Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"monor" cimkék:Elszenesedett holttest a garázsban

2016. január 3. Pest megye
Égő melléképületVasárnap reggel kigyulladt egy 80 négyzetméteres családi ház garázsa Monoron, a Laposhegyen. A helyszínre riasztott monori tűzoltók egy elszenesedett holttestet találtak az épületben.

Három autó ütközött össze a 4-es főúton Monornál

2015. június 13. Pest megye
BalesetSzombat dél után három autó ütközött össze a 4-es főúton Monor külterületén. A három autóban összesen nyolcan ültek, ketten súlyosan megsérültek.

Súlyos balesetet szenvedtek a monori tűzoltók

2014. december 27. Pest megye
BalesetRobbanás helyszínére riasztották a monori tűzoltókat, vonulás közben azonban az egyik tűzoltóautó frontálisan összeütközött egy személyautóval egy felüljárón, majd a szalagkorlátot átszakítva mintegy 8 méter magasságból egy családi ház kertjébe zuhant. A mögötte haladó vízszállító gépjármű szintén a [...]

Fesztiválozókra zuhant egy faág Monoron

2014. június 7. Pest megye
EgyébKetten megsérültek, amikor rájuk esett egy faág szombaton Monoron, a Szent Orbán téren, a településen megrendezett borfesztivál helyszínén.

Halálos baleset Monor mellett

2014. május 25. Pest megye
BalesetEddig tisztázatlan okból letért az útról, fának csapódott és felborult egy személyautó vasárnap hajnalban a 3111-es számú úton Monor és Péteri között. Az autót vezető 43 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Állatokat mentettek a tűzből

2013. november 23. Pest megye
LakástűzKigyulladt és majdnem teljesen leégett vasárnap egy lakásként is használt gazdasági épület Monorierdőn. A tető beomlott, egy gázpalack is felrobbant a tűzben.