Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"panel" cimkék:Paneltűz Újpesten

2016. november 30. Budapest
LakástűzKigyulladt egy panellakás szerda este Budapest IV. kerületében, a Szigeti József utcában. A tűz egy négyemeletes panelház 3. emeleti lakásában keletkezett. A kigyulladt lakásból egy fiatal pár menekült ki.

Videó: Paneltűz a III. kerületben

2016. május 26. Budapest
TűzTeljes terjedelmében égett egy tíz emeletes társasház ötödik emeleti lakása csütörtök délután a III. kerületi Szentendrei úton, az Árpád híd felé vezető oldalán. A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, majd két irányból megkezdték a lángok eloltását.
Az oltással párhuzamosan huszonkilenc [...]

Átterjedt a tűz a második emeleti lakásról

2016. január 22. Hajdú-Bihar megye
LakástűzKigyulladt péntek délelőtt egy második emeleti lakás Debrecenben, a Trombitás utcában. A tűz a teljes terjedelmében égő lakás feletti harmadik emeleti és tetőtéri lakásokra is átterjedt.

Karácsonyfa miatt gyulladt ki egy harmadik emeleti lakás

2016. január 9. Fejér megye
LakástűzLángra lobbant a karácsonyfa szombat délelőtt egy székesfehérvári panelház harmadik emeleti lakásban. Az égő szoba feletti lakásból az ajtó betörése után egy embert mentőálarcban mentettek ki a tűzoltók.

Videó: Tűzoltók mentik a lakókat a kigyulladt panelházból

2015. december 12. Budapest
MentésTűz keletkezett szombat hajnalban Budapest XI. kerületében, az Etele út egyik kilencemeletes panelházában. A lángok egy nyolcadik emeleti lakásában csaptak fel, a tűz átterjedt az érintett ingatlan fölötti kilencedik emeleti lakásra is. Három lakót a kilencedik emeleti égő lakásból mentettek ki a tűzoltók. [...]

Kiégett két lakás egy kilencemeletes panelházban

2015. december 12. Budapest
LakástűzTűz keletkezett szombat hajnalban Budapest XI. kerületében, az Etele út egyik kilencemeletes panelházában. A lángok egy nyolcadik emeleti lakásában csaptak fel, a tűz átterjedt az érintett ingatlan fölötti kilencedik emeleti lakásra is.

Lélegeztetőgépen lévő beteget hoztak le a tűzoltók egy harmadik emeleti lakásból

2015. november 18. Veszprém megye
MentésSzerda kora este a mentőknek segítettek a tűzoltók lehozni egy lélegeztetőgépen lévő beteget Várpalotán az Árpád utcában egy harmadik emeleti lakásból. A beteg állapota miatt a társasház lépcsőházában nem volt mozgatható, így a tűzoltók egy magasból mentő segítségével mentettek le a férfit.

Tűz a negyedik emeleten

2015. augusztus 20. Baranya megye
LakástűzTűz keletkezett csütörtök délután Pécsen, a Váci Mihály utcában. Egy négyemeletes ház negyedik emeletén csaptak fel a lángok. A lakókat az utcára kísérték, személyi sérülés nem történt.

Rágyújtotta anyjára a lakást

2015. augusztus 13. Baranya megye
LakástűzTűz keletkezett csütörtök este Pécsen, egy tízemeletes ház nyolcadik emeletén. A lakásban élő két nő ittas volt és dulakodni kezdtek, majd a lány az édesanyjára gyújtotta a lakást.

Videó: Tűz a hetedik emeleten

2015. augusztus 9. Budapest
TűzA főváros XIV. kerületében, a Füredi utca egyik tízszintes épületében tűz ütött ki vasárnap este. A lángok egy hetedik emeleti lakás 20 négyzetméteres helyiségben csaptak fel. A tüzet a helyszínre érkező fővárosi tűzoltók egy vízsugárral eloltották. A felsőbb szinteket létrás jármű segítségével átvizsgálták, [...]

Három gyermeket vittek kórházba a kigyulladt panellakásból

2015. június 6. Budapest
LakástűzTűz keletkezett egy ötödik emeleti panellakás erkélyén szombat délután Budapesten, a IV. kerületben. A lángok átterjedtek az egyik szobára is.

A hatodik emeleten csaptak fel a lángok

2015. március 11. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzTűz ütött ki szerda délután Nyíregyházán, az Ungvár sétányon egy tizenegy emeletes ház egyik lakásának erkélyén. A hatodik emeleti erkélyről a tűz részben átterjedt a lakásra, valamint a hetedik emeleti erkélyre is. A tűzoltók 25 embert menekítettek ki, közülük három embert a mentők füstmérgezés gyanújával [...]

Súlyosan megégett egy ember a miskolci paneltűzben

2014. augusztus 26. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett kedd reggel egy tízemeletes lakóház második emeleti lakása Miskolcon, az Árpád úton. A tűzben egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett, további nyolc lakót pedig füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba a mentők.

Lakástűz egy csepeli tízemeletesben

2014. augusztus 2. Budapest
LakástűzNagy erőkkel vonultak ki szombat éjjel a fővárosi tűzoltók a XXI. kerületbe, ahol egy tízemeletes társasház ötödik emeleti lakásában lángra kaptak a berendezési tárgyak. A tűzoltók 17 főt kísértek ki a házból, egy embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak.

Paneltűz Óbudán

2014. augusztus 1. Budapest
TűzTűz ütött ki péntek délután Budapesten egy III. kerületi tízemeletes panelház szemétledobójában. A Szilke utcai épület füsttel telítődött, a tűzoltók 20-25 embert menekítettek ki a lépcsőházon át.

Tűz a tizediken

2014. május 5. Budapest
LakástűzTűz ütött ki egy panelház tizedik emeleti lakásának konyhájában hétfő este Budapest XIII. kerületében, a Vág utcában. A konyha teljes terjedelmében égett, a lángok a tizenkét emeletes épület homlokzatra is kitörtek.

Két csecsemőt vittek kórházba a paneltűz helyszínéről

2014. április 14. Budapest
LakástűzKigyulladt egy 50 négyzetméteres, 4. emeleti lakás hétfő hajnalban Budapesten, a XIII. kerületi Róbert Károly körúton egy tízemeletes panelházban. A lakás tulajdonosát, egy középkorú férfit füstmérgezés gyanúja miatt ápoltak a helyszínen, két csecsemőt kórházba szállítottak a mentők.

Tűz egy nyíregyházi társasházban

2014. március 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzKigyulladt kedden délelőtt egy nyolcadik emeleti lakás konyhája Nyíregyházán, a Ferenc körúton. A társasházban lévő lakás konyhájában a berendezési tárgyak égtek. Öt ember szenvedett füstmérgezést, közülük hármat kórházba vittek a mentők.

Letépte a szél egy panelház szigetelését

2014. február 14. Veszprém megye
ViharMegbontotta a szél Veszprém belvárosában, a Cserhát lakótelepen egy ötszintes lakóépület szigetelését pénteken délután. A fennmaradt részeket a tűzoltók szedték le, mivel az épület balesetveszélyessé vált.

Életveszélyesen megsérült egy férfi a szegedi paneltűzben

2014. február 6. Csongrád megye
LakástűzTűz keletkezett csütörtök hajnalban Újszegeden, a Székely sori garzonház nyolcadik emeletén. Egy garzonlakás egyik szobája teljesen kiégett. Az ott lakó 38 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

Két ember megsérült a XIX. kerületi paneltűzben

2014. február 5. Budapest
LakástűzKigyulladt szerda délután egy 8. emeleti panellakás Budapesten, a XIX. kerületi Csokonai utcában. A tűz miatt két ember füstmérgezést szenvedett, egyikük égési sérüléseket is szerzett.

Kisebb tűz egy zuglói panelházban

2013. december 15. Budapest
TűzVasárnap délelőtt 11 óra körül riasztották a fővárosi tűzoltókat a XIV. kerületi Füredi utcába, ahol kisebb tűz keletkezett egy panelházban. A tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat, az épületet átszellőztették.

Gyakorlógránát miatt ürítettek ki egy pécsi tízemeletest

2013. szeptember 20. Baranya megye
Veszélyes anyagPéntek kora este egy élesnek hitt gyakorlógránátot találtak Pécsen, egy Nagy Ferenc téri tízemeletes lakóház egyik alagsori helyiségében. A rendőrség és a katasztrófavédelem kiüríttette a házat.

Videó: Tűz egy panelház nyolcadik emeletén

2013. augusztus 6. Budapest
TűzEgy tízemeletes panelház nyolcadik emeleti lakásában tűz ütött ki, a bent tartózkodó idős ember vélhetően a lángok elől menekülve az kivetette magát az ablakon, de a zuhanást nem élte túl.

Tűzoltók a vádlottak padján

2013. június 4. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Az avasi paneltűz kapcsán egyrendbeli, több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vádjával indult büntetőeljárás hét tűzoltó ellen hétfőn a Miskolci Járásbíróságon.

Szándékos gyújtogatás egy komlói tízemeletesben

2013. május 25. Baranya megye
TűzEste fél 6 előtt riasztották a tűzoltókat Komlóra, egy Hegyhát utcai tízemeletes panelházhoz, mert a lépcsőházban sűrű füst terjengett. Egy villanyóra szekrény égett, amit vélhetően szándékosan gyújtottak fel.

Tűz a miskolci Avason

2013. május 19. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
TűzDélelőtt 10 óra után jelezték, hogy Miskolcon egy Felsőruzsin körúti 10 emeletes épületből füst áramlik ki. A társasház szemétledobójában lévő szemét gyulladt meg, melynek következtében a lépcsőházban sűrű füst terjengett.

Lakástűz Zuglóban

2013. május 15. Budapest
LakástűzBudapesten, a XIV. kerületi Füredi parkban egy tízemeletes ház ötödik emeleti lakásában keletkezett tűz szerdán. A másfél szobás lakásból egy középkorú férfit mentettek ki a tűzoltók.

Tűz miatt nem volt áram egy nyíregyházi panelházban

2013. május 8. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
TűzKigyulladt egy elektromos kapcsolószekrény egy nyíregyházi panelház hatodik emeletén szerda este. A tűz miatt 22 lakásban nincs áram, ez körülbelül 60 embert érint.

Tűz egy pécsi panelházban

2013. május 5. Baranya megye
TűzTűz keletkezett vasárnapra virradó éjjel Pécsen egy kertvárosi panelház harmadik emeletén. A tűzoltók tíz embert mentőálarcban hoztak ki a házból.

Füst egy siklósi panelházban

2013. április 12. Baranya megye
LakástűzTűzhelyen felejtett étel miatt füst árasztotta el egy siklósi panelház második emeleti lakását. A tűzoltók egy embert mentettek ki a lakásból, akit füstmérgezés miatt kórházba szállítottak a mentők.

Tűz a hetedik emeleten

2013. március 22. Bács-Kiskun megye
LakástűzKigyulladt egy hetedik emeleti lakás Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában.
A tűzoltók kiürítették az épületet, közel ötven embert kellett kiköltöztetni.

Robbanás egy komlói panelházban

2013. március 6. Baranya megye
RobbanásRobbanás történt Komlón délután 2 óra előtt egy négyemeletes panelház első emeleti lakásában.
A detonációt követően a lakásban tűz ütött ki, amely átterjedt a második és a harmadik emeleti lakásokra is.

Kigyulladt egy szolnoki panellakás

2013. február 12.
LakástűzKigyulladt egy földszinti panellakás kedden kora este Szolnokon. Az egyik lakó életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, az idős férfi életét a mentők már nem tudták megmenteni.