Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"nyíregyháza" cimkék:Több parkoló autó kapott lángra

2016. március 16. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Égő járműHárom parkoló személygépkocsi égett szerdán hajnalban, egy másiknak a hőhatás miatt az oldala sérült meg Nyíregyházán, a Május 1. téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több habosított vízsugárral fékezték meg a lángokat.

19 tűzesetet okoztak szilveszterkor pirotechnikai terméket

2016. január 3.
TűzOrszágosan összesen 19 pirotechnikai termék miatti tűzesethez riasztották a tűzoltókat Szilveszter napján. A 19 esetből 17 szabadtéri tűz volt, ezek során elsősorban tuják, illetve kukák gyulladtak meg a tűzijátékoktól.

Súlyos mentőbaleset Nyíregyházán

2015. október 20. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetMentőautóval ütközött egy személygépkocsi kedd délután Nyíregyházán. A megkülönböztető jelzéssel vonuló mentőautó az ütközéskor ráborult a másik járműre, majd további két személygépkocsi csapódott a karambolozó autóknak. Négyen sérültek meg, egyiküket újra kellett éleszteni, ő azonban a kórházban életét [...]

A kórházban életét vesztette a karambolozó motoros

2015. október 18. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy motorkerékpáros és egy személyautó Nyíregyházán. A motort egy 37 éves helyi férfi vezette, őt a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol azonban később sajnos életét vesztette.

Nagymama és unokája ugrottak ki az ablakon a lángok elöl

2015. július 17. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzKigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása péntek este Nyíregyházán a Petőfi utcában. Egy nagymama és unokája a lángok elöl menekülve kiugrottak a tűzzel érintett emeletről. A nő életét vesztette, a gyerek súlyosan megsérült.

A hatodik emeleten csaptak fel a lángok

2015. március 11. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzTűz ütött ki szerda délután Nyíregyházán, az Ungvár sétányon egy tizenegy emeletes ház egyik lakásának erkélyén. A hatodik emeleti erkélyről a tűz részben átterjedt a lakásra, valamint a hetedik emeleti erkélyre is. A tűzoltók 25 embert menekítettek ki, közülük három embert a mentők füstmérgezés gyanújával [...]

Ketten meghaltak a kerítésre csavarodott bogárhátúban

2015. február 6. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetKét férfi meghalt Nyíregyházán péntek hajnalban, amikor autójuk lesodródott az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, majd kerítésnek csapódva állt meg. A tűzoltók szabadították ki őket a roncsból, segíteni azonban már nem lehetett rajtuk.

Halálos baleset Nyíregyháza és Nyírtelek között

2014. november 27. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetFrontálisan ütközött egy teherautó és egy személyautó csütörtök hajnalban a 38-as számú főút Nyíregyháza és Füzesbokor közötti szakaszán. A személygépkocsit vezető 33 éves férfi a kórházba szállítását követően életét vesztette.

Földhöz csapódott egy vitorlázó repülőgép

2014. augusztus 17. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetFelszállás közben a földhöz csapódott egy vitorlázó repülőgép vasárnap kora este a nyíregyházi repülőtéren. A motor nélküli gépben ketten utaztak, a mentők kórházba vitték őket.

Bement a csukott garázsajtón

2014. augusztus 10. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetVasárnap délután Nyíregyházára, az Árpád utcába riasztották a tűzoltókat, ahol egy VW típusú kisteherautó egy balra ívelő kanyarban lesodródott az úttestről és egy lakóház falának csapódott. A jármű egy garázskaput is beszakított.

Egy ember meghalt a frontális ütközésben

2014. június 5. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetSzemélyautó és teherautó ütközött össze csütörtök reggel a 38-as főúton Nyíregyháza és Nyírtelek között. A frontális ütközés erejétől mindkét jármű az árokba csapódott. A balesetben a személyautó vezetője életét vesztette, a teherautó sofőrje is megsérült.

Egy ember meghalt a nyíregyházi robbanásban

2014. április 17. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
RobbanásRobbanás történt csütörtök hajnalban Nyíregyházán, egy Kert utcai négyemeletes társasház földszinti lakásában. A robbanásban egy ember meghalt, egy gyermeket füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak a mentők.

Tűz egy nyíregyházi társasházban

2014. március 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzKigyulladt kedden délelőtt egy nyolcadik emeleti lakás konyhája Nyíregyházán, a Ferenc körúton. A társasházban lévő lakás konyhájában a berendezési tárgyak égtek. Öt ember szenvedett füstmérgezést, közülük hármat kórházba vittek a mentők.

Lakástűzben meghalt egy nő Nyíregyházán

2014. január 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzEgy négyemeletes ház földszinti lakásában a berendezési tárgyak kaptak lángra csütörtök este Nyíregyházán, a Szent István utcában. A tűzoltók egy nőt hoztak ki a lakásból, a mentők azonban sajnos már nem tudtak rajta segíteni.

Meghalt az M3-as szalagkorlátjának csapódó autó vezetője

2013. december 20. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetPéntek délután az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a szalagkorlátnak ütközött, majd árokba borult egy személyautó Nyíregyháza közelében. A gépkocsi vezetőjét a tűzoltók kiemelték a roncsból, életét azonban sajnos már nem lehetett megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Frontális ütközés lopott teherautóval

2013. december 15. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetVasárnap reggel a nyíregyházi kórház területéről a sorompót áttörve elloptak egy teherautót. A rendőrök elöl menekülő 31 éves férfi több másik járművel érintőlegesen ütközött, majd Újfehértó és Téglás között a szemközti sávba átcsúszva frontálisan karambolozott egy személyautóval.

Halálos baleset a 4-es főúton

2013. december 6. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetÚjfehértó és Nyíregyháza között egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze péntek reggel. A személyautóba beszorult sofőrt a tűzoltók kimentették, a mentők azonban már nem tudtak segíteni rajta.

Kiégett egy Audi Nyíregyházán

2013. október 16. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Égő járműKigyulladt egy Audi típusú személyautó szerda hajnalban Nyíregyházán. A tűzoltók 20 perc alatt megfékezték a lángokat, a tűz nem terjed tovább, de a gépkocsi teljesen kiégett.

Videó: Családi ház égett le Nyíregyházán

2013. október 3. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
TűzKigyulladt és leégett egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete csütörtök délután Nyíregyháza kertvárosában. Senki sem sérült meg, a ház viszont lakhatatlanná vált.

Gyúlékony folyadék égett egy légrugókat gyártó cég telephelyén

2013. október 3. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Ipari tűzMűanyag hordókban tárolt fokozottan tűzveszélyes anyag kapott lángra csütörtök délután egy légrugókat gyártó nyíregyházi cég üzemében. Két munkás könnyebb égési sérüléseket szenvedett, de veszélyes anyag szerencsére nem került a környezetbe.

Tűz egy nyíregyházi gyerektáborban

2013. augusztus 11. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
TűzVasárnap kora délután riasztották a tűzoltókat Nyíregyházára, egy Szódaház utcai gyermek- és ifjúsági táborba, ahol egy 150 négyzetméteres tábori épület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett.

Felborult egy mentőautó Nyíregyháza közelében

2013. június 7. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetMegkülönböztető jelzéssel vonuló mentőautó ütközött össze egy teherautóval péntek délelőtt a 41-es úton Nyíregyháza-Oros és Napkor között. A mentő felborult, egyedül a mentősofőr sérült meg, a szállított beteg a balesetben nem szenvedett sérülést.

Ketten szenvedtek füstmérgezést Nyíregyházán

2013. május 20. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzTűz ütött ki Nyíregyházán, egy Nyár utcai társasház első emeleti lakásában hétfő reggel. A tűzoltók két ember hoztak ki a lakásból, mindketten füstmérgezést szenvedtek.

Tűz miatt nem volt áram egy nyíregyházi panelházban

2013. május 8. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
TűzKigyulladt egy elektromos kapcsolószekrény egy nyíregyházi panelház hatodik emeletén szerda este. A tűz miatt 22 lakásban nincs áram, ez körülbelül 60 embert érint.

Tűz a nyíregyházi piacon

2013. április 19. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
TűzKét raktárhelyiségben csaptak fel a lángok péntek délelőtt a nyíregyházi piacon. A körülbelül 150 négyzetméteres pavilonok teljes terjedelmükben égtek, a területet a tűzoltásvezető lezárta.

Zárlatos lámpatest gyulladt ki a Nyíregyházi Campus Hotel alagsorában

2013. április 11. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
TűzEgy feltehetően zárlatos lámpa kapott lángra csütörtök délelőtt a Nyíregyházi Campus Hotel alagsorában. A tűzjelző berendezés azonnal jelzett, így a biztonsági személyzetnek egy porral oltóval sikerült eloltani a lángokat.