ütközött egy személyautó

2016. július 14. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetMegkülönböztető jelzést használó tűzoltóautó és egy Mercedes típusú személyautó ütközött össze csütörtökön Győrben, a Szent István úton. A balesetben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült.

Ketten meghaltak a csepeli balesetben

2016. július 9. Budapest
BalesetVillanyoszlopnak ütközött, majd felborult egy személyautó szombatra virradóra Budapesten, a XXI. kerületi Hollandi úton. A járműben utazó mindkét férfi a helyszínen meghalt.

Felborult egy mentőautó a VIII. kerületben

2016. július 8. Budapest
BalesetSzemélyautóval ütközött, majd az oldalára borult egy mentőautó péntek éjjel Budapest VIII. kerületében, a Hungária körúton. A mentőautóban két mentős könnyebb sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították.

Oszlopnak, majd egy fának ütközött

2016. július 2. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy ember meghalt szombat este, miután autójával egy oszlopnak, majd egy fának ütközött Kiskunmajsa és Soltvadkert között. Az autó sofőrje az ütközés következtében kirepült a gépkocsiból, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Helikopterrel vitték kórházba a frontális ütközésben megsérült gyereket

2016. július 2. Pest megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó szombat kora este az M2-es autóúton, a gödi lehajtónál. Az egyik autóban két felnőtt és két gyerek utazott, akik beszorultak a járműbe, őket a váci tűzoltók szabadították ki.

Oldal: 1/62
1 2 3 4 » »»