Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"metró" cimkék:Füstölt a 4-es metró

2016. december 2. Budapest
Égő járműAz M4-es metró két állomására, a Szent Gellért térre és a Fővám térre kaptak egyszerre riasztást a fővárosi hivatásos tűzoltók: a bejelentések szerint mindkét állomáson füstöt tapasztaltak.

Videó: Kigyulladt egy lángossütő a Nagyvárad téri metrómegállóban

2016. február 26. Budapest
TűzKigyulladt egy kb. 4 négyzetméteres lángossütő csütörtök reggel a IX. kerületi Nagyvárad téri metróaluljáróban. A fővárosi tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy vízsugárral percek alatt eloltották a lángokat, majd egy nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették [...]

Túlélte a férfi, hogy elgázolta a metró

2016. január 21. Budapest
MentésElgázolt a 3-as metró egy férfit csütörtök délután a Népliget állomásnál. A 20-30 év körüli férfi a két szerelvény közé került, de túlélte a balesetet.

Gázolt a metró a Nyugatinál

2015. január 8. Budapest
BalesetElgázolt egy embert a 3-as metró csütörtök délután a Nyugati térnél, a Kőbánya-Kispest felé vezető oldalon. Az elsődleges információk szerint a sérült nem élte túl a balesetet.

Füstölt a kisföldalatti a Széchenyi fürdőnél

2014. november 7. Budapest
Égő járműKiürítették a kisföldalatti vonalán a Széchenyi fürdő állomást péntek reggel, mert füstölt egy szerelvény. Az eset során nem sérült meg senki, a füstölés pedig megszűnt, miután a tűzoltók áramtalanították a Mexikói út felől érkező szerelvényt.

Kukatűz miatt nem volt áram egy társasházban

2014. szeptember 3. Budapest
BalesetElgázolt egy embert szerda reggel az M3-as metró Újpest irányába haladó szerelvénye a Nyugati pályaudvar állomáson. A harminc év körüli férfi a helyszínen életét vesztette.

Füst a 4-es metróban

2014. augusztus 11. Budapest
TűzA 4-es metró Fővám téri állomáshoz riasztották a fővárosi tűzoltókat, ahol a liftgépházból füst szállt fel. Egy ember a felvonóban rekedt, őt sikerült kimenteni a felvonóból.

A sínek közé esett egy ember a Blaha Lujza téri metróállomáson

2014. július 30. Budapest
MentésA peronról a metró sínpárja közé esett egy menekülő tolvaj szerda délután az M2 vonalán, a Blaha Lujza téri állomáson. A helyszínre vonuló fővárosi tűzoltók áramtalanítást végeztek az állomáson, majd kimentették a sínpár közé esett embert, akit a mentők kórházba szállítottak.

Tűz és baleset a metrón

2014. július 15. Budapest
BalesetOlajsár füstölt az alagútban, ezért leállították kedd délután a 3-as metró forgalmát a Nyugati térnél. A 2-es vonalán a Puskás Ferenc stadion állomásánál halálra gázolt egy embert a szerelvény.

Füstölt a 4-es metró egyik mozgólépcsője

2014. június 1. Budapest
TűzVasárnap nem sokkal dél előtt füst kezdett gomolyogni a 4-es metró Szent Gellért téri állomásán az egyik mozgólépcső alól. A helyszínre kivonuló fővárosi tűzoltók áramtalanították a mozgólépcső motorját, ez után már nem tapasztaltak füstölést, de biztonsági okok miatt kiürítették az állomást.

Füstölt a 3-as metró egyik szerelvénye

2013. november 22. Budapest
Égő járműPéntek délután az Árpád-hídi metróállomásra riasztották a fővárosi tűzoltókat, mert egy Kőbánya-Kispest felé tartó szerelvény egyik kocsijának tetejéből füst szivárgott.

Videó: Kigyulladt egy metrókocsi Újpest-Központnál

2013. szeptember 10. Budapest
TűzA 3-as metró Újpest-Központ végállomásához riasztották a fővárosi tűzoltókat kedden kora délután. Egy hat kocsiból álló metrószerelvény utolsó előtti kocsija alól tört elő füst.
A tűzoltók kiérkezése előtt a metró szakemberei már kiürítették az állomást, a szerelvényt és az aluljárót. Mintegy kétszázötven [...]

Videó: Tűz ütött ki a 4-es metro peronja alatt

2013. május 10. Budapest
TűzKisebb tűz volt az épülő 4-es metró Kálvin téri állomásának peronja alatt péntek délután. A munkálatokhoz odakészített csövek eddig ismeretlen okból néhány négyzetméteren lángra kaptak. A fővárosi tűzoltók a tüzet eloltották, majd ventilátor segítségével átszellőztették az állomást.
A tűzben senki [...]

Ismét füstölt egy metrókocsi

2013. április 17. Budapest
TűzEgy régebbi, orosz típusú metrókocsi túlmelegedett fékberendezése miatt keletkezett füst az M2-es metró Széll Kálmán téri állomásánál.
A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

Fennakadások a fővárosi tömegközlekedésben

2013. április 4. Budapest
TűzElgázolt egy fiatalembert a 3-as metró a Kálvin téren, a Deák térnél pedig egy kapcsolószekrény izzott az alagútban, az állomást kiürítették.
Ezzel szinte egy időben kigyulladt a szentendrei HÉV egyik berendezése a Szépvölgyi úti megállóban, a vezető porral oltóval megfékezte a lángokat.