Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

A Tűzoltóság.info hírei:Két ember súlyosan megsérült a 7-es főúton

2016. szeptember 25. Zala megye
BalesetHárom személyautó ütközött össze vasárnap reggel a 7-es számú főúton Nagykanizsa és Zalaszabar között. A balesetben két ember súlyos, két másik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Ketten meghaltak az M5-ös autópályán

2016. szeptember 24. Pest megye
BalesetHárom személyautó ütközött össze szombat éjszaka az M5-ös autópályán Hernád közelében. A három autóban összesen nyolcan utaztak, közülük két ember a helyszínen meghalt, öten súlyosan megsérültek.

Robbantás a Teréz körúton

2016. szeptember 24. Budapest
RobbanásAz eddigi adatok szerint robbantás történt szombat késő este Budapest VI. kerületében, a Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben.

Robbanás a berhidai ipari parkban

2016. szeptember 21. Veszprém megye
RobbanásRobbanás történt szerda délután egy gyárépületben a berhidai ipari park területén. Az egyszintes épületben veszélyes anyagok is voltak.

Három felnőtt és egy gyerek meghalt a légi balesetben

2016. szeptember 18. Pest megye
BalesetKét kisrepülőgép ütközött össze Gödöllő és Isaszeg térségében vasárnap reggel. Az egyik gépen két felnőtt és egy gyerek utazott, mindhárman életüket vesztették. Az másik roncsot a honvédség kutatóhelikoptere találta meg, a szerencsétlenül járt gépnek a pilótája nem élte túl a balesetet.

Halálos baleset Esztergomnál

2016. szeptember 17. Komárom-Esztergom megye
BalesetEgy ember meghalt, amikor kamionnal ütközött egy személyautó az esztergomi Látóhegyi úton szombat délután. A személyautóba beszorult egy ember, akit a tűzoltók szabadítottak ki, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközésben, hogy a helyszínen életét vesztette.

Száz tonna hulladék égett a Vértesi Erőmű telephelyén

2016. szeptember 9. Komárom-Esztergom megye
Ipari tűzKigyulladt pénteken egy 400 tonnás hulladéktároló egy része Oroszlány közelében, a Vértesi Erőmű Bokodi úti telephelyén. A tűzoltók péntek óta munkagépekkel hordják ki a tárolóból az anyagot és vízzel oltják, a vasárnap déli órákra az izzó hulladék felét már eloltották.

Ketten meghaltak a Nagykálló közelében történt buszbalesetben

2016. szeptember 5. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetKét ember meghalt, huszonhatan megsérültek, amikor összeütközött egy gyerekeket szállító iskolabusz és egy munkásokat szállító mikrobusz Nagykálló és Geszteréd között, az érpataki elágazása közelében.

Szomszédok hozták ki a kigyulladt házból az idős embert

2016. augusztus 9. Budapest
LakástűzTűz volt kedd este egy budapesti lakóházban, a XX. kerületi Szatmár utcában. A bejelentő azt közölte, amikor hazaérkezett, észlelte, hogy a szomszédban vélhetően tűz volt, és a lakásba benézve azt látta, hogy a 80 év feletti nő a földön fekszik.

Ketten meghaltak az 1-es úton történt balesetben

2016. augusztus 6. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKét ember meghalt, egy pedig megsérült szombat délután az 1-es úton Mosonmagyaróvár és Kimle között, amikor két személyautó összeütközött.

Egy 5 éves kisgyermek halt meg a balesetben

2016. augusztus 6. Tolna megye
BalesetPénzszállító autóval ütközött egy személyautó szombat délelőtt a 6-os úton, Szekszárd közelében. A frontális ütközés következtében a személyautóban utazó öt ember súlyos sérüléseket szenvedett, egy 5 éves kisgyermek a helyszínen életét vesztette.

Meghalt a villamossal ütköző autó sofőrje

2016. augusztus 5. Budapest
BalesetÖsszeütközött egy személyautó és egy villamos péntek délután Budapesten a XIV. kerületben. A személyautót vezető férfi a helyszínen meghalt, a mellette utazó nőt a helyszínen sikerült újraéleszteni, életmentő beavatkozásokat hajtottak végre rajta, majd életveszélyes állapotban kórházba vitték.

Tűz egy fővárosi könyvesboltban

2016. július 16. Budapest
TűzKigyulladt szombat este a Fókusz Könyváruház Budapesten, a Rákóczi úton. Az ötemeletes épület második emeleti üzlethelyiségének reklámtáblája kapott lángra, a fővárosi tűzoltók kiérkezésekor már körülbelül 150 négyzetméteren berendezési tárgyak és az álmennyezet is égett.

Vonuló tűzoltóautónak ütközött egy személyautó

2016. július 14. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetMegkülönböztető jelzést használó tűzoltóautó és egy Mercedes típusú személyautó ütközött össze csütörtökön Győrben, a Szent István úton. A balesetben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült.

Ketten meghaltak a csepeli balesetben

2016. július 9. Budapest
BalesetVillanyoszlopnak ütközött, majd felborult egy személyautó szombatra virradóra Budapesten, a XXI. kerületi Hollandi úton. A járműben utazó mindkét férfi a helyszínen meghalt.

Felborult egy mentőautó a VIII. kerületben

2016. július 8. Budapest
BalesetSzemélyautóval ütközött, majd az oldalára borult egy mentőautó péntek éjjel Budapest VIII. kerületében, a Hungária körúton. A mentőautóban két mentős könnyebb sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították.

Családi tragédia: négyen meghaltak a törökszentmiklósi lakástűzben

2016. július 4. Jász-Nagykun-Szolnok megye
LakástűzTűz ütött ki hétfő hajnalban egy családi házban Törökszentmiklóson, a Nefelejcs utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház már teljes terjedelmében égett, a tragédiában három gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Kimentették az égő autóból, de egy másikban meghalt

2016. július 3. Bács-Kiskun megye
Égő járműEddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt egy személyautó az 5-ös főút melletti parkolóban. Az autóban tartózkodó sofőr segítségére sietett egy férfi, a kimentett sofőr azonban elhajtott és felborult segítője autójával.

Oszlopnak, majd egy fának ütközött

2016. július 2. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy ember meghalt szombat este, miután autójával egy oszlopnak, majd egy fának ütközött Kiskunmajsa és Soltvadkert között. Az autó sofőrje az ütközés következtében kirepült a gépkocsiból, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Helikopterrel vitték kórházba a frontális ütközésben megsérült gyereket

2016. július 2. Pest megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó szombat kora este az M2-es autóúton, a gödi lehajtónál. Az egyik autóban két felnőtt és két gyerek utazott, akik beszorultak a járműbe, őket a váci tűzoltók szabadították ki.

Oldal: 2/123
« 1 2 3 4 5 » »»