Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"szigetszentmiklós" cimkék:Halálos lakástűz Szigetszentmiklóson

2016. december 3. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy 40 négyzetméteres épület szombat éjszaka Szigetszentmiklóson, a II. Rákóczi Ferenc úton. A tűzoltók a romok átvizsgálása során egy megégett holttestet találtak.

Megégett holttestet találtak a törmelék alatt

2015. december 17. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy 130 négyzetméter alapterületű parasztház egyik helyisége csütörtök kora este Szigetszentmiklóson. Az utómunkálatok során az egyik helyiségben a törmelékek alatt egy középkorú férfi megégett holttestét találtak.

A tűzoltóság kerítésének csapódott egy autó

2015. május 1. Pest megye
BalesetA Szigetszentmiklósi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság épületének kerítésébe csapódott egy személyautó péntek hajnalban. Az ütközés következtében a gépkocsiban utazó fiatal nő a helyszínen életét vesztette, a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

Időben jelzett a szén-monoxid-riasztó

2015. március 11. Pest megye
MentésBejelzett szerda este a szén-monoxid vészjelző egy házban Szigetszentmiklóson, a Híradó utcában. Az épületben ezután méréseket végeztek a helyszínre riasztott szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók is, és kimutatták a gáz jelenlétét a levegőben.

Baleset miatt lezárták az M0-shoz vezető egyik utat

2014. április 14. Pest megye
BalesetEgy személyautó és egy cipőket szállító teherautó ütközött össze hétfő délelőtt Szigetszentmiklóson. A baleset miatt teljes szélességében lezárták a Kántor utcát, ami az M0-s lakitelki lehajtójához vezet.

Kamion és személyautó ütközött

2013. december 21. Pest megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Nissan típusú személyautó és egy kamion Szigetszentmiklós közelében. A balesetben ketten sérültek meg.

Újabb busz égett ki az M0-ás autóúton

2013. április 23. Pest megye
Égő járműEgy Mercedes típusú csuklós busz motortere gyulladt ki az M0-ás autóút szigetszentmiklósi leágazásánál kedden délután. A tűzoltók kiérkezésekor a busz utastere már teljes terjedelmében égett.

Bontás közben kigyulladt egy föld alatti olajtároló tartály

2013. április 15. Pest megye
Ipari tűzHétfő délelőtt egy szigetszentmiklósi logisztikai központban egy föld alatti olajtároló bontása közben kigyulladt a tartályban lévő maradék olaj, illetve olajsár.

Lopott autót emeltek ki a tűzoltóbúvárok

2013. március 5. Pest megye
MentésA Rendőrség kérésére vonultak ki a tűzoltók Szigetszentmiklós közelébe, ahol egy lopott Peugeot típusú személyautót húztak ki a bányatóból a búvárok segítségével.