Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"veszprém" cimkék:19 tűzesetet okoztak szilveszterkor pirotechnikai terméket

2016. január 3.
TűzOrszágosan összesen 19 pirotechnikai termék miatti tűzesethez riasztották a tűzoltókat Szilveszter napján. A 19 esetből 17 szabadtéri tűz volt, ezek során elsősorban tuják, illetve kukák gyulladtak meg a tűzijátékoktól.

Robbanás történt egy hajmáskéri lakótelepen

2015. október 29. Veszprém megye
RobbanásEddig ismeretlen okból robbanás történt egy hajmáskéri lakótelepi lakásban csütörtök délután. A robbanást követően az 50 négyzetméteres lakás teljes terjedelmében égett, egy ember súlyosan megégett.

Két kamion ütközött a 8-as főúton

2015. október 28. Veszprém megye
BalesetÖsszeütközött két kamion szerda reggel a 8-as főút veszprémi elkerülő szakaszán, az 52-es kilométer közelében. A balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje van, egyiküket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Személygépkocsi és teherautó ütközött Veszprémnél

2015. augusztus 10. Veszprém megye
BalesetSzemélygépkocsi és teherautó ütközött hétfő reggel a 8-as úton Veszprém határában, egy súlyos sérültet a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

Autó lángolt Veszprémben

2015. január 10. Veszprém megye
Égő járműKigyulladt egy Honda típusú személyautó szombat délelőtt Veszprémben, a Munkácsy úti lakótelepen. A jármű utastere eddig ismeretlen okból kapott lángra.

Felborult a személyautóval ütköző mentő

2014. december 30. Veszprém megye
BalesetEgy mentőautó és egy személyautó ütközött össze kedd délelőtt Veszprémben, a külső körgyűrű Füredi úti kereszteződésében. A balesetben hárman könnyebben, a mentőben szállított beteg súlyosan megsérült.

Betegszállító és kisteherautó ütközött

2014. november 27. Veszprém megye
BalesetÖsszeütközött egy kisteherautó és egy betegszállító jármű csütörtök kora reggel Balatonalmádi és Balatonfűzfő között. A balesetben több ember megsérült, egy ember az elsődleges információk szerint olyan súlyosan, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Gyerekek is megsérültek a frontális ütközésben

2014. július 27. Veszprém megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó vasárnap dél körül Veszprém és Szentkirályszabadja között. A balesetben ketten súlyosan, öten könnyebben sérültek meg, köztük a három gyermek is.

Súlyos baleset Veszprémben

2014. július 10. Veszprém megye
BalesetÖsszeütközött két személyautó és egy kamion csütörtök délelőtt Veszprém belvárosában, az Ady Endre utca és a Lóczy utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik személyautó az oldalára borult és egy villanyoszlopnak csapódott.

Kamionok borultak mindenfelé

2014. június 30.
BalesetA 21-es főúton Apcnál, a 82-es főúton Veszprémnél és a 84-es főúton Lesenceistvándnál is az árokba hajtott egy-egy nagyobb kamion. Két helyen félpályás útlezárás van, az egyik baleset érinti az út mellett haladó vasúti forgalmat is.

Letépte a szél egy panelház szigetelését

2014. február 14. Veszprém megye
ViharMegbontotta a szél Veszprém belvárosában, a Cserhát lakótelepen egy ötszintes lakóépület szigetelését pénteken délután. A fennmaradt részeket a tűzoltók szedték le, mivel az épület balesetveszélyessé vált.

Teljes terjedelmében ég a Bakonyi Tájház

2013. november 30. Veszprém megye
TűzSzombat éjjel kigyulladt a veszprémi Bakonyi Tájház. A nádtetős épület tetőszerkezete a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett. A tűz sem lakóházat, sem a Tájház szomszédságában álló múzeumot nem veszélyeztette, a berendezési tárgyak nagy részét sikerült kimenteni.

Nagy kiterjedésű erdőtűz Veszprém-Gyulafirátóton

2013. augusztus 20. Veszprém megye
ErdőtűzVasárnap kora este kigyulladt az erdő Veszprém Gyulafirátót városrészén. Az erdő két különböző helyen, egymástól egy kilométer távolságra négy, illetve öt hektáron égett, majd a két tűz összeért.

Személyautó és busz ütközött Veszprémben

2013. május 10. Veszprém megye
BalesetEgy Opel típusú személyautó és egy autóbusz karambolozott péntek reggel 9 óra előtt Veszprémben. A személygépkocsi egy járdaszigetre sodródott, vezetőjét a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki az összetört autóból.

Két kisgyerek súlyosan megsérült a 8-as főúton történt karambolban

2013. április 5. Veszprém megye
BalesetVeszprémtől 5 km-re, a 8-as számú főúton Várpalota irányába két személyautó és egy kisteherautó ütközött. A balesetben öten súlyosan sérültek meg, köztük két kisgyerek is.

Szén-monoxid-mérgezést kapott egy gyermek Veszprémben

2013. április 3. Veszprém megye
MérgezésSzabálytalanul bekötött kazán miatt szenvedett szén-monoxid-mérgezést egy gyermek Veszprémben. A tűzoltók három személyt kísértek ki a kétszintes lakóházból.