Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

A Tűzoltóság.info hírei:Súlyos baleset a III. kerületben

2016. április 17. Budapest
BalesetKét személyautó ütközött össze szombat éjjel Budapest III. kerületében, a Flórián téren. Az egyik járműben négyen utaztak, és az ütközést követően valamennyien beszorultak a roncsba, őket a fővárosi tűzoltók szabadították ki.

Tűz a szegedi ipari parkban

2016. április 17. Csongrád megye
Ipari tűzVasárnap délután Szegeden, az ipari parkban ledarált kommunális hulladék kapott lángra egy 10 x 50 méteres területen. A lángok veszélyeztették a környező épületeket, és a tűz közelében van egy több köbméteres gáztartály, valamint más veszélyes anyagok is.

Gázrobbanás miatt kidőlt egy családi ház oldalfala

2016. április 14. Békés megye
RobbanásGázrobbanás történt csütörtök hajnalban egy tótkomlósi családi házban. A detonáció következtében kidőlt a Huba utcai épület egyik oldalfala. A helyszínről egy embert súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

Halálos baleset Érden

2016. április 11. Pest megye
BalesetVillanyoszlopnak ütközött egy személyautó hétfő délelőtt Érden, a Velencei úton. Az autóban csak a sofőr utazott, akit a mentők a helyszínen hosszasan próbáltak újraéleszteni, de a 60 év körüli férfit nem sikerült megmenteni.

Egy ember meghalt az Aszódon kigyulladt lakásban

2016. április 11. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy lakás hétfőn hajnalban Aszódon, a Hunyadi utcában. Az oltás során a tűzoltók az egyik szobában egy férfi megégett holttestére bukkantak, aki vélhetően füstmérgezésben halt meg.

Tűz egy XX. kerületi öntödében

2016. április 5. Budapest
Ipari tűzTűz keletkezett kedd délután Budapest XX. kerületében, egy Baross utcai öntöde tetőszerkezetén. A helyszínre riasztott fővárosi tűzoltók két vízsugárral megfékezték a körülbelül 60 négyzetméteren égő lángokat, melyek egy festékboltot is veszélyeztettek.

Tűz miatt közel ötszáz diákot menekítettek ki egy kollégiumból

2016. április 5. Hajdú-Bihar megye
TűzKigyulladt egy faxgép hétfő éjjel egy debreceni kollégiumban. A tűz miatt közel ötszáz diákot menekítettek ki a hatemeletes épületből. Az egyik diák kiugrott az ablakon, többen füstmérgezést szenvedtek.

Halálos robbanás egy csepeli társasházban

2016. április 4. Budapest
RobbanásRobbanás történt hétfő délelőtt Csepelen, egy II. Rákóczi Ferenc úti társasházban. A robbanás következtében az ötlakásos, földszintes épület egyik oldala mintegy tíz méter hosszan leomlott. A két méter magas törmelék alatt egy idős nő holttestét találták meg a tűzoltók.

Tűz volt húsvétkor egy XV. kerületi templomban

2016. március 28. Budapest
TűzTűz volt húsvét hétfő reggelén Budapest XV. kerületében, a Szent Korona úti Jézus Szíve templomban. A tűzben leégett a templom orgonájának két billentyűsora, így teljesen használhatatlanná vált a hangszer.

Ketten meghaltak a lezuhant kisrepülőgépen

2016. március 26. Pest megye
BalesetFedélzetén két emberrel eltűnt egy kisrepülőgép pénteken a kora esti órákban. A lezuhant repülőt a Magyar Honvédség kutató-mentő helikoptere segítségével találták meg szombat reggel Dány közelében. A gépen tartózkodó mindkét férfi a helyszínen életét vesztette.

Tűz egy harmadik emeleti lakásában Pécsen

2016. március 20. Baranya megye
LakástűzVasárnap dél körül tűz keletkezett egy harmadik emeleti lakás konyhájában Pécsen, a Szabó Ervin téren. A lángok átterjedtek az előszobába is, a tűz a tízemeletes épület homlokzatának szigetelését is érintette.

Kigyulladt egy Lada a XIII. kerületben

2016. március 19. Budapest
Égő járműSzombat dél körül kigyulladt egy személyautó Budapest XIII. kerületében, a Váci és a Dózsa György út sarkán. A fővárosi tűzoltók két vízsugárral rövid időn belül eloltották az autót, személyi sérülés nem történt.

Több parkoló autó kapott lángra

2016. március 16. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Égő járműHárom parkoló személygépkocsi égett szerdán hajnalban, egy másiknak a hőhatás miatt az oldala sérült meg Nyíregyházán, a Május 1. téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több habosított vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Két ember súlyosan megsérült a Pilis közelében felborult autóban

2016. március 14. Pest megye
BalesetFelborult egy személyautó hétfő kora reggel a 405-ös úton Pilis közelében. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították.

Árokba borult egy autóbusz az M3-ason

2016. március 14. Heves megye
BalesetÁrokba hajtott egy menetrend szerint közlekedő autóbusz hétfő délután az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan közelében. Az utasok közül legalább huszonöten megsérültek, ketten súlyos sérülést szenvedtek.

Egy nő meghalt, amikor felrobbant a kazán

2016. március 14. Hajdú-Bihar megye
RobbanásEgy vegyes tüzelésű kazán robbant fel hétfő délután Nagyhegyesen egy családi ház melléképületében. Az épület romjai alól már csak holtan tudtak kiemelni egy 51 éves nőt a tűzoltók.

Tizenegy embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt

2016. március 14. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
MérgezésHét felnőtt és négy gyermek szenvedett enyhe, vagy közepes mértékű szén-monoxid-mérgezést Aggteleken, egy vendégházban hétfő reggel.

Lángba borult egy hétvégi ház tetőszerkezete

2016. március 13. Komárom-Esztergom megye
TűzVasárnap reggel 7 óra előtt néhány perccel kapták a riasztást az oroszlányi önkormányzati tűzoltók, mely szerint Oroszlány és Kecskéd között egy hétvégi ház tetőszerkezete füstöl. A tűzoltók kiérkezésekor már kicsaptak a lángok a tetőablakokon.

Halálos vasúti baleset történt Pilisen

2016. március 9. Pest megye
BalesetGyorsvonat elé hajtott egy személyautó szerda délután Pilisen, egy fénysorompóval felszerelt vasúti átjáróban. A vonat maga alá gyűrte és több száz méteren keresztül tolta maga előtt a gépkocsit, amelynek sofőrje a baleset következtében a helyszínen meghalt.

Három gyerek megsérült a Nyírbátornál történt balesetben

2016. március 6. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetKét személyautó összeütközött vasárnap délután a Nyírbátor és Nyírcsászári közötti úton. A balesetben egy ember meghalt, hárman súlyosan, ketten könnyebben megsérültek, a sérültek között van három gyerek is.

Oldal: 4/123
« 1 2 3 4 5 6 7 » »»