Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"pomáz" cimkék:Halálos műhelytűz Pomázon

2016. október 31. Pest megye
Ipari tűzHétfő kora este kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy asztalos műhely Pomázon. A műhely egy része lakásnak volt kialakítva, innen a tűzoltók kihoztak egy megégett embert, életét azonban már nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt.

Egy háromtagú családot kellett kórházba szállítani

2015. december 30. Pest megye
MérgezésSzén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották szerdán a tűzoltókat Pomázra, az Árvácska utcába. A családi házban lakó két felnőttet és egy gyermeket a mentők kórházba szállítottak.

Elgázolt a HÉV egy 15 éves fiatalt

2015. november 17. Pest megye
BalesetEgy 15 éves gyereket gázolt el kedd reggel a H5-ös HÉV Pomáz és Szentendre között, a Magyar utcai átkelő közelében. A fiút a tűzoltók szabadították ki a szerelvény alól, a mentők súlyos állapotban vitték kórházba.

Lakástűz Pomázon

2015. október 5. Pest megye
LakástűzKigyulladt hétfő hajnalban egy családi ház Pomázon, a Szőlőtelep utcában. A szentendrei és a pomázi tűzoltók oxigén- és gázpalackokat is kihoztak a teljes terjedelmében égő, 45 négyzetméter alapterületű épületből.

Lángba borult egy kétszintes családi ház tetőszerkezete Pomázon

2015. február 12. Pest megye
LakástűzKigyulladt csütörtök este egy 25 méter hosszú, kétszintes családi ház tetőszerkezete, illetve felső szintje Pomázon, a Kossuth Lajos utcában. A tűzoltók öt vízsugárral kezdték meg a teljes terjedelmében égő tető oltását, sérültről egyelőre nem tudni.

Egy kismama szorult be az összetört autóba

2014. november 21. Pest megye
BalesetEgy Opel és egy Mazda típusú személyautó ütközött össze péntek délután Pomázon, a Dózsa György és Rózsa utca kereszteződésében. Az ütközés következtében egy várandós nő beszorult az Opel roncsába, a pomázi tűzoltók szabadították ki.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Pomázon

2014. október 18. Pest megye
BalesetVillanyoszlopnak ütközött szombat délután egy személyautó Pomázon, a Vincellér utcában. Az autót vezető férfit feszítővágóval szabadították ki a roncsból a pomázi tűzoltók.

Személyautóval ütközött a Szentendrei HÉV

2014. május 16. Pest megye
BalesetSzemélyautóval ütközött péntek este a Szentendréről Budapest felé közlekedő HÉV Pomázon, a Budakalászi úton. Az ütközés következtében az autó bal eleje kissé a HÉV alá szorult.

Fennakadt egy autó a szentendrei HÉV vonalán

2013. november 5. Budapest
BalesetEgy autós eddig tisztázatlan körülmények között a szentendrei HÉV sínekre hajtott, majd fennakadt a sínpályáján. A baleset miatt Budakalász és Pomáz között egy vágányon, váltakozó irányban, kb. 20 perces késéssel közlekednek a szerelvények.

Baleset Pomáz és Pilisszentkereszt között

2013. szeptember 8. Pest megye
BalesetFrontálisan összeütközött két személyautó szombaton a 1111-es számú úton, Pomáz és Pilisszentkereszt között. Két ember súlyosan, két felnőtt és két gyerek könnyebben sérült meg.